• hardek
    6k
    Bome, bullseye si pogodio s ovim. Istina da ne može biti veća.
  • ElDorado
    5.7k
    Kad Dalić ode i veterani s njim realno sve će otići u krasan kuac. I onda će majstor otići u legendu s narativom ‘eto srali ste po meni a di ste sada’.
    Objektivno mi na SP nemamo kaj tražiti.
  • Tvrdica McTvrdi
    2k
    Objektivno mi na SP nemamo kaj tražiti.ElDorado

Doslovno ne vidim scenarij u kojem ne osvajamo
  • Tvrdica McTvrdi
    2k
    Više vjerujem u pehar u Americi nego prolazak skupine EL, a najavio sam Istanbul.
  • Hectorharatti
    334
    brate, bit ce ti neugodno kad se prisjetis komentara.
    Imamo vanserijske igrace. I to bez senstora.
  • vjeko1701
    18.3k

Al dosta tu ima razina.

Kao prvo, po priči (ako je istinita), Sučić je debelo na vrijeme to javio u stožer i dobio je dopuštenje da bi mu onda ono bilo povučeno. Na temelju toga su prvo krenule kritike.

Kao drugo, imaš sad ovu izjavu gdje se sve te kritike trpaju u koš nekih neprijatelja i rušitelja #obitelj. I nije prvi puta da se izvlači na takav narativ.

Evo, da je rekao: "Razumijem kritiku ali nitko od vas ne zna što se točno događa unutar reprezentacije. Ja kao izbornik imam odgovornost i dok je god tako, radit ću poteze koje smatram potrebnima da bi se osiguralo ono zašto sam ovdje - rezultat". I ne bi imao ni pola ovog kaj ima sad.

Sve ove priče o rušenju, klubovima, sprovodima...itd. Potpuno nepotrebno i indikativno određenom narcizmu te potpunom nedostatku da se prihvati bilo kakvo propitkivanje (i opet nije prvi puta).
  • Pacho
    4.8k
    file-00000000873c622fb989256dd6a85152.png

Reprezentacija, to sam ja.
    - Zlatko XIV
  • The Undertaker
    8.7k
    Sve ove priče o rušenju, klubovima, sprovodima...itd. Potpuno nepotrebno i indikativno određenom narcizmu te potpunom nedostatku da se prihvati bilo kakvo propitkivanje (i opet nije prvi puta).vjeko1701

Slažem se i o tomu pričam. U principu, ne mora se pravdati zašto je Sučić pozvan ili ne. Ali kad počne o rušenju, zajedništvu (samo istomišljenika), ''obitelji'' i politici onda neka ga šamaraju.
  • KtcGoat
    1.1k
    Na maksimirskom stadionu danas je održan trening hrvatske nogometne reprezentacije.

U ime kluba reprezentaciju je pozdravio predsjednik Uprave GNK Dinamo, g. Zvonimir Boban, koji je u ugodnom razgovoru izborniku Zlatku Daliću, stožeru i igračima koji su trenirali poželio puno uspjeha u nadolazećim kvalifikacijskim utakmicama za Svjetsko prvenstvo u SAD-u i Kanadi.

Reprezentativci su izrazili zadovoljstvo uvjetima za trening na našem stadionu. Cijeli GNK Dinamo će “drukati” za naše Vatrene i za kontinuitet velikih uspjeha koje su nam oduvijek poklanjali!
  • KtcGoat
    1.1k
    Farane cemo ugostit na Rujevici
  • NORTE
    19.3k
    Hns se skroz pogubio.
    Imamo najmoderniji stadion u Osijeku s natkrivenim tribinama, a oni usred jeseni stave utakmice u Varaždin i Rijeku.
  • ZrnTSCHeZ
    1.4k
    utakmice u Varaždin i Rijeku.NORTE

S obzirom na blago rečeno neatraktivne protivnike, ima logike rotacije po (manjim) sredinama gdje repka dugo nije bila i gdje su je više "željni".

Jedino trebamo držati fige za ovaj vremenski faktor pa da ne bude kiše ili ne daj Bože potopa...jbg, rizik
  • Mihael2305
    358
    Ima li danas treninga repke na maksimiru ili je samo jucer bio?

Sjedim u busu i cujem par dedeka kako pričaju kako idu danas na trening repke, meni cudno kako ako su jucer imali.

Bio bi jako zahvalan, pošto sam jučer vidio da je U21 imala na rudešu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.