• jakov1
    892
    Evo ja ne kuzim, tovarska strana kao zeli bolje sudenje, a onda umjesto pet situacija izvuku jednu, i to jedinu u korist Dinama. Nasa strana kao zeli bolje sudenje, al onda je problem kad tovari izvuku ocitu gresku.

Suci u HR su objektivno losi.

L-O-S-I !

Treba skakati na svaku sitnicu, i to ne na suce jer se nisu sami osposobili i postavili niti se sami kontroliraju. Treba skakati na HNS i njihovog Francuza zvanog opravdanje za nerad. Inace nas ceka engleska ili spanjolska sudbina, a to je sudacki kartel koji reketari klubove, igrace, pa cak i trenere.
  • PetkoDaniOršaGol
    760
    Jao Bernarde, tko te ne zna... sad odjednom svi smo skupa, bla, bla. Da mogu, žive bi nas zakopali... da im sutra netko ponudi vladavinu, moć i zatvoreni sustav kakav je glavati četnik stvorio, ne bi više riječ progovorili o suđenju, ukralo, HNS-u, sucima, Mariću...
  • DrRatoljub
    163
    https://sportske.jutarnji.hr/sn/nogomet/hnl/prva-hnl/je-li-dalic-trebao-provjeriti-nove-igrace-iz-hrvatske-lige-pa-i-iz-kluba-koji-redovito-u-kolovozu-ispada-iz-europe-15618014

Pazi ovu rigotinu. Kako se stalno trivijalizira neuspjeh ostalih klubova, a omalovažava Dinaml.
    Jer kao, i Dinamo je primio 5 od Paoka. Da mu je zabio 3 nigdje ne piše, nego se implicira da smo isto prošli kao Rijeka. Da se ne lažem, da ti jebeni PAOK zabije 5 komada je sramota, ali mi smo bar bili u igri
  • bongo
    1.2k
    https://www.index.hr/sport/clanak/sudac-je-oznacio-kraj-derbija-na-poljudu-pogledajte-i-poslusajte-reakciju-tribina/2705375.aspx?index_ref=naslovnica_sport_ostalo_d_0

Uopće ne znam kud stavit. Ne tiče se članka kao članka nego onoga o čemu članak govori. Bel je kriminalan sudac, ali da si uspiješ složiti u glavi da je podupirao Rijeku... :chin:
  • Mikina lijeva kopačka
    224
    Ovaj dio je zanimljiv:

Odavno nije bila tako skromna podrška Rijeci, a još je riječ o prvaku. Potpora tek malo veća od Podravskih štuka i Good boysa kada na Poljud dođu bodriti svoj Belupo, odnosno Goricu.
  • bongo
    1.2k
    Potpora tek malo veća od Podravskih štuka i Good boysa kada na Poljud dođu bodriti svoj BelupoMikina lijeva kopačka

Nek me netko ispravi ako griješim, ali mislim da Štukice nisu nikad bile na Poljudu
  • NORTE
    19.5k
    Novinar, tko god da je, ima nekih ozbiljnih problema.
  • Hnlovac
    3.3k
    Još jedna njuska koja izgleda kao pijanac s Tresnjevackog placa
  • NVKOD
    7.7k
    Darko Nejašmić ima novi klub: Bivši hajdukovac potpisuje za senzacionalnog lidera Eredivisie

Koja smrdljiva, tovarska medijska mašinerija. Tu se na sva zvona piše da bivši hajdukovac potpisuje za senzacionalnog lidera Eredivisiea samo da ispadne da oni mogu prodavati igrače u top lige.

Ali dragi moj Toliću, u dva klika se može saznati da je Darko Nejašmić odigrao GOTOVO duplo više utakmica u dresu Osijeka nego u gubi. 113 utakmica za Osijek, a 69 za tovare i onda imaš srama pisati ovakve naslove. FUJ!

Bivši igrač Osijeka je potpisao za NEC. To napiši... sramota od novinarstva! Smrdljivi mitomanski tovarski narativ, gadi mi se.
  • Progressive overload
    267
    Ovo nema veze sa tovarskom mašinerijom jer Tolić je Dinamovac kao i njegov bratić Marko Tolić. Ovo je više clickbait portala.
  • NVKOD
    7.7k
    Čisto da napomenem konstantnu manipulaciju medija. U prva dva slučaja imamo naslove gdje se jasno ističu negativne strane igrača, a to je da nisu zabili gol duži period (Lokomotivin igrač 459 dana, Kanga 9 mjeseci), ali zato igrač koji u svojoj karijeri nije zabio nijedan gol se prikazuje kao VELIK POSAO.

Jasno je kao dan da se malo po malo pokušava minirati sve što rade drugi klubovi, a tugu s juga se uzdiže u nebo. Nije to Indexu, a i drugim medijima prvi put, a neće biti niti zadnji. Masa ljudi pročita samo naslov čime se podsvjesno stvara slika da sve što mi radimo je loše, a tovari imaju bombe od pojačanja. Sramotno!

Untitled.jpg
  • Fan
    1.4k
    Kao prvo, i Kanga i Sobol su čiste špice, naravno da će se gledat specifično koliko golova daju jer im je to GLAVNI posao, a ovaj ni sam ne zna di igra, al ne igra špicu pa je usporedba promašena.
    Al pobogu ljudi, jel samo ja očekujem 5 razina više od tuge s juga, pa zar se time ne dičimo??
    Jel ti smatraš da bi za nas bio sjajan posao da dođe taj lik iz Saudijske Arabije? Ja ne smatram. A jel smatram da je to njima top posao? Pa naravno da je, njima bi to bio posao stoljeća, al kakve to veze ima što nama ne bi imao mjesta ni na klupi?
    Nama ispodprosječan igrač je njima top igrač, to je činjenica, jer nam nisu ni blizu po kvaliteti.
    Prestanite nas uspoređivat s tim luzerima.
  • Zg123
    2.5k
    https://www.germanijak.hr/nogomet/vijesti/vukovarci-doveli-vratara-koji-je-odusevio-protiv-njih-u-kupu-samo-mu-je-17-godina/150194
    Ako se pokaže kao pojačanje, bit će to veliki propust Dinama čiji sportski direktor Dario Dabac dolazi iz Senja, a karijeru je započeo također u redovima Nehaja, prije nego je 1998. s 20 godina prešao u zagrebački Dinamo. Zanimljivo, Dabac je igračku karijeru i okončao 2015. u dresu Nehaja. (I.M.)
    Evo samo da znate, bit ce veliki propust sto nismo doveli 17godisnjeg golmana iz trece lige kojeg su u Vukovaru doveli na temelju odigrane utakmice protiv njih. Bravo novinaru!
  • NVKOD
    7.7k
    bit će to veliki propust Dinama

Naravno… jer po novinaru, golman iz treće lige > golman juniorske reprezentacije Slovenije koji je prošao akademiju Brage.

Ništa, onda prodati Žnuderla i dovesti ovog klinca, inače veliki kiks Dinama.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.