• Kermit
    681
    Sviđa mi se da su na listi povjerenici te aktivni Dinamovci. Nedostatak po meni je to što nema žena, nekog od legendi Dinama, top lige poduzetnika.
    Svakako svima čestitam na kandidaturi, vjerujem da će odgovorno obavljati svoj posao na dobrobit Dinama.
    Isto tako, nadam se da će na sljedećim izborima biti barem dvije liste za koje će se moći glasati da demokracija i pluralizam zažive u potpunosti.
  • LM1995
    2.1k
    top lige poduzetnikaKermit

Na primjer?
  • Draž
    1.7k
    Nije bilo loše namjere, naj kaj zameriti. U moru primjedbi i opaski (loših i dobrih) na listu gdje je ekipa iz različitih branši istupila svojim imenom i prezimenom, ta sa geodetima mi je najsimpatičnija.
  • rioda
    10.2k
    top lige poduzetnikaKermit

Možda bi Kamenski jr. mogao tu spadati
  • Kermit
    681
    top lige poduzetnika
    — Kermit

Možda bi Kamenski jr. mogao tu spadati
    rioda

Nekoliko(5,6) CEO iz top 20 najvećih firmi u RH.
  • Mali Zeus
    19.3k
    Jača i opakija lista nije bila viđena godinama unazad. Dosta ljudi i znam osobno tako da mi je zato još i bolja. :fire: :party: :strong:
  • Derby
    502
    Nekoliko(5,6) CEO iz top 20 najvećih firmi u RH.Kermit

Od top 20 najvećih firmi barem 5 CEO nije iz Hrvatske, od ostalih, pola ih nije iz Zagreba i tko zna koga simpatiziraju u HNL-u. Od ovih preostalih šanse da ijedan zna koje europsko natjecanje Dinamo igra su 1%, ali ti bi ih rado vidio 6 na listi jer ovo nije dovoljno dobro?

Po tebi je realno da je 6/20 CEO-ova iz najboljih hrvatskih firmi na listi za skupštinu?

I daj pls jedan prijedlog za ženu na listi. Thx

Btw ekipa na listi je odlična. Opet!
  • serbus
    5.3k

A gdje je tu sport ? :grin:

Ženske neka se aktiviraju pa mogu na idućim izborima biti na listi zakaj ne ?
  • Bosskovitz
    19.1k

Možda samo jedan drugi kut gledišta: poanta liste nije, niti će ikada biti, skupiti 55 najuspješnijih poduzetnika ili menadžera u državi nego okupiti što više segmenata dinamovog članstva, ljude različitih pozadina koji donose različite poglede i kompetencije, naravno u okviru ideje Dinamovog proljeća i vrijednosti koje dijele. Znači kompetencije - koje nisu nužno poslovnog karaktera - plus karakter, plus dinamovština, plus razumijevanje identiteta i vrednota. Skupština nije uprava niti izvršno tijelo da bi ti trebale isključivo menadžerske kompetencije.

Zato na listi imaš s jedne strane dinamovce koji su uspješni poduzetnici, s druge dinamovce koji imaju uspješne korporativne karijere, s treće dinamovce koji imaju zavidne akademske karijere, pa dinamovce koji su umjetnici ili autori, dinamovce koji su povjerenici, dinamovce iz drugih dijelova Hrvatske osim Zagreba kao i BiH i Njemačke, dinamovce koji su liječnici, dinamovce koji su odvjetnici, dinamovce koji su duboko involvirani u bazu na tribinama i mogu prenositi prema gore neke detalje koje menadžment ne vidi (ima ih i ovdje na Zoni koji su to uspješno radili i rade) i slično.

