• hardek
    5.9k
    Bome, bullseye si pogodio s ovim. Istina da ne može biti veća.
  • ElDorado
    5.7k
    Kad Dalić ode i veterani s njim realno sve će otići u krasan kuac. I onda će majstor otići u legendu s narativom ‘eto srali ste po meni a di ste sada’.
    Objektivno mi na SP nemamo kaj tražiti.
  • Tvrdica McTvrdi
    1.9k
    Objektivno mi na SP nemamo kaj tražiti.ElDorado

Doslovno ne vidim scenarij u kojem ne osvajamo
  • Tvrdica McTvrdi
    1.9k
    Više vjerujem u pehar u Americi nego prolazak skupine EL, a najavio sam Istanbul.
  • Hectorharatti
    332
    brate, bit ce ti neugodno kad se prisjetis komentara.
    Imamo vanserijske igrace. I to bez senstora.
  • vjeko1701
    18.1k

Al dosta tu ima razina.

Kao prvo, po priči (ako je istinita), Sučić je debelo na vrijeme to javio u stožer i dobio je dopuštenje da bi mu onda ono bilo povučeno. Na temelju toga su prvo krenule kritike.

Kao drugo, imaš sad ovu izjavu gdje se sve te kritike trpaju u koš nekih neprijatelja i rušitelja #obitelj. I nije prvi puta da se izvlači na takav narativ.

Evo, da je rekao: "Razumijem kritiku ali nitko od vas ne zna što se točno događa unutar reprezentacije. Ja kao izbornik imam odgovornost i dok je god tako, radit ću poteze koje smatram potrebnima da bi se osiguralo ono zašto sam ovdje - rezultat". I ne bi imao ni pola ovog kaj ima sad.

Sve ove priče o rušenju, klubovima, sprovodima...itd. Potpuno nepotrebno i indikativno određenom narcizmu te potpunom nedostatku da se prihvati bilo kakvo propitkivanje (i opet nije prvi puta).
  • Pacho
    4.6k
    file-00000000873c622fb989256dd6a85152.png

Reprezentacija, to sam ja.
    - Zlatko XIV
  • The Undertaker
    8.6k
    Sve ove priče o rušenju, klubovima, sprovodima...itd. Potpuno nepotrebno i indikativno određenom narcizmu te potpunom nedostatku da se prihvati bilo kakvo propitkivanje (i opet nije prvi puta).vjeko1701

Slažem se i o tomu pričam. U principu, ne mora se pravdati zašto je Sučić pozvan ili ne. Ali kad počne o rušenju, zajedništvu (samo istomišljenika), ''obitelji'' i politici onda neka ga šamaraju.
  • KtcGoat
    1.1k
    Na maksimirskom stadionu danas je održan trening hrvatske nogometne reprezentacije.

U ime kluba reprezentaciju je pozdravio predsjednik Uprave GNK Dinamo, g. Zvonimir Boban, koji je u ugodnom razgovoru izborniku Zlatku Daliću, stožeru i igračima koji su trenirali poželio puno uspjeha u nadolazećim kvalifikacijskim utakmicama za Svjetsko prvenstvo u SAD-u i Kanadi.

Reprezentativci su izrazili zadovoljstvo uvjetima za trening na našem stadionu. Cijeli GNK Dinamo će “drukati” za naše Vatrene i za kontinuitet velikih uspjeha koje su nam oduvijek poklanjali!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.