• Time
    1.4k
    Vecina kombinacija sto pisete su 3 zadnja vezna,takva nam je onda i igra.Stoperi su nam defanzivno okej(mada su jucer imali neke teske greske) ali nema da povuku loptu,da sudjeluju u organizaciji napada, McKenna jucer u par navrata bjezi od lopte tj odgovornosti.Ova trojica koja su jucer igrali su sva trojica defanzivni vezni,radilice...samo jedan od njih može igrati.Zasto ne probati Belju i Kulenovica zajedno.Igra nam je u najmanju ruku kukavička ako ne i pickasta...u Splitu napasti,hocu da vidim trku,ofenzivno,agresija,pritisak.Ako se ponovi slicna igra i alibi postava Kovačević treba da bude bivsi.
  • Mali Zeus
    19.4k
    Bennacer nek bude zamjena Mišiću, Ljubičić Villaru i obrnuto, a ispred njih Vidović, Stojke, Mudražija ili Zajc. S tim da Vidović i Stojković mogu igrati i krila. Sva trojica u sredini su preslični i uopće mi nije bila jasna ideja, valjda što prije poslati loptu na bok, ali ni to nije išlo. Na kraju krajeva ne mora ni Mišić igrati baš svaku, koliko god bio dobar kad god je loš bude jako loš.
  • Droljo
    21.1k
    Meni nije jasno zašto ne pucaju po golu. Ljubičić u prvom (beljina povratna) i Vidović u drugom (varela povratna) poluvremenu. Idu štopat pa ispadne kurčina. Lik iz gorice ju stisne iz prve i, vidi vraga, 2:0. Modrić sa 4 banke ju opali iz prve za Milan i gol. Naši glume klaune i cirkusante. Bezveze
  • rioda
    10.4k
    Mislim da je prijelazni rok bio dobar, ali da imamo problem na određenim pozicijama, ne s kvalitetom nego ulogom igrača.

Od jučerašnjih prvih 11, Ljubičić, Villar, Stojković, Beljo, dakle četiri igrača s po meni nedefiniranom ulogom na terenu, a pogotovo me tu brine Beljo, prečesto se opet događa situacija da nam je šesnaesterac prazan na centaršutu jer se on spušta po loptu
  • Direktor
    167
    Mudražija je profesor doktor za Vidovića
  • Jos-Optimus
    7.4k
    Jučerašnja tekma je dobar šamar i alarm za uzbunu, a ne za opću depresiju i proglašavanje momčadi lošom. Da Stojke nije bio blesav mi bi ih dobili, ovako nam lopta nije htjela i nije trebala vratiti.
  • Crni86
    15.2k
    nego ulogom igračarioda

Ha to i je ono oko cega treba vremena. Da se svi kotacici posloze.

Nadam se da je sad svima jasno da protiv gorice na maksu nemamo sta radit sa tri klasicna veznjaka. Okej mozda sa tovarima ili fenerom, ekipe koje ce igrat protiv nas, ali s ostalima mi moramo imat desetku u igri koja ce donijet malo pokreta u medu linijama i radi nered bunkerima.

Jucer smo bas na tome pali, jednostavno villar ne donosi nista novo u odnosu na ljubu i misica, a gubis kretanje stojkovica u sredini. Mi smo se bojali dat loptu u sredinu, odnosno nisi ni imao kome jer svi stoje, sva tri veznjaka u sredini terena vise vole primit loptu u noge. Drugo poluvrijeme je zato i bilo nesto bolje kad je stojke uso u vezu.

Beljo, prečesto se opet događa situacija da nam je šesnaesterac prazan na centaršutu jer se on spušta po lopturioda
    I onda radi ovog gore dobijes ovaj problem. Znaci pre velika rupa izmedu veze i napada.

Ponavljam, kada cemo igrat sa jacim ekipama to bu top. Ali protiv gorice doma nemamo sta radit sa 3 klasicna veznjaka. Prije i da igras sa dvije ofezivnije osmice nego ovako.
  • Mlađi referent
    14.3k
    Bennacer i Mišić će se isto poništavati kao i Villar u kombinaciji s tom dvojicom.

Sva trojica vole nisko primiti loptu, u ranoj fazi distre. Logično bi bilo očekivati da će ih Bennacer onda poslati na klupu, ali pitanje je hoće li trener imati hrabrosti smjestiti kapetana tamo.
  • jedan u nizu
    15.3k
    Konacno se desilo sto sam zagovarao. Kule i Beljo zajedno u napadu.
    Mislim da bi im utprali jos 4-5 komada da nije bilo crvenog.

Nadam se da ta postava nece biti opcija samo kada opasno lovimo zaostatak, nego i inace.

Takoder, osim sto nas je ubio crveni Stojkovica, ubilo nas je njihovo izlezavanje i nasi glupi faulovi. Ne pamtim kada sam vidio odvratnije uzimanje vremena, da imam volje, pustio bi snimku i stopao bi svako izlezavanje i odugovlacenje auta, goal-kicka i slicno.

Ali toliko nasih glupih faulova je bilo isto da ne pamtim. Dovoljno je sto nam oni lome igru i momentum, ali onda nasi igraci naprave toliko glupih faulova i na svakom izgubimo po par minuta i onda ispocetka gradi taj momentum. Da bi nakon 2 min naseg pritiska njihov igrac pao na pod.

Nismo izgubili utakmicu niti radi njihovog izlezavanja ili zbog nasih glupih faulova, ali deckima se mora reci da kada love rezultat, ovakvi ne smiju biti!
  • Thor
    759
    nemoj genarizirat
  • Mali Zeus
    19.4k
    Takoder, osim sto nas je ubio crveni Stojkovica, ubilo nas je njihovo izlezavanje i nasi glupi faulovi. Ne pamtim kada sam vidio odvratnije uzimanje vremena, da imam volje, pustio bi snimku i stopao bi svako izlezavanje i odugovlacenje auta, goal-kicka i slicno.jedan u nizu

Dakle Perić koji leži i onda se vrati na teren da bi tamo ležao i zaustavio igru je bio vrhunac. Njihov vratar je isto tak ležao negdje 6 puta.
  • GeneralNapoleon
    2k
    Prosle sezone nakon 6 kola:
    13 bodova uz gol razliku 13:4 i score 4-1-1

Ove sezone nakon 6 kola:
    13 bodova uz gol razliku 13:4 i score 4-1-1

Nevjerojatno.
  • Crni86
    15.2k
    vecina se tak ponasala. Svaka cast manjini, ali za ostale se pitam zasto dolaze na utakmice. Na taj nacin mogu i doma pred tvom bit.
  • San Lorenzo
    21.7k
    Kovačević se prije svega treba vratit na postavke koje je koristio cijelu svoju karijeru, 4231, 6/8/10 u veznom redu, Ljubičić ako igra, logičnije je da bude 6ica, nego da igra ovo što sad igra, a to je najistureniji veznjak, a u dosta slučajeva i naš generalno najistureniji igrač, a tehnika i snalaženje u gužvi nikakvo.
  • Thor
    759
    nacelno se slazem s tobom. Osobno nisam u 30 i nekaj godina otesel s tekme ranije nikad. Da sam znal fuckat nekad u proslosti,jesam kad bi me bas izbacili iz takta ali mislim da fakat nije ok vec sada tak reagirati. Ali isto tak kuzim da ljudi imaju neki deja vu od prosle godine pa sad vec pusu na hladno.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet