• Kujtim Shalla
    6.4k
    Slazem se za iptv koje reklamiraju preko fb za kikiriki ,po 60 eura dva aparata ,testirao Sam ,platimo za godinu uz sve sto vec placamo . Reko da probam , ali nemam zivaca za to. Katastrofa,konstantno prekida .
  • masacusec
    6.3k
    Hrvatski ratnik Ante Roso, RIP!
  • Eduardo
    26.2k
    Decki moji dej mi pomorite. El mi je pukel film denes.
    Znaci imam v paketu 20+ Areni al bas nemam tu Arenu gde bu posle prenos Dinama. Ima kakuv nas provider itd. s Maxsportem al da taj paket morem zeti tu v Njemacke? Nebi stel zeti neki bezvezni iptv teri bu ovak ionak same stekal cele vreme. Ak neste neke zna i koristi dejte mi javite.
    Facke

Uzmi MAX TV TO GO i miran si... radi na cijelom području EU. Ili ti dam IPTV kontak s MAXsport kanalima koji mi radi bez problema već dugo.
  • Facke
    6.6k

Uzel bi ja Max TV To Go al nemrem najti tu opciju na stranice telekoma. Ima Max TV + Internet ili samostalni Max TV. Druge nemrem najti.
  • NORTE
    20k
    Zbog otvorenog favoriziranja kluba s juga ne pada mi na pamet uzimat išta od telekoma.
  • Crni86
    15.3k
    [img]http://e2464f80-90b8-4ef5-a4d2-0f3b90a4741a.jpg

Imas nas i u Ljubljani. Kolegi sam morao ostavit privjesak malo d (gore desno na brisacu) :smile:
  • marcio amoroso
    46k
    Uzel bi ja Max TV To Go al nemrem najti tu opciju na stranice telekoma. Ima Max TV + Internet ili samostalni Max TV. Druge nemrem najti.Facke

Na telekom aplikaciji ideš prvo na Max TV, onda na dodatne usluge i onda u dodatnim uslugama imaš opciju “dodatni stream”. To aktiviraš i miran si. Cijena je 2.19 mjesečno.
  • vjeko1701
    18.7k
    Jesi ti zapravo dobio još jedan paralelni stream? Ja sam to uzeo i ništa. I dalje mi je jednak maksimalan broj paralelnih streamova.
  • Crni86
    15.3k
    u paketu dobis 2 streama, aktivacijom te opcije morao bi moc gledat na 3 pametna uredaja istovremeno (u to ulaze i smart boxovi, mobiteli, laptopi itd). Ujedno to je i maksimalni broj streamova

Oni stari prijamnici koji nisu smart box se ne racunaju u ovo iznad.
  • Crni86
    15.3k
    al max to go dobis cim uzmes max tv

Smart boxovi i ti streamovi i rade upravo preko max to goa :smile:
  • marcio amoroso
    46k
    al max to go dobis cim uzmes max tvCrni86

Meni je Max to go radio dugo dugo. Prije nekih mjesec, dva više nije i pričao sam sa korisničkom podrškom i rekli su mi da aktiviram tu opciju. Nakon toga opet radi,
  • vjeko1701
    18.7k
    Da, imam jedan stari uređaj, jedan novi uređaj + kupljen jedan dodatni stream. To bi značilo da bi trebao imati 3 + stari. Meni dopušta 2 + stari i dalje.

Smart boxovi i ti streamovi i rade upravo preko max to goaCrni86

Meni je i novi televizor došao sa maxtv appom tako da na njemu ni ne trebam uređaj.
  • Crni86
    15.3k
    novi televizor došao sa maxtv appomvjeko1701

Ali ti se i on racuna kao jedan stream kada je upaljen.

Ja zadnje koliko se sjecam 2 su u paketu jedino ako nesto nisu mjenjali i onda mozes jos jedan dodatno aktivirati. Max maxeva kaj mozes imat je 3.

malo cudno. Tko zna kakva je fora iza toga. Jer tebi max to go mora radit kako bi mogo gledat i prek smart boxova.
  • marcio amoroso
    46k

Ja sam htjeo gledati preko moba na moru i nije radio.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.