• Crni86
    15.2k
    al mora se rec i da u prijasnjim utakmicama kako su stoperi i bekovi bili mnogo hrabriji i odlucniji s loptom u nogama.

Sjetimo se kako je vinlof pokretao napade, pa sergija i probijanja linija, mckenna isto protiv varazdina. Ulasci valincica u sredinu…

Mi taj brzi i okomitiji nogomet do sada u prvenstvu stvarno i jesmo vidjeli i nismo uopce bili toliko ovisi o misku. Ali protiv gorice ja imam osjecaj kao da su svi bili za k, kao da smo izgubili ritam, kao da smo izgubili to samopouzdanje kojim smo zracili tih prvih 5 kola. Meni smo izgledali kao neki teski dizelas koji se jos nije upalio i onda kad smo se krenuli palit bilo je vec nazalost kasno.
  • Fatos Beqiraj
    163
    Top analiza, ali mislim da je tu problem do Misica i njegovog nacina igre i spustanja ( nije hejt na Misica i dalje mi je nas najbitniji igrac)
    Cudno da taj problem nije uspio rijesiti ni Jakir, ni Bjelica, ni Cannavaro ni Kova. Svako je gubio utk kad se Misic kvalitetno zatvori.
    Nadam se da ce se sad pokusat sa Bennacerom na 6 , Misic dosta vise bez spustanja velikog.

A u Europi sumnjam da ce se toliko ic zatvarat misica tu on moze na sesticu ili Villar
  • ElDorado
    5.9k
    U Europi mi moramo igrati s dve šestice inače ne piše nam se dobro
  • The Undertaker
    8.7k
    Ako se ja dobro sjećam, na pripremama smo igrali sa dva zadnja vezna. Znam da smo na protiv Ukrajinaca na tribini komentirali kako sa dva zadnja vezna više ne moramo brinuti da će netko zatvoriti Mišića.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.