Uprava moraju biti vrhunski stručni ljudi, Nadzorni odbor trebaju biti ljudi koji dobro razumiju poslovanje, no članovi Skupštine predstavnici su članova i ne treba ti u skupštini 50 CEO-a nego 50 relativno različitih članova Dinama od kojih svaki toj Skupštini pridonosi nekim svojim kvalitetama.
  • Kermit
    681
    Od top 20 najvećih firmi barem 5 CEO nije iz Hrvatske, od ostalih, pola ih nije iz Zagreba i tko zna koga simpatiziraju u HNL-u. Od ovih preostalih šanse da ijedan zna koje europsko natjecanje Dinamo igra su 1%, ali ti bi ih rado vidio 6 na listi jer ovo nije dovoljno dobro?

Po tebi je realno da je 6/20 CEO-ova iz najboljih hrvatskih firmi na listi za skupštinu?

I daj pls jedan prijedlog za ženu na listi. Thx

Btw ekipa na listi je odlična. Opet!
    Derby

Ja sam rekao 5,6 CEO od 50, to je 10%, a valjda je nulti preduvjet da navijaju za Dinamo, tako da mi je uopće glupo o tome polemizirati.

Od žena su mi prvo pala na pamet Maca Maradona i Janica Kostelić.

Ja mislim da je ovaj prijedlog skupštinaraca vrlo dobar. Baš iz tog razloga što pokriva široku lepezu profesija ljudi. Kao što sam gore već napisao, nulti preduvjet je da skupštinar diše, doručkuje, večera plavu boju, odnosno da je dokazan Dinamovac. I ne, ne treba biti 50 CEO-a, ali po meni bi bilo dobro da ih je 5,6, kao i da je 5,6 žena.
  • Derby
    502
    Ja sam rekao 5,6 CEO od 50, to je 10%, a valjda je nulti preduvjet da navijaju za Dinamo, tako da mi je uopće glupo o tome polemizirati.Kermit

Rekao si 20:

To je 30%. Ali nije ni bitno...
  • BBB Mataa998
    2.7k
    nego 50 relativno različitih članova Dinama od kojih svaki toj Skupštini pridonosi nekim svojim kvalitetama.Bosskovitz

Je li se razmisljalo o mozda 5-6 bivsih nogometasa,mislim da bi i oni imali sto za reci i upitati na skupstini?
  • LM1995
    2.1k
    Je li se razmisljalo o mozda 5-6 bivsih nogometasa,mislim da bi i oni imali sto za reci i upitati na skupstini?BBB Mataa998

U Dinamo su se u zadnjih godinu i pol dana već vratili Zeko, Boban, Mara, Vlaović, Šokota, Leko itd.
  • Bosskovitz
    19.1k

Osim ovoga kaj ti je LM1995 napisao (na listi fale i Džemo i najrecentnije Badelj), bivši igrači generalno su povezaniji s klubom: sudjeluju na plavim nocima, dobrotvornim utakmicama, eventima i slično, a sve to je puno intenzivnije u zadnje vrijeme i bit će još i više. Svatko ima neki svoj način na koji može pridonijeti Klubu.
  • mali M
    8.6k
    kermit, ne razumijem, zašto je bitno da je 5-6 žena? Nemam ništa protiv, ali ako se ni jedna nije istaknula u javnosti ili pozadini ili djelovanjem za Dinamo (a ja stvarno ne znam niti jednu - naglašavam JA) zašto bi moralo biti žena? Janica je zadnji puta javno za Dinamo nešto pokazala valjda prije 10 godina.. Mace Maradone nema nigdje već desetljećima, da je ne spomenu novine svakih cca desetak godina (kao nedavno) već bi i zaboravio.. Jel to za popunjavanje kvota misliš ili je to tvoja neka preferencija? Ne volim kad se radi nešto samo reda radi, valjda se gleda po određenim aspektima...
    Ovo zbilja govorim u najvećem poštovanju prema ženama jer je moja kraljica u hrpu polja u životu avion, ali ovo "bilo bi dobro" mi nije baš neki argument...

Edit - zapravo, previše sam tu isfilozofirao.. može se pojavit neka lista koja želi 50% žena i tako ih predloži, ne pada mi na pamet propitivati DP listu jer je ovo njihov odabir kandidata, ali ja bi volio da su nutra i dva mehaničara...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.