• Keyser Soze
    16.2k
    I mene smeta pristup, al to nije ključna stvar. Neće pristup promijenit taktičke pogreške trenera i lošu igru.
  • NitkoBitan
    31.6k
    Neće pristup promijenit taktičke pogreške trenera i lošu igru.Keyser Soze

Pa koliko je novih igraca. Na stranu prijateljske utakmice, prave (prvenstvene i europske) su pokazatelj. I kombinira se, uci na greskama. Trener javno komunicira neke greske poput kombinacije Villara i Misica i to nece ponovit. Ne vidim problem?

Najbolje da sve ide po spagi od samog pocetka.
  • Sibirski plavac
    6.2k
    Ja bih startao sa Zajcom u prvih 11. Iskusan igrač, s obzirom na prijašnje angažmane navikao je igrati u vrućim i neprijateljskim atmosferama. Treba nam neka takva iskusnjara kojoj Poljud neće biti prvi susret sa neprijateljskom atmosferom (dok recimo većini, ne svima, ali većini naših igrača će to biti prvi susret u takvom ambijentu).
  • Keyser Soze
    16.2k
    Trener javno komunicira neke greske poput kombinacije Villara i Misica i to nece ponovit.NitkoBitan

Zar nije ovo još prije potvrdio?
  • recikaj86
    684
    Bennacer Zajc Misic mora bit vezna linija na titu.
  • Olmic
    5.2k
    i dobit ces sterilnu veznu liniju
  • Thor
    761
    apsolutno! Dakle nas na maksimiru ne smije nitko dobiti. Pogotovo nitko iz hnl-a. Pred 10soma ljudi jos k tome. A kamo li usrana gorica! Moze se tolerirati neki egal da se dogodi na guzove al to je to i nista drugo nemre proc na maksimiru. Hnl ekipama se moraju trest gace kad dodju na masimir i doma moramo igrati ko gazde a tak i klupa. Mi smo gazde na maksimiru! :rage:
    Gledam jucer,onaj Carevic i cijela klupa skace,divlja,radi pritisak,valjaju se...Kovacevic i nasa klupa sjedi. Nista. Ne do pu sti voooo!
  • Mali Zeus
    19.4k
    Ja bih startao sa Zajcom u prvih 11. Iskusan igrač, s obzirom na prijašnje angažmane navikao je igrati u vrućim i neprijateljskim atmosferama. Treba nam neka takva iskusnjara kojoj Poljud neće biti prvi susret sa neprijateljskom atmosferom (dok recimo većini, ne svima, ali većini naših igrača će to biti prvi susret u takvom ambijentu).Sibirski plavac

Većina igrača su nam iz HNL-a koji su igrali već na Poljudu, a i McKenna i Ljubičić su isto vidjeli i atmosfera i stadiona.
  • San Lorenzo
    21.7k

Bez uvrede, ali priče o raspadu sistema, traženju novog trenera su podjednako bedaste kao glumljenje neke bezbrižnosti, pogotovo nakon prošle sezone i pogotovo što ulazak u novu izgleda jezivo identično.

Igranje na kartu nove ekipe se neće još dugo moći koristiti, glavnina ekipe je skupa još od 18.6. nije puno, ali nije ni malo, a nije baš ni normalno da nešto što je izgledalo dobro prije mjesec dana (Lisica i Valinčić npr.) danas izgleda totalno neusklađeno.
  • Mathiasovi Chageri
    6.4k
    s obzirom na prijašnje angažmane navikao je igrati u vrućim i neprijateljskim atmosferama.Sibirski plavac

Ovo je mit koji se stalno ponavlja, nit je Poljud neka neviđena atmosfera, nit je igračima kad krene utakmica to toliko bitno osim ako ga ne pogodi baklja u glavu, nit su to neki pikzibneri koji su se prvi put pojavili na nogometnim terenima. Villar je igrao i na Olimpicu i San Siru i Bernabeu i Maradoni i Camp Nou i Villamarinu i Mestalli, McKenna je igrao u Španjolskoj i na Celtic Parku i na Ibroxu i u Premier Ligi, Zajc je igrao po onim turskim divljaštinama.

Jedini koji padnu pod dojam "atmosfere" su suci. Uostalom, što je to toliko neviđeno dolje da su igrači nespremni? Alen Nižetić pet minuta prije utakmice? Uzvici "cigane" svakih pet minuta na krivo dosuđeni faul, Torcidine tužaljke po petnaest minuta? Dizanje koreografije kod ulaska na teren? Sve je to isto kao i na drugim stadionima po svijetu, samo što je dolje to jedini mobilizacijski faktor, s obzirom da je momčad smeće zadnjih 20 godina, pa mediji moraju napraviti hype oko nečega.
  • emilperska
    11.6k
    Čovjek 3 mjeseca ima glavninu ekipe na okupu za ritam od 1 utakmice tjedno i pogubio se.
    O čem pričate?
    Kako mislite da će izać u ritmu jogurt, Fener, Slaven u 8 dana. Pronaći će unutarnjeg Bjelicu iz 2018. u sebi i donijet nam 3/3

Ili smo sad pali na to da su Xevi doma u Europi i protiv jogurta dovoljni, mozda i jesu kratkorcno, ne znam.

