• Efes Pilsen
    12.8k
    Mislim da smo dobro usli u sezonu jer su se igraci borili za pozicije, a sad se stvorila hierarhija i poceli su ulazit u utakmice kao da ce se dobit same od sebe. Imas toliko izbora na klupi, pa valjda zadnji covjek za uci s igracem manje bi mi bio Vidovic. Cak bi prije ubacio KTCa pa promijenio formaciju na 3 iza nego Vidovica.
    Jucer u prvom poluvremenu mi konstantno imamo problem s brojem igraca u zadnjoj trecini. Beljo se spustao u ulogu Petkovica, a rjesenja gore nula. Broj gresaka u osnovnim dodavanjima izmedu Valincica i Lisice je frapantan s obzirom da zajedno igraju vec jako dugo. Taj duo treba razbit, ne moze Lisica s jednim golom biti neupitan starter niti Valincic smije osjetit ovakvu zacementiranost.
    Ne treba je osjecat ni Misic ni Ljubicic, pa ni Beljo. Ako vidis da im fali podrazaj, pa nek ga traze na klupi.
  • NORTE
    19.9k
    Prosle sezone nakon 6 kola:
    13 bodova uz gol razliku 13:4 i score 4-1-1

Ove sezone nakon 6 kola:
    13 bodova uz gol razliku 13:4 i score 4-1-1

Nevjerojatno.
    GeneralNapoleon

Trenutni osjećaj je i gori nego tada kad smo bili uvjereni da imamo daleko najjaču momčad u ligi i ofenzivce kojima smo vjerovali da mogu.

Tada smo već izgubili derbi i kiksali u Rijeci, ovaj put smo kiksali u Varaždinu i izgubili doma od Gorice bez ikakve igre, a tek slijedi derbi u Splitu s ofenzivcima kojima više ne vjerujemo.

Europa pred vratima.
    Bože budi nam na pomoći.

U slučaju lošeg stanja barem da pogodimo s novim trenerom koji bi preokrenuo stvar i pokrenuo momčad koju imamo.
  • Mali Zeus
    19.4k
    Ne treba je osjecat ni Misic ni Ljubicic, pa ni Beljo. Ako vidis da im fali podrazaj, pa nek ga traze na klupi.Efes Pilsen

Upravo tako, Mišić ne mora počinjati svaku, a svakako ni Ljubičić, umjesto da ih vrtiš ti ubaciš još i Villara s njima. Kule bi slobodno mogao početi koju, dapače, Valinčić se umislio ili nekaj, di je RPG ili bilo tko drugi, kad je već situacija takva. Miksa se na lijevom boku i onda ispadne da je bolje da je Goda opet počeo, desetka su Vidović i Stojke, a imaš Mudrog i Zajca.
  • Bosskovitz
    19.1k
    Poraza je bilo i bit će, ne smeta me sam poraz - smeta me to kako smo izgubili. Smeta me pristup.

Carević je vrhunski pripremio utakmicu, praktično od zabijenog prvog gola bilo je jasno kao dan da će se izležavati koliko god mogu i maksimalno štopati vrijeme; to je šupački ali je posve legitimna taktika. Ali naša reakcija na to je bila loša - kad već vidiš da sudac to tolerira, izvrši pritisak na njega!

Najviše me jučer smetao taj stav i činjenica da nas igrači Gorice ismijavaju na našem stadionu bacanjem, ležanjem, izbacivanjem lopti, ubacivanjem lopti; sudac im to tolerira, a mi sliježemo ramenima. Gorica jučer je bilo peak tovarsko ponašanje pred prepunim Poljudom pred kraj tekme dok čuvaju rezultat, ali događalo se u prvom poluvremenu utakmice na Maksimiru. Jasno mi je da su i Kovačević kao trener i Mišić kao kapetan puno mirniji karakteri, ali porazna je činjenica da je jučer zapadna tribina više puta vidljivo izvršila pritisak na suca nego klupa i kapetan - dva, tri puta se vidjelo kako se okrenuo upravo na reakciju publike. Mali Varela je fakat mali i slabi, kad ga ruše i uđu s njim u raspravu tamo trebaju biti 2-3 starija igrača koji će ga braniti; onaj faul na mišiću pred kraj kad je igrač Gorice stao ispred lopte - neshvatljivo mi je da u Mišiću ne postoji taj poriv da ga odgurne rukom, tijelom, nečim.

Bit će to bolje, ne sumnjam, i nema potrebe pretjerivati s reakcijama niti raditi neki veliku dramu oko ove utakmice, no iz nje treba izvući pouke. I definitivno treba poraditi na pristupu i ponašanju - mi smo Dinamo i možemo izgubiti, ali nitko nas neće jebati na Maksimiru! Ja taj stav jučer nisam vidio i to me smeta više od bilo čega drugog.
  • Georg Koch
    6.6k
    Ako doprinos s krila i nije kakav se ocekuje, ako smo na poziciji krila malo "tanki", samo bi volio da probamo sustav gdje krila i nisu toliko bitna. Primjerice 4-4-2 romb.
    Opteretiti protivnicki sesnaesterac sa Beljom i Kuletom, na 6 ici tu ce biti Bennaacer, a za ostale pozicije imamo mogucnost "kemijanja".
    Necu reci sto posto nitko, ali malo klubova protiv kojih igramo u HNL-u moze braniti ovu dvojicu u 16 metara.
    Ne kazem da ovaj sustav nece donijeti pobjede i titulu, samo malo vise razmisljam o alternativama.
  • BBB Mataa998
    2.8k
    i nema potrebe pretjerivati s reakcijama niti raditi neki veliku dramu oko ove utakmiceBosskovitz

Nebi bilo potrebe da smo prosle sezone sve osvojili,ali kad se sad vec dogadaju stvari iz prosle sezone onda je bolje napraviti dramu sada nego u 30 i nekom kolu.

