• NitkoBitan
    31.4k
    Doslo je do nesporazuma jer boysi ne razumiju njemacki a Mi Hrvati ne pricaju hrvatski.
  • Chempers
    828

Nije on topic uopće, al nije li malo neobično da skroz isti likovi kojima je ok gubitak bodova protiv Varaždina, koji uvijek sve i svašta opravdavaju u Dinamu seru po reprezentaciji 24/7, čak i onda kad je rezultat savršen? Pa di je ta pozitiva i famozni hype ? Ili je možda ipak nešto drugo u pitanju?

A zašto, pa zato što ipak ima i kvalitetnih forumasa i ljudi koji pridonose puno više od mene ili tebe.

Jel si ti još jedan koji tvrdi da su srebro i bronca sa 2 svjetska prvenstva slučajni ili ima smisla ulaziti u neku raspravu?
  • vjeko1701
    18.5k
    Ovo je forum Dinama a ne reprezentacije i za očekivati je da će ovdje biti više "pozitive" oko prvog.

Al nije ovo stvar samo sa zadnjim postom. Jako često voliš piknuti temu sa nekom percipiranom kritikom kaj ili koliko pišu ovi ili oni. Drži se tema a ono kaj ostali pišu prepusti onima koji su za to zaduženi.
  • Dzoni
    2k

Doslovno jedino vidim tvoje postove kad Dinamo gubi ili igra loše i onda napišeš ovu umotvorinu, da ne velim nešto grublje.
  • CastAway1986
    4k
    Jesu BBB napali ove retarde iz Udruge?
  • db-izbjeglica
    18.4k
    Mene iznova i iznova, nakon svakog okupljanja reprezentacije, zaprepašćuje količina negative, pljuvačine, kritike i vrijeđanja na ovoj temi, a sve oko nečega što je jako, jako uspješno.

To jednostavno nije normalno...
  • jakov1
    905
    Zasto bi sportski uspjeh morao garantirati odusevljenje navijaca? Imas koliko oces primjera da navijaci ne oprastaju kad interesne skupine zaposjednu nesto sto je zajednicko, a Dinamov navijacki puk je pogotovo osjetljiv na to.

To je kao da pitas zasto nitko nije slavio za vrijeme Mamica, a Dinamu je tako dobro islo.
  • Gemišt86
    190

A kaj je istina?
  • Ludovic IX
    9.8k
    gadi nam se zato što je HNS od reprezentacije stvorio svoju prčiju di za tekmu na maksimiru, čim otvoriš portal ulaznice.hr na dan prodaje ulaznica, vidiš da je u ponudi manje od 20% ulaznica a da je večina podjeljena kojekakvim interesnim skupinama.

gadi nam se kad dalić već godinama od sebe radi neku žrtvu (i jučer je izjavio nešto na tragu toga) a da ne prilamo o drugim stvarima.

Dalić ima rezultate tj medalje ali po uspješnosti odnosno broju osvojenih bodova po utakmici nije ni blizu toliko uspješan..

od kad je modrić u reprezentacij a prije dalića

2008 - nesretno ispadanje od turaka - već onda bili zreli za finale barem a nije to bila toliko jaka repka ko 2018-e recimo
    2012 - da je bilo VAR-a, mi bi izbacili španjolce već u skupini a ne ispali
    2014 - kovač je avangarda, on će po svom makar dobio otkaz i nije se uvlačio nikome a pogotovo ne igračima. ispada da mu je to greška
    2016 - igrali najbolji nogomet možda od bilo kojeg turnira do tad pa i od tad ali jebiga, mi stativa, oni gol i preko poljske i walesa do finala a mogli smo to bit i mi - tad je falio taj "mi to možemo duh" koji je došao 2018-e s time da je čačić imao na leđima mamića koji je doslovno na prvenstvu nešto dirigirao čačiću dok dalić je imao sreću da je ovaj pobjego taman kad je ovaj postao izbornik

Dalić je dao potpunu slobodu igračima tj senatorima, nešto što smo vidjeli kako je u dinamu prošlo. Dalić se oko svake odluke konzultira sa modrićem, perišićem i kramom a do prije par godina i sa ostalim senatorima..razlika izmedju dinama i reprezentacije je takva a je modrić toliki autoritet da ga igrači prate u stopu.

Dalić je čak i imao par prosvjetljenja u ovih 8 godina koje dobiva nakon teških šamara i obično nakon toga čak i igramo lijepo par utakmica i onda čim se ušuškamo u pobjede, igra se vrati na stare postavke di se lopta bespotrebno razvlači godinama dok netko ne bljesne a fala bogu imamo igrača koji mogu bljesnut. to pripisujem opet povlađivanju igračima.

naravno, jedan od bitnih stavaka Dalićeog izbornikovanja je pljuvanje po igračima nakon loših predstava gdje ni jednom rječju ne spomene da su ti grači obično na potpuno drugim pozicijama od onih nakojim obično igraju ali krtizira samo one igrače koje smije.. ne sjećam se ni jedne kritike igrača koji ima više od 50 nastupa za reprezentaciju.

moja zadnja je ta da smo uspješni ne zbog Dalića več unatoč njemu i to zato što je prepustio vlast igračima što na kraju ispada da je za ovu generaciju bilo najbolje. A HNS na krilima medalja stvara odnosno stvorio je neku otužnu "familiju" koja svoej članove koji su od 90-tih do tamo 2010-e bili istalno na tribinama doslovno tjera od sebe.
  • ElDorado
    5.8k
    Sve si točno napisao. Dalić je shvatio da okupljanjem nekoliko starijih igrača može upravljati tom tzv familijom. A kad smo kod tekmi i taktike treba se prisjetiti u koliko smo mi tekmi ušli potpuno pogrešno, koliko puta smo lovili igru i rezultat i kako su utakmice bile loše pripremljene. Imali smo puno igrača u velikim klubovima, koji su nosili igru i individualnu kvalitetu i koji su rješavali probleme ogromnom motivacijom.
    Odlazak Dalića nakon SP i preostalih senatora bit će nažalost kraj sretnih dana našeg nogometa što i kvaliteta HNLa jasno pokazuje.
  • Kujtim Shalla
    6.3k
    Cestitke na pobjedi , poguranaca od sudca ,tanak zuti i onda je bilo puno lakse protiv slabašne Crne Gore koja se do tad dobro branila. Dalic mulac ,ni rijeci ,ni plana ,kao uvijek. Nemojmo se zavaravati rezultatom. Mi bez Modrica i sa njim na terenu smo dvije sasvim razlicite momcadi. Sa njim mozebo se borili sa svakim , a bez njega se licimo i sa Farskih otocima . Srednjinrazred europskih nogometa . Ali uvijek uz Vstrene ,svim srcem. Samo kazem da se ljudi olako razocaraju. A treba biti objektivan. Nama kad god bude tesko ,vasi krama ,perja ,luka . Ostali se skrivaju
  • Ludovic IX
    9.8k
    nakon odlaska Dalića i tih senatora, mi ćemo i dalje imat kostur od jako dobrih igrača

Livaković, Gvardiol, Šutalo, Kovačić, P.Sučić, L.Sučić, Majer, Stanišić, Ivanović a nadamo se da će i Baturina, Beljo, Valinčić pa i taj Vušković i drugi bit te klase..

A što se tiče HNL-a, kakva je razlika HNL-a sad i HNL-a od prije 15 godina, 10 ili 5???
  • vjeko1701
    18.5k
    Apsolutno nema razloga za tim. Od odlazaka se može očekivati Kramarić, Perišić i Modrić. Stoperi su svjetska razina a još su u prvoj polovici dvedesetih. U vezi će faliti Modrić ali nije da tu nemamo solidnih do potencijalno odličnih igrača. Krila i napad su nam ionako slaba točka godinama ali i tu sad već imamo zanimljive igrače koji bi mogli imati dobre karijere.

Kvaliteta nogometa u HNL nema neke dodirne točke s reprezentacijom pošto svaki imalo kvalitetan mladi igrač ide van nakon sezone-dvije. Još je tu i dalje jako iseljeništvo koje uvijek izbaci nekoga.

Možda neće biti uzastopnih medalja tako brzo ali pisati o nekom "kraju sretnih dana" je nepotrebna dramatika.
  • Droljo
    20.9k
    Napravili su od repke 'obiteljsku' prčiju. Zvuči poznato?
    Sve ide prek kapetana, pa i nabavka karata. Smiješno. O daliću niti ne želim počinjati i nije za forum što sve mislim o njemu.
    Živeli
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.