• ArtVandelay
    138
    Ako tovari odigraju kao protiv Varazdina, dobit cemo ih, jer u tom slucaju nece se branit s 11 igraca sto nama ide u prilog - Lisica, Beljo, Ljubicic i Vidovic u kontri sposobni su ih iskontrirat. To je ono sto im je Varazdin napravio.

Ako se postave kao Gorica onda cemo izgubit ili odigrat nerjeseno. Nama fali lucidnosti, razmisljanja izvan okvira i talenta za probit momcad koja se brani kao sto se Gorica branila. Cak i kad dodemo do prilike redovno su ti udarci na razini moje babe.

Fakat bi volio vidjet neku nasu lijepu i leprsavu igru, ali jesu nam dali uopce povoda da to sutra ocekujemo? Htio bi napokon vidjet od tih "pojacanja" zasto smo ih doveli, pogotovo od Villara, Ljube i Vidovica. Od belje da bude stalna napast za gol, da se izbori za sut, da maltretira stopere. Vidjet cemo, po meni, ovo moze otic na obje strane, odlucit ce neka kriminalna reakcija u obrani nas ili njih.
  • vjeko1701
    18.7k
    Ko zna, možda bude jednom u sto godina neka apstraktna situacija di si oni zabiju autogol u prvih 10 minuta pa sve krene na naš mlin i imamo jednu utakmicu dole bez stresa.
  • Time
    1.4k
    Uvukla se i u klub,a i u nas neka sumnja.Na ivici smo da izgubimo onaj nas dobro poznati mentalitet pobjednika koji nas je krasio sve ove godine.Idemo u Split sa nekom dozom straha imam osjecaj,proispitivamo sta ce biti ako izgubimo,ako bude x itd...
    Svi zajedno pod hitno promjeniti to razmišljanje.

MI SMO DINAMO ZAGREB, NADMOĆNIJI SUPARNIK !!!
    images.jpg
  • Crni86
    15.3k
    Uvukla se i u klub,a i u nas neka sumnja.Na ivici smo da izgubimo onaj nas dobro poznati mentalitet pobjednika koji nas je krasio sve ove godineTime

Izgubili smo mi to jos prosle sezone kad nas je samarao tko je htio od rijeke, slavena do istre….

Zato je i razumljiva skepsa velikog broja ljudi.
  • Mali Zeus
    19.4k
    Godine i godine frustracije oko lijevog beka donesu to da je nama goda top igrač. Sunce ti jebem kako će se samo okrenuti priča kad ga krenu pretrčavat u europi a prema naprijed ionako nemre ništa. Možda već i sutra počinje paljba po bruni. Za vinlofa bar ne znam limite...Droljo

Ček a tko je rekao točno da je top igrač? Za Perez Vinlofa ima vremena, a Goda nije sad neki katastrofa igrač da se jadikuje kad igra, dapače.
  • Ivdzo11
    8.4k
    Puno je polemika oko vezne linije Modrih, hoćete li nešto mijenjati? Hoće li Zajc i Bennacer dobiti povjerenje?

„Imamo kvalitetu u veznoj liniji, nešto ćemo sigurno mijenjati. Zajc je zdrav, za Bennacera ćemo vidjeti koliko ćemo ga moći koristiti“.

Znam gdje sam i što sam, mi imamo svoj način nogometa. Jasno, moramo se pripremiti za protivnika, ali mi moramo igrati svoju igru: da smo agresivni, da imamo inicijativu, da budemo kvalitetni s loptom u posjedu. Mi smo još momčad u slaganju, nije sve idealno, ali vjerujem svojim igračima i da možemo doći do pobjede“.

Znamo što je Hajduk, navijači, pun stadion i pripaziti na početak. Nećemo se prepasti, želimo što prije doći do svoje igre, nametnuti se i da nas ne pritišću dugo. Znamo što nas očekuje i što znači Hajduk doma“.

(Samo ih mi dole toliko respektiramo...nemoguce)
  • Praskaton
    4.4k
    Veliki mi je upitnik nad ovom ekipom jesu li spremni za rat koji ih čeka.Nogometno gledano ne vidim način kako bi izgubili.
    Ali svi znamo kakav scenarij nas čeka,kakav pritisak s njihove strane i sve ono prljavo i nenogometno.

Sanjam da ih zgazimo al realno bio bi zadovoljan sa bilo kojim rezultatom osim poraza.

Nešto moramo mijenjat,očekujem minutažu za Mudrog,Bennacera,Zajca,Bakrara..
  • SAS1987
    18.7k
    U Rimu se ponašaj ko rimljan.

