• Dzoni
    8.2k
    Osim toga, Dinamo povijesno bi u 1.kolima Europskih natjecanja napravio jedne od najboljih svojih utakmica u Europi kad bi igrao kod kuće protiv puuuno jačih ekipa od Fenerbahcea, Chelsea, Atalanta, Arsenal pa i taj Fenerbahce opet
  • Dinaminjo
    2.5k
    Betis kupio Antony iz Utd, sa 154 na 186
  • NORTE
    27.4k
    Ako nisi gledao sugeriram da pogledaš barem sažetke utakmica u Rotterdamu i Lisabonu pa ćeš vidjeti kako izgledaju. Nije njima golman bio problem, dapače. Obrana im je loša, neorganizirani su, bez ikakvih automatizama. — scooniepenn

Gledao sam tekmu iz Lisabona, ali tad je bio Mourinho, a sad pričamo i o tri nova vrhunska pojačanja za Fener.

Doveli napadača Benfice:
    "Navijači najvećeg Fenerovog rivala sigurno su mu zamjerili ovaj transfer, ali još više će mu zamjeriti izjavu koju je dao nakon što je sletio u Istanbul te na sebe stavio šal svog novog kluba.

"Drago mi je što sam došao u najveći i najpoštovaniji klub u Turskoj. Došao sam našim navijačima donijeti naslov kojeg su tolik željni. I to ću im ovim putem obećati da ćemo napraviti, jer zbog toga sam i došao"

Na ruku nam definitivno ide činjenica da im je prvenstvo važnije od prve faze EL, a u prvenstvu već zaostaju.
  • scooniepenn
    7.4k

Vidjet ćemo tko će doći za trenera, ali u zadnjih 20 godina nisam niti jednog od turskih velikana vidio da igra na razini jedne Benfice, Porta ili Sportinga, a financijski bi trebali svakako biti taj rang. Dapače, jedan Olympiakos ih sa puno manjim ulaganjima redovito školuje. Vidjeli smo i lani kako su ih Young Boysi izbacili iz kvalifikacija, a onda su u Ligi prvaka Mladi dečki bili gotovo kanta za napucavanje. Jesu im ova dvojica pojačanja (vratar im s Livijem ionako nije bio problem), ali ako ne dođe neka ekstra klasa od trenera, a ni tada zbog mentaliteta to nije nikakva garancija napretka, za mene će Turci ostati Turci.
  • NORTE
    27.4k
    Prijava liste igrača za EL je do sutra 2.9.2025.

Fener će potpisati Asensia i Edersona, a spominje se i otpisani Zinchenko.
  • Navijač Dinama
    13k
    nikako mi ne ide u vugla to tursko krcanje strancima, zvijezdama, nerijetko i dosta često istrošenim imenima( otpadom) koji su nekad bile zvijezde u svojim ligama ali više nemaju mjesta i nisu za ozbiljnog nogometa. Pokušaji da sedlaju magarca, al da ide kao trkački konj. Galata i Fener se natječu u tome, onda iza njih Besiktas.

kemija im u ekipi nikakva, rezultati u europi obzirom na ogromna ulaganja i plate, kakve daju igračima(primjer Icardi 7-8 milja godisnje, Osimhen ima 10 milja godišne ako nije, Livi 2 milje, Džeko dok je bio tu nešto više od Livija, Tadić također) je realno preloše i ispodprosječno.

A onda recimo usporedimo HR( Dinamo) gdje najveća plaća je bila cca. 1.5 miliona (Petković).. pa šta bi mi, kao i ostali iz naše konkurencije ili evo lige, ili pgotovo još u BIH PL napravili da mogu i imaju za trošit novca koliko Turci, i da mogu plaćat šakom i kapom kao što oni mogu.
  • Mathiasovi Chageri
    9.5k
    Opta predviđa da će Dinamo biti 18. u ligaškom djelu Europske lige i da ima 53,5% za playoff:

• Progressive overload
    557
    I skoro 18 za top8, znači 2 od 3 puta prolazimo dalje.
  • marcio amoroso
    54.2k
    Rekao bih da je ovo dosta realna prognoza.
  • NitkoBitan
    39.2k
    Postavljeni su koeficijenti za prvu utakmicu protiv Fenerbahcea na Maksimiru.

2.85 - 3.70 - 2.20.

Fenerbahce je vrlo blagi favorit, a od Dinama je skuplji 6x po TM. Efekt Maksimira :cool:
  • Tvrdica McTvrdi
    5.1k
    Kolika je kofa da osvajamo?
  • Crusades
    26.1k
    Mislim da bi svi bez sekunde dvojbe popisali da budemo 18. i idemo dalje.
  • emilperska
    18.6k
    Za utakmicu u Malmo..
    Ako uzmemo let tamo i nazad za Kopenhagen. Jer nam se neda boravit u Islamabadu zvanom Malmo, da li je izvedivo da se poslije utakmice odmah vratimo u smjestaj u Kopenhagenu bez da spavamo u Malmo.
    Ima li netko iskustva?
    @Kujtim Shalla
  • marcio amoroso
    54.2k

Imaš vlakove. Možeš bez problema spavati u Kopenhagenu. Ja sam bio bar 50 puta u Malmoeu i čak sam kratko radio tamo.

Edit: vožnja traje nekih pol sata, a vlakovi voze u razmaku od pol sata do maksimum sat vremena.
  • The Undertaker
    10.3k
    Prema mojim informacijama, izvedivo je a čak i preporučljivo. Mi isto planiramo spavati u Kopenhagenu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.