• Zagi
    11.7k
    Masterclass
  • Masto
    186
    Čestitke treneru na prvoj pobjedi na poljudu
    Ni u jednom trenutku nisam vidio paniku u igri dinama
    Svaka čast i samo tako dalje
  • Tvrdica McTvrdi
    2.2k
    Čestitke gospodine Kovačević, vidjelo se školovanje :clap:
  • Kujtim Shalla
    6.4k
    Majstore iskrene čestitke, 3 od 3 derbija ,i Osijek tu racunam . I sve na strani. Svaka čast, pobjeda i momačka igra
  • marcio amoroso
    46k
    Kako mi je drago zbog ovog čovjeka. Nadam se, čak sam uvjeren sam da će njemu ova pobjeda puno puno pomoći u svakom smislu.
  • Pacho
    5.5k
    Bravo
  • Mladi Starac
    413
    Bravo Kova, treneru naš!!!
  • Dinaminjo
    1.6k
    Blue :heart:
  • Marley
    4.9k
    Joj kako mi je drag ovaj covjek hahaha....
    A sto reci, osim cestitke gospodinu na velikom uspjehu!
    Sto godina nam bio ziv i zdrav, i sto godina nas uspjesno vodio!! :heart:
  • Fan
    1.4k
    Nadigrao je Garciju i potpuno neutralizirao Hajduk, nema se tu što više za reć.
    Čestitke i nadam se da idemo tako dalje uz što manje Gorica.
  • Crusades
    18.9k
    Bravo treneru :heart:
  • PetkoDaniOršaGol
    844
    Nakon njegove izjave poslije tekme imaš ga poriv zagrlit i odvest na pivu.
  • San Lorenzo
    21.9k
    Nadam se da će nakon ovoga otpustit kočnice i ne robovat nekim idejama i igračima...'Gorice' nam se ne smiju ponavljati.
  • Zagi
    11.7k
    Nije mogao ni Zajca ni Bennacera baš s plaže gurnuti u prvu.
    Biti će sve okej, ne stresirajte se.
  • Noel
    15.9k
    Nadam se da će mu ova pobjeda podić samopouzdanje. Znanja ima, inteligencije ima, karizmu ima kaj god rekli, samo da podigne svoje samopouzdanje da sluša sebe i svoje ideje a ne novinare koji kmeće zašto Stojković ulazi sa klupe i slične stvari. Mario je danas pokazao da može dić svoje samopouzdanje, bez obzira na pljuvačinu nakon Gorice, je istina užasan poraz, ali to sam ovdje pisao nema veze zajebal si ništa strašno, nema sjedenja na klupi,tuge i očaja, nitko ne postoji ko u svom poslu ne griješi,odma sljedeću tekmu ispravit to i dobit tovare,tak je i bilo na kraju. Tak se to radi. Borac je znali smo to i prije bilo koje utakmice kao trenera Dinama, borac i znalac koji je danas razbio još jedan mit a to je mit zvani Gonzalo Garcia.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.