Kako bi se reklo ludost je raditi neku stvar iznova x puta a ocekivati drugaciji rezultat.
  • NORTE
    19.9k
    Sada kad se pokazalo pravo stanje ove bezidejne i sterilne momčadi usuđujem se napisati da bez Bennacera u rosteru mi nećemo proć dalje u EL, što me i nije previše briga jer titulu i ulazak u LP smatram najvažnijim.
    Kamo sreće ako se pokaže krivim ovo predviđanje pa prođemo dalje, a za Božić u hnlu budemo barem u egalu.
  • NKDZ86
    5.7k
    Najviše me jučer smetao taj stav i činjenica da nas igrači Gorice ismijavaju na našem stadionu bacanjem, ležanjem, izbacivanjem lopti, ubacivanjem lopti; sudac im to tolerira, a mi sliježemo ramenimaBosskovitz

točno to, gledam sažetak tekme, ovi se bacaju, rugaju sa izležavanjem i naši gledaju i kao, kaj ćemo sad, pa daj ga digni više, dođi do suca, postavi se, a ne gledat njihovo valjanje, di je naš kapetan koji je lučiću išao šljagu opalit...
  • Dzoni
    2k
    Nerealno bi bilo da se ne dogodi baš nikad poraz. Iz ovoga treba naučiti i već iduću utakmicu čim pobijedimo, a hoćemo, ne sumnjam u nikoga, opet će se promijeniti narativ
  • Crni86
    15.2k
    Pre smjesno je vidjet kak su jedni iz euforije presli u depresiju :rofl:

Od toga da cemo smlavit ligu bez poraza, da idemo u boj na top8 u el do toga da smo kriminal, selekcija ocajna itd. Kak vi funkcionirate ljudi u zivotu? Vama je zivot rollercoaster ak ovak konstantno razmisljate.
  • Bosskovitz
    19.1k

Ima potrebe biti kritičan, nema potrebe dramiti i pretjerivati. Ni najgora ni najbolja utakmica nisu "prava slika" ovog Dinama, obje su ekstremi. Momčad je nova i imat će amplitude, ono što je važno je da se problemi uočavaju i rješavaju te da minimumi te amplitude ne budu gubitak bodova.

I da na terenu izgledamo kao Dinamo. Da kad izgubimo možemo reći da su se igrači borili i dali sve od sebe, ali nije išlo.
  • NitkoBitan
    31.6k
    Pre smjesno je vidjet kak su jedni iz euforije presli u depresijuCrni86

Prije 2 jedna se razmislja o bukiranju Istanbula za finale EL, a sad je odjednom opci raspad. Zlo mi je kad citam Zonu nakon kiksa. Cekam danasnji podcast jer su momci svakako realniji od prosjecnog forumasa i komentatora na drustvenim mrezama.
  • NORTE
    19.9k
    Sreća da je Bennacer tu, u suprotnom bi ova jesenska hnl polusezona vjerojatno jako ličila na lanjsku.

Za hnl ću još biti optimist jer teško da dugoročno možemo ovako loše.

Za Europu su nam bunkeri najbolja taktika jer mi kvalitete i ideje prema naprijed trenutno jednostavno nemamo.

Fener i Betis su opake momčadi kvalitetnije od ove naše koja u Maksimiru Gorici ne može ništa.
    Lille i Malmo u gostima su težak zalogaj.

Cilj u derbiju je ne izgubiti od jednako lošeg Hajduga, a naprijed ćemo vidjet jesmo li sposobni išta napravit.

Beljo
    Hoxha-Mudri-Lisica
    Mišić-Bennacer
    Goda-McKenna-Sergi-Moris
    Nevistić

Kule, Varela, Bakrar, Vidović, Villar, Ljubičić, Vinlof
  • Mali Zeus
    19.4k
    Mišić Bennacer ne znam baš ima li smisla. Ili počni s Mišićem u paru s Villarom ili Bennacerom s Villarom. Ostalo da, osvježi malo momčad, ubaci Mudrog, poslije nego uđe Zajc.
  • Mali Zeus
    19.4k
    Prije 2 jedna se razmislja o bukiranju Istanbula za finale EL, a sad je odjednom opci raspad. Zlo mi je kad citam Zonu nakon kiksa. Cekam danasnji podcast jer su momci svakako realniji od prosjecnog forumasa i komentatora na drustvenim mrezama.NitkoBitan

Apsolutno ovo. Odjednom je sve u banani, sve loše, nemamo igru, nismo bili uvjerljivi od početka, jebote neki su ko zadnje babe.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet