• Yery
    108
    A jel ti se gadi kada na da dinamu takoder bude vecina sponzorskih ulaznica? Ovdje neki ljudi nepotrebno šire mržnju prema reprezentaciji. Sva sreca to rade iz tople fotelje :).
  • Ludovic IX
    9.8k
    kad je na dinamu večina sponzorksih ulaznica? ajd ne laprdaj. znase koji sektori su sponzorski i ti se 50% obično vrate u prodaju
  • Droljo
    20.9k
    Sva sreca to rade iz tople foteljeYery

Legendo. Budem zvao modrića da i tebi reši kartu za rujevicu ili Pampas pa nebumo oba u toploj fotelji...
  • Zagi
    11.5k
    U vezi će faliti Modrić ali nije da tu nemamo solidnih do potencijalno odličnih igrača.vjeko1701

Svaka čast na optimizmu ali Modrić je 50% kvalitete reprezentacije i mozak svih ofenzivnih kreacija.
    Luka je ono kaj je Petko bio našim trenerima ali na kub.
  • Tvrdica McTvrdi
    2k
    Neki su možda pri izvlačenju i precijenili Crnu Goru, stavljajući ju u kontekst s ostalim "republikama", a to je jedna užasna reprezentacija. Prva stvar oni su mikro nacija i već je to ogromna razlika kad ti imaš 2 mil ljudi kao Slovenija ili Makedonija. Druga stvar oni imaju ligu koja je bolja jedino od San Marina i Gibraltara - posljedica zajedničke države do 2006. I treća stvar, na papiru to jesu neki igrači, kad ih posložiš zvuči sigurno bolje od baltičkih zemalja ili Armenija, ali postoji tolika negativa oko toga u toj zemlji i općenito je podjela takva da svega trećina stanovništva uopće daju podršku istoj reprezentaciji (radi nacionalne osnove). I zato to sve skupa izgleda kako izgleda i ljudi su možda negativno iznenađeni, oni moraju još 5 stepenica preć da budu kao npr Makedonija (isto ništa posebno).

Što se nas tiče, treba se reći to da je ovo stvarno ekstremno laka skupina i kada maknes Češku ostale ekipe skupa ne bi složile 11 krštenih igrača na razini Vukovara. Naše je jedino bilo razvalit Cehe kaj smo i napravili i sad nam je jedino preostalo ne izgubit u Pragu s više golova razlike. Evidentno je na papiru da to više ne izgleda dobro kao prije i nadam se da za idući ciklus će netko skriveni iz dijaspore sletiti, pogotovo na krilnoj poziciji. Obrana nam je stvarno dobra, veza isto tako mlada i s velikim potencijalom za rast, ali krila i napad su baš na razini neke drugorazredne reprezentacije.
    Uz Sve ovo, uvjeren sam da osvajamo i onda se nadam promjenama u savezu i novom početku
  • Efes Pilsen
    12.7k
    Zato je i bitno tko ce sjedit na klupi i koja ce bit ideja igre.
    Nema logike npr. da je Moro tu stalno, a Misic ni na pretpozivu.
    Budimir i Ivanovic u reprezentaciji im je glavni ucinak - trude se. Petko u alkoholiziranom stanju ima bolji ucinak od njih dvojice. Bolikurcina. Koji je razlog tome?
    Ima u vezi svega, naravno da necemo moci diktirat uvjete kao s Modricem, ali nije ni to jedini nacin igre. Moze li se onda igra ubrzat? Mene najvise brine sto ce nakon Dalica vjerojatno Olic.. A to je ista pjesma s nizom kvalitetom na terenu, a od toga nema nista.
  • Zagi
    11.5k
    Naravno da je bitno. Al kaj ćeš sada, ovaj ima srebra i bronce sa Modrićem i svi argumenti protiv su kaj bi bilo kad bilo razina.
    Iz osobne satisfakcije bih htio da se vidi jedan Dalin ciklus bez Modrića ali kroz tu torturu stvarno nebih htio provesti ekipu koja zaista gušta u utakmicama reprezentacije.
  • Droljo
    20.9k
    Mene najvise brine sto ce nakon Dalica vjerojatno OlicEfes Pilsen

Nemoj se ni šalit sa ovim stvarima!
  • Efes Pilsen
    12.7k
    Pa sta mislis da Olic ceka u U21? Lik je otisao u CSKA i isporucio nista, da ima ambicije radit u klupskom nogometu nastavio bi onda tim putem. On nesto ceka, a ti meni reci sta?
  • duksy
    447
    Da li je Modrić možda polagao trenerske licence?
    Mislim da bi bilo najbezbolnije da on samo nastavi dalje.
    Radio je s najvećim trenerima današnjice u Realu, siguran sam da mu znanja ne manjka.
  • Droljo
    20.9k

Nadam se da čeka mirovinu.
  • Yery
    108
    Ali daj prije toga da ti pošaljem svoj rodni list i domovnicu pa da mi utvrdiš smijem li doći na utakmicu. Ko ti je kriv što si se pronašao. Pozz
  • Paggini
    68.8k
    Ide bilic nakon svjetskog, nikakav olic
  • Yery
    108
    Pa vidi ja osobno poznajem dosta šabana koji su bili na xy europskih utakmica na zapadu sa sponzorskom kartom. U tom smjeru je išao moj komentar.
  • C@ptain Koons
    233
    Bilić ili Ćorluka po meni nakon Linoladare.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.