• Tvrdica McTvrdi
    2k

Pa nije zlokobni komentar, možda je tako ispalo. Žao mi je da se to dogodilo jednom mladom, pametnom čovjeku, ocu, mužu. Volio sam gledati njegove debate, samo smatram da je glavu na panj podmetnuo za krive ljude
  • Masto
    145
    neki pretpostavljaju da je to njihovih ruku djelo
    Vidit ćemo
    Čekam sta ce nick fuentes reci, iako se njih dvojica nisu slagali po pitanju izraela su se slagali po ostalim pitanjima
  • Peškaman
    7.8k
    Dvoje male djece je ostalo bez oca, žena je postala samohrana zbog nekog psihički nestabilnog idiota kakvih god svjetonazora bio.
    Onakav hitac ispaliti/pogoditi karotidu je djelo obučenog pojedinca, čovjek je bio instant mrtav.
  • Droljo
    20.9k
    Niste normal.
    Toliko.
  • Mihael2305
    362
    Razvukli ste temu o mrtvom čovjeku preveč.
    Desilo se što se desilo... đubre koja ga je ubila ce gorjet u paklu.

Neg, kak ste ekipa, jedva čekam vikend, gorica, zlatni medo.
  • Marktwain
    847
    Tu se sam pripoveda, nitko niš ne pije.
    Propao Šank ko stara Jugoslavija.
  • db-izbjeglica
    18.4k
    U americi ljevičari opasno čačkaju medvjeda i to bi moglo završiti jako grdo za njih, ne bi se čudio nekakvom građanskom ratu jer otišli su poprilično u onu stvar, svi skupa.
  • Bernard
    913
    Znam da je Šank sveta tema ali ovo treba iskomentirati.
    Gledao sam Charlia na Youtube i lik je bio strašno elokventan miran i britak na jeziku.
    Suparnici obično nisu znali odgovor pa bi krenuli sa galamom i očito si je metu stavio na čelo.
    Zabrinjava kako je danas nekim likovima lako ubiti nekoga, bez gledanja na reperkusije, čas posla. Strašno.
  • Droljo
    20.9k
    Radite od budale majmuna. Svakodnevno ljudi ginu puno užasnijim smrtima, uvjetima. Žene, djeca. Katastrofa što se događa u svijetu a za ovog američkog goldenboya se ispisalo 60 stranica na šanku jebote. Vidio sam jedan zanimljiv grafit: 'više ideja, manje ideologije' i to mi zgleda ok ovak na prvu.
  • ZGWest
    700
    Odite na storije Marka Bosnjaka, taj decko nije normalan. Necijoj smrti se radovati, to mogu samo bolesni ljudi.
  • javolimtebejako
    3.1k
    da je ovaj lik na drugoj strani politickog spektra, sad bi glavna tema na sanku bila slika tvog gableca
  • jakov1
    923
    ispisalo 60 stranicaDroljo

I sad bi neko rekao, u jbt, vidi kako dinamovce zanima americka politika, a zapravo vecinu prometa radi 5-6 profila, kao da je ovo njihova privatna whatsapp grupa.
  • vjeko1701
    18.5k
    Dobro, ajde i jedni i drugi malo smirite strasti. Mislim da je rečeno više manje sve kaj se planiralo, možete sad nastaviti sa šankom bez komentara o tome kaj su drugi prije pisali.
  • nemapredaje
    6.1k

Ne pada mi na pamet ić na njegove storije.

Ljepše mi je bez njega u životu.
  • Raul
    273
    Samo pozitiva.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.