• Blueshadow86
    4k
    Ne znam za ostale suce, ali za ovog gore spomenutog je istina 1/1 da je dugogodišnji navijač Hajduka. Ne bi želio u detalje kako to znam, ali je provjereno i istinito 101%.
  • immerwieder
    1.6k
    i na početku akcije za drugi gol,
    dečko je izvel aut koji se uredno u pionirima oduzima jer je nepravilno izvedeno
  • Ludovic IX
    9.7k
    to smo baš i mi komentirali.. pusti pa ako zabijemo , gledaj ali dizat zastavicu dok mi kontroliramo loptu je uzas s time da ne moze bit 100% ziher da je bilo zaledje jer je bilo cm tamo ili vamo
  • FazeN
    1.7k
    Imaju li negdje cijele utakmice
    Dinamo Rijeka
    Dinamo Istra
    Dinamo Varaždin

Stadion Zapad nema..
    Bio bih zahvalan
  • Zagi
    11.4k
    to smo baš i mi komentirali.. pusti pa ako zabijemo , gledaj ali dizat zastavicu dok mi kontroliramo loptu je uzas s time da ne moze bit 100% ziher da je bilo zaledje jer je bilo cm tamo ili vamoLudovic IX

Ali pazi , ovo nije županijska liga niti je VAR uveden jučer da trebaju vrijeme za navikavanje.
    Ovo je blatantno kršenje pravila. Elementarnih pravila od kada je VAR uveden.
  • crophantom
    1.9k
    Mos mislit kako ce suci odbiti suditi Hajduku. Neće biti reakcije na nista, HNS ovo vjerojatno gleda ko promociju lige.
  • hardek
    5.9k
    Nadam se sa naši igraju 4D šah i da neće izlaziti s pritužbama na suce. Ovo što tovari rade je klasičan primjer bullyinga, a ako se i mi oglasimo svrsat će nas se u isti koš s njima. Čak bi rekao da se tovari nadaju da ćemo se i mi oglasit.

Zlostavljače nitko ne voli a karma je zajebana stvar.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.