• FazeN
    1.7k
    Minuta gaženja Livaje na Radeljića zna li tko?
    Jebeš mi sve pogubio sam se, hvala
  • Kumerle
    1.4k

Sad Radeljic nagazio Pajazitija, ni faul nije sudio.

Vidio sam da si pisao na fejsu, ali možda bolje da se fokusiraš samo na Dinamove situacije, a ignoriraš tovare.

Po meni Bel sudi koretkno (mi bi s ovakvim suđenjem jučer 1:3 pobjedili)
  • Zagreb1992
    2.6k
    Suci su nam odron teški ...Još je liga dobro koliko su ovi očajni
  • Dzoni
    1.9k
    Očekivao sam malo od Bela ali holy fuck
  • mali M
    8.6k
    baš ja došao da napišem... Pa suci su za ugasiti i imati strane dok neki novi ne prođu neku edukaciju i probat sve ispočetka... Pa ovo je za Monti Pajtona...
  • Kumerle
    1.4k
    Al ga je zasro Bel zadnjih pola sata. Prvo se činilo da malo nateže za Hajduk, na kraju ispada da je natezao za Rijeku. To je odraz da nema pojma.

Do 60. je bio donekle okej, ali kako sam tu napisao od tad je krenuo cirkus.
  • rokikaciga
    5.1k
    Bel se krece i trci kao da mu je sportski domet skrivanje dok su na tjelesnom drugi trcali krugove
  • Georginho
    426
    Hajduk nevjerojatno prljavo odigra, a omjer žutih 6-1 za Rijeku. :lol:
  • Crni86
    14.8k
    Prekrsaji 13-15, zuti kartoni 2-6

Pogodite tko je tko u toj raspodijeli :smile:

Ima xy situacija di je bel sjebo. Na kraju radeljic dobio zuti za najbezazleniji faul koji cak nije ni bio faul. Ono gazenje po meni nije za zuti, jbga desilo se u borbi za loptu. Dok ono povlacenje livaje svakako je za zuti.

Isto tako propusten je dat zuti livaji kad je odnio radeljica bez lopte kao vlak. Polomio ga je. Ono nema veze sa nicim bas vidis da ide izbit covjeka iz cipela…

Meni je najgore kod bela kaj je tak sav nekak hladan. Nema nikakve emocije, energije kod njega. Jbga nemres takav bit sudac. Okej bit smiren, ali ti svojom mimikom i energijom moras prema van slat poruku igracima. A to da se ne kuzi u nogomet je odavno poznato

Letvaja konstantno prica i provocira protivnika. Vidlo se i danas. Prvo odguruje devetka i udara ga po rukama u jednom trenutku. Pa onda par akcija poslije devetak u padu igra glavom ispred njega i dok je na podu mu srbin dolazi srat i prigovarat mu. Odvratno govno od igraca je lik. I to sve prolazi kod nasih sudaca talibana…
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.