• Sibirski plavac
    6.1k

Ma ne bih rekao da je to nego je u pitanju taj glupi i meni bolestan argument "nemam za koga navijat". Čuj to, u pokolju "navijat" za nekog...
    Zato se ignorirala i katastrofa u Jemenu. Bile su dvije loše strane, Saudijci s jedne i Huti podržani od Irana s druge, i jebiga leftard tu nema "za koga navijat". To što su tamo glad i pokolji počinjeni od ove dvije strane bili također ogromni, nikom niš. To nitko nije nazivao genocidom niti radio parade za ubijene Jemenske novinare i djecu (kojih je btw bilo oko 90 tisuća).

Ili kad kažu "a jebiga, tragičan je taj Sudan i taj Kongo i ta Somalija, al ono, ti Afrikanci se oduvijek kolju i mi tu nemremo niš". Znači "oni se oduvijek kolju pa ko ih jebe, neka se ubijaju i gladuju i dalje". Krasan način razmišljanja...
  • cibona
    6.2k
    Strašno kako pojedinci umanjuju ekstremne zločine nad nedužnin palestinskim narodom.

Palestinci proživljavaju horor, a međunarodna zajednica ignorira ili umanjuje stravu koju su prouzročili židovi, a bojim se da najgore tek slijedi.
  • Sibirski plavac
    6.1k

Tko umanjuje? Jedini zločini koji se umanjuju/ignoriraju su zločini nad Sudancima, Jemencima, Sirijcima i sličnima koje svjetska zajednica jedva da spomene.

Ukrajina i Gaza nikako nisu ignorirane, već su vjerojatno najzastupljenija globalna tema zadnje 3 godine. I da se razumijemo, slažem se da se o tome mora pričati, neka svijet zna o tome, ali ne smijemo ignorirati ostale. Pogotovo ne one koje je UN proglasi "najgorom krizom na svijetu", a to je Sudan.
  • Krizy
    61.2k

Jedni umanjuju zločine s jedne strane, drugi umanjuju zločine s druge strane.

Ti si jedan od takvih, svako malo pišeš negativno o Izraelu, dok su s druge strane sveci.

Šta ćemo s nevinom djecom koju su Palestinci ubili u Izraelu, Europi i diljem svijeta u svojim bombaškim napadima, napadima noževima, mačetama, brojnim krađama, silovanjima, zločinima.

Preko 70% osoba palestinskog porijekla je završilo u zatvoru u Danskoj, koja ima "mekan" zakon u usporedbi s mnogim europskim zemljama.
  • JMastermind
    1.1k
    Profesionalni peder kao i onaj Bosanac iz Mozemo koji je vlastiti cmar unovcio bolje nego cijela armija tajlandskih ladyboyeva.Pacho

Točno mi se jebe za tematiku rasprave, ali lajkao bi ti dvaput za stil izričaja. :lol:
  • cibona
    6.2k
    Ne znam koja je to druga strana. Koji su to zločini s druge strane koji su iole usporedivi s ovime što radi izrael?

Postoji li gori zločin od sustavnog etničkog čišćanja i genocida. Samo jedna strana to radi.
  • Krizy
    61.2k
    Ne znam koja je to druga strana. Koji su to zločini s druge strane koji su iole usporedivi s ovime što radi izrael?cibona

Hahahaha, upravo o ovome pišem.
    Ovdje ću završiti s tobom, nema smisla.
  • cibona
    6.2k
    Pa kada je odgovor da takvog zločina nema. N e m a. Genocid je neusporediv s drugim zločinima.

I ja završavam s ovom temom.
  • Pacho
    5.1k

Jesi pogledao kompilaciju snimaka hamasovih zocina tog dana? Ili je to cionisticki AI? :smile:

Ovo u Gazi nije genocid koliko god puta neki to ponavljali.
  • cibona
    6.2k
    Sukob nije započeo 7. listopada 2023. Počeo je puno ranije. Proučiti povijest. Hamas je teroristička organizacija i zlo, ali ono nije nastalo samo od sebe, već kao odgovor na izraelske zločine svih ovih godina.

Ovo u Gazi nije genocid koliko god puta neki to ponavljaliPacho
    Nego što je?
  • Neron53
    2k
    Jebala vas politika na ovoj temi.
    Koji vam.je kurac??
  • BBBaranja
    4k
    Bolje da se pojedinci sankcioniraju nego da se opet šank zatvori..
  • BBBaranja
    4k

Ne dramimo bezveze,jednom je šank ispaštao zbog politike..
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.