• Paggini
    69k

Ne citaj. Toliko je jednostavno. Kad se stavlja hrana, pivo, sta god ovdje, ne citam jer me ne interesira, ali nije sad da dolazim "sta stavljate hranu ovdje, ne interesira me, imate hedonisticki kutak"

Dogodio se sokantni dogadaj. Jel tebe zanima? Ne. Ok, posteno, ali pusti ljude da raspravljaju. Nitko ne vrijeđa, nitko ne ulazi u konflikte, ljudi raspravljaju.

Mani se uloge policajca za razgovore na forumu
  • Mihael2305
    362

Moja greška, isprike
  • Droljo
    20.9k

Izgleda brutal. Gdje je to?
    Kad se stavlja hrana, pivo, sta god ovdje, ne citam jer me ne interesiraPaggini

Igraš se ti... :rage:
  • Masto
    146
    i bolje za tebe da ne znaš za njega
  • Droljo
    20.9k
    Klara je pizzeria?
  • vjeko1701
    18.5k
    Ma meni je generalno jako odbojna ta moderna "celebrity" kultura, više manje su svi samo današnja inačica dvorskih luda. Nikad iskreno nisam razumio praćenje takvih.

Događanja poput Eurosonga su mi pak samo ekstenzija toga svega i politizirane gluposti bez ikakve vrijednosti ili značaja.
  • reziser
    7.8k
    klara u klari :ok:
  • Paggini
    69k
    Igraš se ti... :rage:Droljo

Hahaha pretjerujem i lažem radi poante!!!
  • Droljo
    20.9k

Skužio sad. Kraj infobipa. Imam tamo blizu nekog posla pa svakako probam kad ću ići. Pizze izgledaju super.
  • reziser
    7.8k
    javi se kad si tam negdje
  • Pacho
    5.1k
    Kirk je jucer imao 6 bodyguarda. Da bi se vidjelo tko je zapravo nasilan je dovoljno baciti oko na to koliko osiguranja trebaju istaknutije licnosti s desnice.

Na stranu to sto nitko ne bi trebao ovako skoncati pa makar javno paradirao maskiran u Hitlera ili Staljina, ali Kirk ni nije bio neki ekstremist. Meni osobno nikad nije bio simpatican, ali covjek je svima dao priliku da debatiraju, trpio razne uvrede od guzobolnih leftarda sa smjeskom, itd. Ako takvoga ubiju sta onda mogu ocekivati ostali?
  • jakov1
    924
    Ako takvoga ubiju sta onda mogu ocekivati ostali?Pacho

A ko ga je ubio? Pa jos se nista ne zna, osim da je pocinitelj bio vjest strijelac sa snajperom.
  • Paggini
    69k
    Ako takvoga ubiju sta onda mogu ocekivati ostali?Pacho

Da, ovo mi je potpuno bizarno, lik je neki pop desničar za TikTok klipove, nitko ga nije ozbiljno shvaćao kao političku figuru, nit je bio nešto specijalno radikalan. Meni osobno je bio bezveznjak i šmuljavac, s dosta njegovih misljenja se nisam slagao, ali onako umrijet kao pas usred kampusa debatirajući je strahota.

I naravno, dan poslije je krenula ekstremna defamacija i izvlačenje izjava van konteksta, memeovi i sve ostalo. Uz naravno "a sta vas nije briga za Gazu????" kao odgovor na komentar da su bolesni što plešu na grobu čovjeka koji je umro tako nasilno jer je imao svoje mišljenje, što oni tobože propagiraju - slobodu mišljenja.

Naravno, treba napomenuti da većina palestinaca ima još ekstremnija misljenja od Kirka po temama koje njima smetaju, pa bi njihovom logikom, ako je ok da Kirk umire zbog desnih misljenja, onda ok da i palestinci umiru zbog svojih antigay, antiabortus, antiovo, antiono mišljenja.

A i također, nitko od "desnicara" ne radi memeove sa smrcu palestinaca kao sto oni rade s ovom smrcu.
  • Sibirski plavac
    6.1k
    https://x.com/charliekirk11/status/1965281328108343507

Te dvije spomenute prijetnje najviše i slave njegovu smrt. Kao da je znao...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.