• crophantom
    2.1k
    I meni piše kad se na kompjuteru ulogiram da je moj glas zabilježen, a na mobu se i dalje vrti... pa valjda je onda zabilježen.
    Vidio sam u programu DPa nešto o ticketingu, nadam se da ce to klub stvarno ići mijenjati, lako kad je jedna lista, al kad ce ih bit više s ovakvim amaterizmom Dekoda dovodis proces u pitanje.
    Oprostite što grintam na ovakav dan, ali raspizde me takve gluposti kad znam da nije SF ovo napraviti kako spada.
  • M94
    2.1k
    Kao sto je vec apomenuto,sad je prosla pak osobna, pa lista al izborom povjerenika se vrti Dinamov grb i ne ide dalje. Nemam volje cekat pa sam preskocio izbor povjerenika i zabiljezen mi je glas nakon 25. Pokusaja.

Strasno.
  • Dinamo iznad svih
    389
    Glas zabilježen, zajedno za Dinamo
  • NORTE
    20.4k
    Vidio sam u programu DPa nešto o ticketingu, nadam se da ce to klub stvarno ići mijenjati, lako kad je jedna lista, al kad ce ih bit više s ovakvim amaterizmom Dekoda dovodis proces u pitanje.
    Oprostite što grintam na ovakav dan, ali raspizde me takve gluposti kad znam da nije SF ovo napraviti kako spada.
    crophantom

Ako ćemo realno ovo im je vrlo ozbiljna greška i mislim da u budućnosti treba biti predmet oko eventualnog nastavka suradnje i ugovora.
    Posebno što kažeš da to danas mora ić kao po špagi.
  • crophantom
    2.1k
    Slažem se i nadam se da netko iz kluba ovo čita.
    Kolega iznad je preskočio glas za povjerenika, ja ne želim i evo sad neznam jel moj glas za povjerenika zabilježen i oce netko drugi uci jer nije.
    Amaterizam prve klase, klub može naći par ljudi koji ce im bolji proizvod napraviti in house ili naći pouzdanijeg partnera.
  • Efes Pilsen
    13.1k
    Bas tu sad cekam dat glas dedinom Brekalu ili Pavlicu koji se osobno predstavio, a ne prolazi.. Morat cu i ja preskocit
  • LM1995
    2.1k
    nemoj preskočiti - refresh pa odjava. Kad se ponovno prijaviš ti piše “Vaš glas je zabilježen”
  • Efes Pilsen
    13.1k
    Napravio tako, sad koji je povjerenik dobio glas ja ne znam. Hvala.
  • Niko1986
    3.9k
    Ako ćemo realno ovo im je vrlo ozbiljna greška i mislim da u budućnosti treba biti predmet oko eventualnog nastavka suradnje i ugovora.NORTE

Ne znam koliko točno traje taj ugovor, ali nadam se da će se po isteku ići na to da se ulaznice kupuju preko Dinama, a ne preko treće strane.
  • nkdz
    1.1k
    I meni je vrtilo konstantno i na tome je ostalo kad sam zatvorio stranicu.
    Sad se ulogiram i piše da je glas zabilježen, valjda je, ko zna.
    Ali žalosno koliko je dekod uspio sjebati i pitanje koliko je ljudi koji nisu zagriženi ko mi odustalo
  • NORTE
    20.4k
    gdje se može pročitat više o kandidatima osobno? Ja gledam imena i ne znam ko kaj, gdje, kak i zakajvelikigospar

Na webu kluba, a o povjerenicima negdje oko 20. stranice ove teme.
    https://gnkdinamo.hr/izbori/kandidati
  • rioda
    10.7k
    Nije meni problem, refreshao sam deset puta u sat vremena i uspio, ali mi je žao što će se opet dati povoda za komentare ovim trovačima na društvenim mrežama.
  • Teofil Kateran
    3.4k
    Osobno sam bio gotov u 9:03 već, ali Dekod se ovoga primio poprilično amaterski. Žao mi je za čuti da je toliko ljudi imalo problema s glasovanjem.
  • San Lorenzo
    22.1k
    Kod mene sve glatko prošlo, od uploada osobne do glasanja...glasao prije dvije minute putem mobitela.
  • Crusades
    19.2k
    Meni je isto sve glatko bilo... is prve učitalo osobnu i kod došao brzo i sve.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.