• ZrnTSCHeZ
    1.5k
    dotični je opet kandidat za skupštinu na izborima za dva danaskener

Ak je Žigrović bil isključen od strane kluba, kaj se dešavalo kasnije da je opet na funkciji povjerenika?
  • Rex Ramae
    3.9k
    Uvijek mogu osnovati svoj dinamo.

:blush:
  • skener
    6.2k
    Ak je Žigrović bil isključen od strane kluba, kaj se dešavalo kasnije da je opet na funkciji povjerenika?ZrnTSCHeZ

Isto pitanje vrijedi i za Paponju koji je i dalje na stranici kluba navede kao povjerenik
  • Neron53
    2.1k

Treba se naviknuti na demokraciju.
    Ako je ispunio sve uvjete za kandidaturu, ako ga Dinamo jos uvijek vodi kao povjerenika..... onda ima pravo kandidirati se kao i svi drugi.
    A na clanovima je da pokazu koga od povjerenika zele u Skupstini.
  • Brusa
    3.6k
    Ove nebuloze koje piše jedan od forumaša da je on mamićevac su smiješne. Netko očito ne zna kaj znači biti mamićevac.blue heart 72

Kolega koji je to napisao nije elaborirao ,pa ne znam točno na što je mislio.

Međutim, Premuš je na onoj skupštini (vezano uz postavljanje imovinskopravnog zahtjeva na suđenju) glasao da Mamić nije oštetio dinamo.
  • skener
    6.2k
    slažem se, ali kako je moguće da netko tko je izbačen iz članstva može uopće postati povjerenik i biti kandidat?
  • Neron53
    2.1k

Odgovor na to pitanje treba traziti negdje drugdje
  • Jaro
    10.7k
    ocito se ponovo uclanio 2024. , prosao verifikaciju i isto napravio ove godine.
  • skener
    6.2k
    Bolje zvuči da uopće zapravo nije bio izbačen te da je nakon neke žalbe ili nešto ostao član/povjerenik.

Jer ako je stvarno netko izbačen iz članstva onda ne smije opet za par mjeseci postati član, a pogotovo ne da ga klub prihvati za povjerenika
  • Papastrumf
    19.2k
    Isti nisu nikada niti bili izbačeni iz članstva nego im je tadašnja Uprava raskinula povjereničke ugovore. Nakon žalbi i molbi, nova Uprava im je vratila status povjerenika i to na moj prijedlog, uz prethodni dogovor s onima koji su ovu borbu iznijeli do kraja. Najlakše je osvetnički sve potaracati, ali to nikada nije bila niti ideja niti vodilja.
  • blue heart 72
    2.6k
    da glasao je kao i svi ostali. Samo se pitam tko je (osim navijača) u to vrijeme imao muda i bio ih je spreman staviti na panj, te najvjerojatnije izbacivanje kako iz Skupštine, tako sa liste povjerenika.
    Samo da se razumijemo, apsolutno nema nikakve potrebe za nikakvim uljepšavanjima i svi znamo da je za 90% ljudi bjegunac bio skoro kao Bog, kralj transfera i ne znam čega sve ne. Dobro znam kakve sam sve verbalne borbe vodio sa ljudima iz svoga kruga poznanstva (čak i sa krsnim kumom od kćeri, od tada praktički više ni ne komuniciram) i to i sa ljudima koji ni ne prate sport.
    Da se vratim na Premuša, danas je svjestan da je tada krivo postupio ali vrijeme vratiti ne može, kao ni promijeniti što je glasao tako kako je glasao. Ali to ne umanjuje sve dobro koje je godinama činio, a i danas čini za popularizaciju našeg kluba
  • OBIGB
    1.1k

Neka samo on radi za popularizaciju Dinama. Niko to njemu ne negira, a s druge strane, kada ga se molilo/uvjeravalo da digne ruku za Zajeca i DP nije htio. Ne zanimaju me razlozi, ali je klub visio o koncu. On je u poziciji takvoj kakvoj je jer je doveden silom prilika. Da je mogao, a nije, i dalje bi on jahao s Mirkoneom na čelu. S prijezirom gledam na takvu ekipu, da ne budem prostiji. I da, očekujem da tko god je bio na nekakvoj liniji razmišljanja, ZZDa, BBBa, DTSMa, DPa nikad ne daje glas takvima. Dapače, štoviše, očekujem da se aktivno radi protiv njegovog ulaska u bilo kakvo tijelo kluba. I njega i njemu sličnih.
  • mlinchica
    3.9k
    Pohvala svima koji su se do sada ovdje samostalno predstavili ili su predstavili neke povjerenike.

Podijelite sve ove starije članke iz medija pa da se zna tko je tko. Ako je potrebno nekaj demantirati iz tih članaka ili dodatno pojasniti, slobodno jer svaka informacija je bitna, kad nam je već dana mogućnost da neke od njih izaberemo u skupštinu. Sve je bolje nego da nemamo informacije o tim ljudima.

Dio članova je učlanjen preko povjerenika, dio nije. Oni koji jesu, poznaju i mogu ocijeniti svog povjerenika, o ostalima ne znaju puno, ako išta.
    Ako im je povjerenik već na listi DPa, onda ga nema na dodatnoj listi, ali ga se može pitati za preporuku. Ostali ne znaju gotovo niš o tim ljudima osim da pretražuju internet.
    I onda opet naiđu na “te članke”.

Zato, tko zna nekaj, neka piše.
  • Baki1937
    14
    pozdrav,u zadnjih godinu i pol dana koliko sam povjerenik za područje Bihaća imao sam 89 članova,a od nedavno kako se može učlaniti i bez OIB-A imam 42 plavih prijatelja,od iduće godine ide rast članova..
  • NORTE
    19.8k
    u zadnjih godinu i pol dana koliko sam povjerenik za područje Bihaća imao sam 89 članova,a od nedavno kako se može učlaniti i bez OIB-A imam 42 plavih prijateljaBaki1937

Za mene su ovo fantastične brojke za područje Bihaća.

Ako sam dobro shvatio iz prošlih postova ukupno 260 učlanjenih, lijepa brojka gospon Bernard.

im je tadašnja Uprava raskinula povjereničke ugovore. Nakon žalbi i molbi, nova Uprava im je vratila status povjerenika i to na moj prijedlog, uz prethodni dogovor s onima koji su ovu borbu iznijeli do kraja. Najlakše je osvetnički sve potaracati, ali to nikada nije bila niti ideja niti vodilja.Papastrumf

Apsolutna podrška ovakvom načinu djelovanja prema dinamovcima.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.