Hrabro, jako a ak treba i tucnjava na terenu.
  • Kermit
    704

Lijepo napisano. Ja bih još dodao da moramo smanjiti broj pogrešaka u sredini. Tu moramo biti na 120%. Prema onome što smo vidjeli u Kupu, Zajc je jak na lopti u iznošenju. Naravno, ta utakmica nije mjerilo, ova će biti. Tu da se rastereti Miške, već smo na dobrom putu. Isto vrijedi i za Domingueza, on mora biti jako oprezan s loptom.

BTW, ako je netko gledao Real protiv Marseillea, način na koji je golman Marseillea prilikom presinga preskakao igrače Reala I usredini nalazio slobodnog igrača je nešto što bih volio da i Dinamo može.

Pino je deckiju Koji nisu dolje nikada igrali, tako da ne smiju podlegnuti atmosferi. A druge strane, stup momčadi su prekaljeni internacionalci i vjerujem da ce iznijeti utakmicu.

Pobjeđujemo!
  • Noel
    15.8k
    Vidim dosta straha zbog prosječne HNL ekipe. Igramo protiv ekipe koja nije mogla proć kvalifikacijsku rundu konferencijske lige protiv Dinamo Tirane. Ne da ih nisu mogli proć nego su bili totalno nadigrani na terenu od iste te ekipe. Dinamo mora sutra poradit na pristupu i koncentraciji. Više se moramo bojat sudaca, loše atmosfere, pritiska na sudce i nenogometa. Svi pokušavaju u medijima Hajduk
    prikazat kao relevantnu ekipu , ovdje se hype diže oko ovog derbija i opet se radi neka vrsta lažne sportske neizvjesnosti. Iako je realno da Dinamova sportska neizvjesnost je u Europi u srijedu protiv Fenerbachea a ne za vikend u HNLu protiv prosječnog HNL kluba poput Hajduka. Naravno, Dinamo svojim pristupom lako ćemo, neda nam se, ima vremena ,uvijek može izgubit protiv takvih klubova u HNLu kao prošli vikend protiv Gorice. Ali taj poraz je plod lošeg pristupa Dinamovih igrača. Zadnjih tri sezone je bio pokazatelj da kad god je bilo gusto i kad su Dinamovi igrači na Poljudu imali ozbiljan pristup Dinamo je donio sva tri boda natrag. Dva puta u 4 dana bez primljenog gola je nezaboravna demonstracije sile, a i zadnji derbi na Poljudu je pokazatelj da je pristup ogledalo svega. Ta tri derbija su igrana u okolnostima koje su odlučivali prvaka / osvajača kupa. Znači kad je bilo pod mus i kad je pristup morao bit maksimalan. Ako će sutra bit pristup pod mus , sutra ćemo se bez većih problema obračunat sa prosječnom HNL ekipom poput Hajduka i pokazat još jednom tko je..

NADMOĆNIJI SUPARNIK.
  • Keyser Soze
    16.2k
    Znamo što je Hajduk, navijači, pun stadion i pripaziti na početak. Nećemo se prepasti, želimo što prije doći do svoje igre, nametnuti se i da nas ne pritišću dugo. Znamo što nas očekuje i što znači Hajduk doma“.Ivdzo11

Valjda niti jedan trener od Bjelice nije mogao proći bez ovih floskuletina na presicama.

Vidim dosta straha zbog prosječne HNL ekipe.Noel

Ajmo se i mi malo spustiti na zemlju, igramo protiv ekipe koja ima jednak broj bodova kao i mi i kao takve ih se treba shvatiti.
  • Droljo
    21.1k

Pričekaj još tjedan dva...
  • Mali Zeus
    19.4k
    Pričekaj još tjedan dva...Droljo

Može, čujemo se tad.
  • cibona
    6.3k
    Znamo što nas očekuje i što znači Hajduk doma“.Ivdzo11

Stvarno ne znamo. Afmosfera na poljudu je mit, a tužno je da nam vlastiti trener/igrači doprinose u stvaranju izmišljenog narativa koji guraju mediji i ljudi bliski hajduku.

Zato još jednom pitam, što to znači "Hajduk doma", zašto imamo potrebu sudjelovati u njihovim lažima?

Neka čačke održi besplatno predavanje kovačeviću o tome na koji način pristupiti žgadiji.
  • Crusades
    18.9k
    Dobro, Čačke može održat predavanje na temu pristupa magarcima na Maksimiru, na Brozu je vodio samo jednu utakmicu i ta je bila klasična Dinamova utakmica dolje, neambiciozno i oprezno, 1-1 završilo.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.