• don
    15.6k
    50 stranica, 38 židovi i nežidovi :heart:
  • gaTeDZG
    2k
    Nego, ima li itko kakve info o ulaznicama za EL, ako sam na pravoj temi? :smile:
  • Sibirski plavac
    5.9k
    Što će tek bit kad netko ovdje stavi topic najave tekme s njima....
  • Keyser Soze
    15.9k
    Asensio u Fenerbahče kaže Romano
  • NORTE
    19.2k
    Asensio u Fenerbahče kaže RomanoKeyser Soze

Uf.
    Bilo je očekivano.
    Mourinho na aparatima.
  • dinamozivivjecno
    2.9k
    i mene isto ovo zanima, nadam se da ce biti paketi ulaznica kao prosle godine pa da se moze odmah uzeti za sve utakmice.
  • masacusec
    6.1k
    50 stranica, 38 židovi i nežidovidon

A nadležni zaspali na straži.
  • NORTE
    19.2k
    Jako dobro smo prošli što su nam tekme protiv Fenera, Betisa i Celte doma.
    Razlika između igranja u gostima kod ova tri kluba i igranja doma pred krcatim Maksimirom je zapravo vrlo velika.

Za razliku od Maccabija, Midtjyllanda i Malmoa protiv kojih imamo dobre šanse i u gostima.

Je da smo s Fenerom u Turskoj 2018. odigrali 0:0, a doma ih razguzili 4:1, ali ovaj Fener je daleko jači i gladniji pa je odlično da igramo doma pred krcatim Maksimirom.

Betisa smo u gostima pobijedili 0:1, ali ovo domaćinstvo nam također ide na ruku jer su član Liga petice i vratili su Antonyja iz Uniteda.

Oba kluba smo po jednom pobijedili i remizirali, 2-2-0.

Po trenutnim nogometnim snagama tih klubova to su europski velikani, a bili su to i dok smo ih mi pobjeđivali.
    Betis je igrao finale KL prije 3 mjeseca, a sezonu prije mi smo ih izbacili.

Celta također, španjolski prvoligaš u gostima može biti samo problem, ovako u Maksimiru je ipak drugačija priča.

Nadam se bodovima iz sve tri navedene domaće utakmice, bez obzira na zvijezde koje imaju u momčadima.

Mi možda i nismo nešto jaki, ali borbom možemo nadomjestit manjak kvalitete za razliku od one koju ima Fener i zaustavit ih.
    Bod protiv Fenera bi bio velik.
  • scooniepenn
    5.5k

Moram priznati da ne znam zašto bi bod protiv Fenera bio dobar? Jesi ih gledao protiv Benfice? Oni su izgledali kao hrpa individua, bez ikakvih uigranih akcija, Benfica im se doslovce rugala i da nije bilo Livija fasovali bi ozbiljnu porciju. Mi nismo Benfica, ali da su oni nekakav bauk apsolutno nisu. Pobjeđivali smo mi i puno jače ekipe od njih plus u gostima su i protiv Feyenoorda izgledali užasno, a protiv Portugalaca ih nije bilo na terenu. Pojačali su se u smiraj prijelaznog roka, ali pred punim Maksimirom padaju oni samo tako.
  • Mihaljević
    13.5k
    1. Ederson u Fenerbahce.
    2. Livaković u Dinamo.
    3. Dinamo - Fenerbahche, Livaković na Sofi dobija ocjenu 9.7 jer je obranio penal u zadnjoj stotinki utakmice pri rezultatu 1:0 za Dinamo.
    4. 28 milijuna navijača Fenerbahcea će bit najterano na vazektomiju
    5. Bit ćemo prvaci
  • NORTE
    19.2k
    Na sve što su imali pod Mourinhom još su doveli Asesnsia, Aturkoglua, a piše se i o Edersonu.

Bod bi nam bio ravan pobjedi!

Osvijestimo se vlastite snage, problema i mana.
    Osvijestimo se i snage suparnika.
  • Teofil Kateran
    3.1k
    Može se pobijediti Fenera doma. Na papiru je to momčad koja je duplo skuplja od Betisa, ali mislim da svi ovdje znamo da se turske momčadi nakrcavaju zvijezdama, ali da neki europski rezultat uvijek izostane jer tu nema nikakve kemije u ekipi, svaka zvijezda gleda sebe i 95% igrača tamo ide zbog para, a ne nekih velikih postignuća.
  • vjeko1701
    18.1k
    A nadležni zaspali na straži.masacusec

Svi mi imamo privatne obaveze i ne možemo uvijek sve teme stražariti. Ako netko ima konkretnu prijavu, može nam poslati u inbox ili na temu prijedloga. Tako lakše reagiramo.
  • Teofil Kateran
    3.1k
    Vrijednosti naših protivnika u EL u milijunima eura prema TM:

Fenerbahce - 299,13
    Lille - 215,9
    Betis - 154
    Celta Vigo - 122
    Midtjylland - 77,9
    Dinamo - 55,35
    FCSB - 48,43
    Malmo - 37,18
    Maccabi Tel Aviv - 27,53
  • scooniepenn
    5.5k

Papir i transfermarkt su jedno, igra je nešto sasvim drugo. Oni su na papiru malo jeftiniji od Benfice, a kvalitativno je to kao da se uspoređuju Belupo i Dinamom, i to bez imalo pretjerivanja. Ako nisi gledao sugeriram da pogledaš barem sažetke utakmica u Rotterdamu i Lisabonu pa ćeš vidjeti kako izgledaju. Nije njima golman bio problem, dapače. Obrana im je loša, neorganizirani su, bez ikakvih automatizama. No, vrijeme će pokazati, ja sam optimističan i vjerujem u našu pobjedu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet