• Blueshadow86
    4k
    Ne znam za ostale suce, ali za ovog gore spomenutog je istina 1/1 da je dugogodišnji navijač Hajduka. Ne bi želio u detalje kako to znam, ali je provjereno i istinito 101%.
  • immerwieder
    1.6k
    i na početku akcije za drugi gol,
    dečko je izvel aut koji se uredno u pionirima oduzima jer je nepravilno izvedeno
  • Ludovic IX
    9.7k
    to smo baš i mi komentirali.. pusti pa ako zabijemo , gledaj ali dizat zastavicu dok mi kontroliramo loptu je uzas s time da ne moze bit 100% ziher da je bilo zaledje jer je bilo cm tamo ili vamo
  • FazeN
    1.8k
    Imaju li negdje cijele utakmice
    Dinamo Rijeka
    Dinamo Istra
    Dinamo Varaždin

Stadion Zapad nema..
    Bio bih zahvalan
  • Zagi
    11.4k
    to smo baš i mi komentirali.. pusti pa ako zabijemo , gledaj ali dizat zastavicu dok mi kontroliramo loptu je uzas s time da ne moze bit 100% ziher da je bilo zaledje jer je bilo cm tamo ili vamoLudovic IX

Ali pazi , ovo nije županijska liga niti je VAR uveden jučer da trebaju vrijeme za navikavanje.
    Ovo je blatantno kršenje pravila. Elementarnih pravila od kada je VAR uveden.
  • crophantom
    1.9k
    Mos mislit kako ce suci odbiti suditi Hajduku. Neće biti reakcije na nista, HNS ovo vjerojatno gleda ko promociju lige.
  • hardek
    5.9k
    Nadam se sa naši igraju 4D šah i da neće izlaziti s pritužbama na suce. Ovo što tovari rade je klasičan primjer bullyinga, a ako se i mi oglasimo svrsat će nas se u isti koš s njima. Čak bi rekao da se tovari nadaju da ćemo se i mi oglasit.

Zlostavljače nitko ne voli a karma je zajebana stvar.
  • Boycie
    3.3k
    Gledam i ne vjerujem. Kad vec mi sutimo, Josko umjesto nas napravio kompilaciju nedosudjenih faula uz naglasak na gospodštinu dinama. Kaze da su neki drugi, referendum za odcijepljenje bi vec bio :D
  • crophantom
    1.9k
    Sad kad ih je Jela prozvao da nemaju muda, bio bi fakat show da se suci skupe i kažu nećemo suditi u Varazdinu :D
    Znam da neće, ali bio bi show :D
  • Pacho
    4.6k
    Ovo je idealno. Klub se postavio gospodski, a Vice i Jela uriniraju po orjunaskim kmecavcima.
  • Paggini
    67.7k
    Sve ide po planu
  • El Madrigal
    585
    Nas su gamadi oštetile, ali ne bih se uopće spuštao na razinu nekog kmečanja. Smiješno je sve to. Ali ja ne želim da budemo kmečavci. Što se tiče suđenja dolje ovaj vikend, svi mi koji smo igrali i koji žestoko pratimo nogomet cemo se složiti da je Dario Bel kriminalac. Ovo što je on radio je strašni sud. I ja mu sve po spisku ..., jer ono što Bel radi je sramota za HNS i hrvatski nogomet.
    I još samo jedna stvar, bolje da nasa uprava i vodstvo glume gospodu nego da svaki vikend imamo službeno priopćenje i video na temu suđenja.
  • crophantom
    1.9k
    Btw, proveo sam malu anketu među frendovima koji su Hajdukovci, al normalni ljudi. Rezultati su da 100% njih misli da je ovo kaj je Hajduk objavio retardirano.
    Tako da, nemaju ni svoje, kamoli da imaju većinu javnosti na svojoj strani. Samo ih pustiti da se ukopavaju.
  • Mali Zeus
    19.2k
    Bravo Jela.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.