• Jaro
    10.7k
    Kako na DP listi ima povjerenika, jel oni mogu sudjelovati i u izborima medju povjerenicima za onih preostalih 5 mjesta?
    Trenutno je sasvim razumljivo da osim protivnika demokracije nema skupina koje bi isle "protiv" DP jer, realno, svi smo stali iza njih zbog glavnog cilja (a nisu bome ni Zeko i kasnije Boban odmogli), a tek kasnije zbog ostalih ciljeva programa. Nadam se da cemo vec za 5 godina imati jos poneku skupinu koja ce svojim idejama htjeti pomoci klubu u normalnijim vremenima s fokusom na sve ono sto svi ostali klubovi imaju u fokusu a Dinamo nije mogao do sada...
  • Draž
    1.7k
    Kako na DP listi ima povjerenika, jel oni mogu sudjelovati i u izborima medju povjerenicima za onih preostalih 5 mjesta?Jaro

Ne mogu.
  • NKDZ86
    5.6k
    mislim na drugu stranu, ljude koji ne želi suradnju i dobro dinamu.
    slažem se
  • Thor
    712
    Pa da,jer svatkome od nas, meni prvom bi bila cast i sreca da tipa bar jedan mandat nakon cetrdesetak godina koje sam posvetio dinamu odradim kao clan skupstine. No za to treba sloziti drugu listu i onda probati uci u skupstinu. Ne zato kaj bi bio ili bili oporba primjerice sad Bobanu jer ga ja prvi podrzavam nego zato kaj bi htjeli mozda doprijeneti radu i dobrobiti kluba. Dakle kao jedinstveno tijelo. Ne znaci da bilo tko unutar skupstine ili drugih navijaca misli isto ili da je protiv vec mozda ima drukcije ideje koje se mogu raspraviti ili cuti. I tak. No,za to se treba organizirati, skupiti listu ljudi,kandidirati se. :smile: jer se drukcije ne moze.
  • ZrnTSCHeZ
    1.5k
    Ovako kako opisuju kolege bi po meni trebalo biti razmišljanje onih kojima je jedini motiv boljitak dinama.

Sinergija svih zajedno...nadopunjavanje, a ne podmetanje nogu radi vlastitih interesa

Međutim moj feeling je da bi kod većine na Zoni bilo koja druga lista na ovim izborima bila percipirana kao kod ...preko nišana, rušilačka..jer to je nekako generalna atmosfera na Zoni (uz pojedinačne izuzetke).

Da se za ove izbore formirala druga lista od top dinamovaca i ljudi s CVom, opet bi se širile teorije urote i zavjere tko iza svega zapravo stoji, povezivalo bi ih se s glavama, pandurima, tiskarima i kaj ja znam s kime sve ne, iako ne bi imali apsolutno nikakav doticaj s njima.

I to je zasigurno demotivirajuće u startu...plus kaj se ovo sve odvilo "na horuk" te posve neočekivano i nije bilo realne šanse za bilo koga bez prethodnog saznanja kaj se sprema da u 20ak dana od nule formira listu s 50 ljudi.

Treba proći vremena da sazrije ljudima u glavi da ne moraju u svakoj priči biti junak i zlikovac.

Možda do narednih izbora...nadam se da nisam preoptimističan.
  • Crusades
    18.7k
    Hvala Bogu pa imamo i daškove realizma u ovoj "generalnoj atmosferi" na Zoni.
  • masacusec
    6.2k
    Naravno da bi bilo bolje da postoji više opcija na ovim izborima.
    No, isto tako valja naglasiti da "druge opcije nisu zabranjivane" kao nekoć. Imaju mogućnost izlaska na izbora te se boriti za legitimitet kod članova. Svrha stranke/opcije mora biti utilitarna, a ne sama sebi svrha, da postoji samo deklarativno, na papiru.
    Očito nema novih opcija koje imaju širi i bolji program od proljećara.
  • Papastrumf
    19.1k
    Da se za ove izbore formirala druga lista od top dinamovaca i ljudi s CVom, opet bi se širile teorije urote i zavjere tko iza svega zapravo stoji, povezivalo bi ih se s glavama, pandurima, tiskarima i kaj ja znam s kime sve ne, iako ne bi imali apsolutno nikakav doticaj s njima.ZrnTSCHeZ

Kako misliš opet?
  • JMastermind
    1.1k
    Jedini problem nedostatka druge liste je što bi nam se mogao desit tovarski scenarij, odnosno malena izlaznost na izbore jer eto, što ću se opterećivati kad ionako Zvone nastavlja.

A onda će, iako za razliku od tovara ovdje nitko nikome nije branio da se kandidira, krenuti članci sa "4% članova izabralo predsjednika, ima li izborni legitimitet?" - opet, za razliku od tovara, gdje koliko sam vidio nitko nije ni zucnuo i tome.

Zato, bez obzira na sve, svi na izbore!
  • C@ptain Koons
    227
    Hoće biti omogućeno i online glasovanje ili samo na stadionu?
  • Draž
    1.7k
    Uživo i online
  • Georg Koch
    6.6k
    Dragi zonasi, ja cu kao covjek sa liste, kao povjerenik kluba, kao dinamovac od glave do pete, pokusati potaknuti sve vas da u petak glasate!
    Iako izgleda da nema druge liste, budimo svjesni trenutka.
    Vas izlazak na izbore daje konkretnu podrsku svemu onome za cime smo ceznuli godinama.
    Vas glas je glas za slobodni Dinamo, demokratski Dinamo, za Dinamo svih navijaca, za Dinamo koji vodi nasa legenda ZB.
    Vjerujem da ste svi ovdje aktivni svjesni stvari o kojima pisem, ali neka vam ne bude problem ovu ideju prenijeti curi, tati, ekipi i rodjaku, jer samo zajednickim radom svi svi i svi, mozemo postici osvijestenost i jedan i veci cilj.
    DINAMO ZAGREB ÜBER ALLES!
  • Neron53
    2k
    Jebiga, kad je sve vec poznato unaprijed, velika vecina tesko bude pronasla motiv za glasanje. Da su izbori organizirani na dan tekme...mislim da bi izlazak bio veci.
  • marcio amoroso
    45.7k
    Jebiga, kad je sve vec poznato unaprijed, velika vecina tesko bude pronasla motiv za glasanje. Da su izbori organizirani na dan tekme...mislim da bi izlazak bio veci.Neron53

Moguće je glasati i online. To je doslovno 3 minute posla.
  • Neron53
    2k

Ma znam, sve je jasno ALI...... :)
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.