S druge strane, imali smo i opciju online glasanja, što je stvarno olakšalo stvar, pa se možda moglo očekivati nešto više od tih 27%. Zašto? Zato što online opcija u startu pobija svaku moguću ispriku za nemogućnost glasanja. — Eduardo
Znam čovjeka koji je pokušavao, nije uspio, na kraju je odustao jer je smatrao da to ne zna napravit zbog svojih godina, a odlazak na stadion nije bio opcija. — Šteco
Ima to, puno ljudi već 40-45+ su dosta informatički needucirani i imaju određenu dozu straha prema tome svemu. Čim se pojavi prvi problem, odmah se odustane sa izjavom "ma nije to za mene". Tisuću puta sam to čuo. — vjeko1701
Govorio sam o apsolutnoj brojci — Bosskovitz
U svakom gradu, zupaniji ili nekom središtu regije, kako gdje se može, zadužiti povjerenike da osiguraju neko mjesto sa par računala di bi ljudi koji nisu "od tehnologije" mogli doći i glasati na siguran način bez straha. — criticus
dobro veli da će proširivanjem članstva izlaznost biti manja jer su to rubno zainteresirani, čak veli da je 50% iluzorno...što dovodi do zaključka i da je mehanizam referenduma u praksi vrlo teško provediv, da ne velim baš mrtvo slovo na papiru (na što sam i ukazival klubu kod javne rasprave) — ZrnTSCHeZ
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.