• skener
    6.2k
    Kada je zadnji rok za prijavu kandidatura za izbore? istekao jučer ili danas do kraja dana?
  • Papastrumf
    19.1k

Istekao u ponoć.
  • mokoxax468
    1.4k
    Ima informacija koliko je ukupno lista prijavljeno?
  • Neron53
    2k
    Vjerojatno bi se vec znalo da se itko jos prijavio osim DP-a.
  • NKDZ86
    5.6k
    Ko će se suprotstaviti plavoj vojsci predvođenoj Bobanom? Mogu se samo osramotit i donijet bijelu zastavu odmah.
  • jp23
    3.3k
    Hmm, čudno, očekivao sam listu od one famozne "tihe većine". Moguće da sam pobrkao pa da je netko negdje napisao da će imat svog jakog kandidata
  • rioda
    10.2k

Nešto se ugasio K.A. na Facebooku, pa sam odmah pretpostavio da ništa od liste tihe većine
  • Sajla
    13k
    ako sam dobro vidio, neki ljudi s liste Dinamo iznad svih s prošlih izbora su potpisivali podršku DPu na utakmici s Istrom, tak da...
  • Teofil Kateran
    3.2k
    Nešto se ugasio K.A. na Facebookurioda

Njega je na Facebooku Izbornik ugasio :lol:
    Mislim da ga od tada ni oni neupućeni u njegov lik i djelo ne shvaćaju ozbiljno.
  • marcio amoroso
    45.7k
    Dragi moji ja ću apelirati na sve vas da unatoč tome što očigledno nema druge liste izađete i glasate. Ne treba uvijek biti protivnik da bi se pružila podrška. Vaš glas znači glas slobodi Dinama, potpunoj demokraciji Dinama i na kraju krajeva podrška Zvoni na čelu Dinamovog proljeća. Ja se doista nadam da su svi toga svjesni i da će izlaznost biti dobra.
  • Borovljanin
    302

Mislim, imaš stav kao da je druga lista inherentno zla lista. Pa imamo demokraciju, ne treba svako suprotno mišljenje biti rušilačko. Treba postojati barem neki pluralizam, argumentacija, dijalog… Ovim stavom kao da se koči to temeljno načelo demokracije.
  • Papastrumf
    19.1k
    Ako i ne bude druge liste, bit ce svakako izbora za 5 povjerenika koji u tom slucaju ulaze u skupstinu.
  • Crni86
    15k
    Mogu se samo osramotit i donijet bijelu zastavuNKDZ86

Mogu popunit dio skupstine i time pomoc svom klubu ako misle da ikako mogu. Pazi ti sramote izgubit od Bobanove liste na izborima. Bas sramota.

Svatko tko se prijavi zeli pomoc dinamu i to treba podrzat. Ja sam uvjeren da postoji druga lista da bi suradnja dp-a s njom bila jako kvalitetna i da kada bi usli u skupstinu vise ne bi znao tko je da koje liste doso.

To je isto bazen na kojem ce se trebat radit. Prvo svi mi - da ne sirimo ovakvo zatucano razmisljanje vec da podupiremo takve ljude jer za to treba imati i muda. Nije dobro ni za dp da nikada nemaju nekakve konkurente. A nije dobro ni za sustav jer sta ako dp podbaci? (Svi vjerujemo da nece i 99,9% da nece) Birat cemo koga? Nevidljivu listu?
    Poanta je bit najbolji medu najboljima, a ne najbolji medu nikim.

Steta kaj nema druge liste, ali opet razumno. Mislim da u Hrvatskoj ima jos ljudi koji su kvalitetni te svojim radom mogu pomoc dinamu a nisu bliski dp-u. I njima treba bit jasno da ako se kandidraju ne idu protiv dp-a i Zvoneta. Razlicitost i razlicita misljenja su ponekad fenomenalna kako bi se vidla i razlicita perspektiva pojedinih situacija.

Na kraju iz tog bazena ce morat doc Zvonina zamjena, pa 8 godina i zamjena za njega itd. Sto je bazen veci - veca je vjerojatnost kvalitetnijih rjesenja.
  • Teofil Kateran
    3.2k
    pa 8 godinaCrni86

5 godina traje mandat predsjednika kluba. Znači maksimalno 10 godina, a ne 8.
  • Crni86
    15k
    moje isprike. Ostalo mi u glavi 4…. U pravu si kolega i fala na ispravku.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.