Igre nije bilo i ranije, kada nestane rezultat onda padnu te ruzicaste naočale nekome prije, a nekome kasnije.

Kova je očito duša od čovjeka. Zivot ga nije mazio. Iz nekih privatnih izvora sam čuo da ga fake Varteks nije mazio u trenucima kad mu se desilo to sa zdravljem, ukratko nisu bas fer bili navodno, ne moze se reći da je trenerska neznalica.

Ali on nije trener za Dinamo kakav mi želimo i kojem trebamo težiti. Jakir se ovdje koprcao, tjerali smo ga jer je pun k problema bilo, a čovjek je prije Dinama uspješno vodio Goricu, Zrinju i Rijeku uz relatovno neuspješnu epizodu u Mariboru. I kao takav, nismo bili sigurni da li je trener za Dinamo. Kova je ne 1, ne 2 nego 3 razine trenutno po iskustvu u odnosu na Jakira. Koje su to ideje bile da smo mislili da će on ovdje dobro plivati.
    Ne znam, loše sve skupa. Umjesto da je otisao na +6, ide na Poljud s molitvom da izvuče X da preživi na klupi do Fenera.
  • GeneralNapoleon
    2k

Moj dojam je da i nasi treneri padaju pod tu mitonansku propagandu. Zelim vidjet nekog trenera koji ide najavit tekmu na poljudu bez da prica o velikoj atmosferi i tezini gostovanja.

Zelim da ide na tu utakmicu sa stavom: "Ok je to stadion i atmosfera ali nis cime bi trebali biti imalo impresionirani. Nasi igraci su igrali pod puno jacim i impresivnijim atmosferama nego kaj je poljud. A s obzirom na kvalitetu nama nijedna utakmica u HNLu ne bi trebala predstavljat neku prepreku. Pa i Bayernu se zivo fucka za zuti zid koji je 100 puta impresivniji od torcide."

Ali to se nece ocito dogodit. Nego pusimo tu mitomansku propagandu i dajemo se uvlacit u taj odvratni antinogomet. Jer kao treba bit oprezan ipak je to veliki stadion i atmosfera. Recept za poljud je da ides sa nula respekta prema toj atmosferi. Trebas se postavit kao da igras protiv Rudesa na Maksimiru. Samo moramo bit dovoljno nabrijani.
  • dzis
    1.2k
    Svi smo mi to znali i prije pocetka sezone. Ali smo radi "zvonina izbora" zazmirili.
    Ovo ce mozda i nekako proci u hnl, ali u Europa se bojim raspada.

Mislim da nije trener za Dinamo,ali imam dojam da mu Boban vjeruje i da iz toga razloga niti nema pripremljenog kandidata.

Ne znam,kako god ne vidim Kovu dugo na klupi,pa kako god covjek dobar bio. Ne zelim biti pokvaren ali me boli ona stvar za privatno kod covjeka,ovdje je Dinamo na prvom mjestu.
  • Mathiasovi Chageri
    6.4k
    Ja još uvijek čekam da nakon poraza neki trener kaže da mu je momčad izgubila jer se Žuti zid derao baš jako od 65. do 85. minute pa su tad primili dva gola. Sve su to gluposti koje imaju veću važnost navijačima nego igračima. Normalno da je bolje igrati pred punim sjeverom i krcatim Maksimirom nego pred soma i pol ljudi na -3 u prosincu na ruševnom stadionu, ali svaki normalan igrač isključi tribine čim krene prvi zvižduk suca i fokusira se na utakmicu.

Samo kod nas ide tisuću pitanja na presicama o atmosferi o punom Poljudu o najluđem gradu o čudu neviđenom o pritisku. U zapadnoj Europi je to jedno kutoazno pitanje tu i tamo, ako putuješ na Westfallen, u Napulj ili na još koji stadion, ali na ovim prostorima je to uvijek teško silovanje. Isto je i u Beogradu sa onim tunelom na Marakani koji izgleda kao okupljalište narkomana u nuklearnom skloništu, no eto, jedine dvije stvari o kojima možeš pričati su atmosfera i tunel i 1991.
  • NitkoBitan
    31.6k
    Svi smo mi to znali i prije pocetka sezone. Ali smo radi "zvonina izbora" zazmirili.dzis

Boban ne zna, internet zna.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube