• velikigospar
    0
    gdje se može pročitat više o kandidatima osobno? Ja gledam imena i ne znam ko kaj, gdje, kak i zakaj
  • crophantom
    2k
    I meni piše kad se na kompjuteru ulogiram da je moj glas zabilježen, a na mobu se i dalje vrti... pa valjda je onda zabilježen.
    Vidio sam u programu DPa nešto o ticketingu, nadam se da ce to klub stvarno ići mijenjati, lako kad je jedna lista, al kad ce ih bit više s ovakvim amaterizmom Dekoda dovodis proces u pitanje.
    Oprostite što grintam na ovakav dan, ali raspizde me takve gluposti kad znam da nije SF ovo napraviti kako spada.
  • M94
    2k
    Kao sto je vec apomenuto,sad je prosla pak osobna, pa lista al izborom povjerenika se vrti Dinamov grb i ne ide dalje. Nemam volje cekat pa sam preskocio izbor povjerenika i zabiljezen mi je glas nakon 25. Pokusaja.

Strasno.
  • Dinamo iznad svih
    380
    Glas zabilježen, zajedno za Dinamo
  • NORTE
    19.8k
    Vidio sam u programu DPa nešto o ticketingu, nadam se da ce to klub stvarno ići mijenjati, lako kad je jedna lista, al kad ce ih bit više s ovakvim amaterizmom Dekoda dovodis proces u pitanje.
    Oprostite što grintam na ovakav dan, ali raspizde me takve gluposti kad znam da nije SF ovo napraviti kako spada.
    crophantom

Ako ćemo realno ovo im je vrlo ozbiljna greška i mislim da u budućnosti treba biti predmet oko eventualnog nastavka suradnje i ugovora.
    Posebno što kažeš da to danas mora ić kao po špagi.
  • crophantom
    2k
    Slažem se i nadam se da netko iz kluba ovo čita.
    Kolega iznad je preskočio glas za povjerenika, ja ne želim i evo sad neznam jel moj glas za povjerenika zabilježen i oce netko drugi uci jer nije.
    Amaterizam prve klase, klub može naći par ljudi koji ce im bolji proizvod napraviti in house ili naći pouzdanijeg partnera.
  • Efes Pilsen
    12.7k
    Bas tu sad cekam dat glas dedinom Brekalu ili Pavlicu koji se osobno predstavio, a ne prolazi.. Morat cu i ja preskocit
  • LM1995
    2.1k
    nemoj preskočiti - refresh pa odjava. Kad se ponovno prijaviš ti piše “Vaš glas je zabilježen”
  • Efes Pilsen
    12.7k
    Napravio tako, sad koji je povjerenik dobio glas ja ne znam. Hvala.
  • Niko1986
    3.4k
    Ako ćemo realno ovo im je vrlo ozbiljna greška i mislim da u budućnosti treba biti predmet oko eventualnog nastavka suradnje i ugovora.NORTE

Ne znam koliko točno traje taj ugovor, ali nadam se da će se po isteku ići na to da se ulaznice kupuju preko Dinama, a ne preko treće strane.
  • nkdz
    1.1k
    I meni je vrtilo konstantno i na tome je ostalo kad sam zatvorio stranicu.
    Sad se ulogiram i piše da je glas zabilježen, valjda je, ko zna.
    Ali žalosno koliko je dekod uspio sjebati i pitanje koliko je ljudi koji nisu zagriženi ko mi odustalo
  • NORTE
    19.8k
    gdje se može pročitat više o kandidatima osobno? Ja gledam imena i ne znam ko kaj, gdje, kak i zakajvelikigospar

Na webu kluba, a o povjerenicima negdje oko 20. stranice ove teme.
    https://gnkdinamo.hr/izbori/kandidati
  • rioda
    10.3k
    Nije meni problem, refreshao sam deset puta u sat vremena i uspio, ali mi je žao što će se opet dati povoda za komentare ovim trovačima na društvenim mrežama.
  • Teofil Kateran
    3.2k
    Osobno sam bio gotov u 9:03 već, ali Dekod se ovoga primio poprilično amaterski. Žao mi je za čuti da je toliko ljudi imalo problema s glasovanjem.
  • San Lorenzo
    21.7k
    Kod mene sve glatko prošlo, od uploada osobne do glasanja...glasao prije dvije minute putem mobitela.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.