• Dzoni
    1.9k
    Osim toga, Dinamo povijesno bi u 1.kolima Europskih natjecanja napravio jedne od najboljih svojih utakmica u Europi kad bi igrao kod kuće protiv puuuno jačih ekipa od Fenerbahcea, Chelsea, Atalanta, Arsenal pa i taj Fenerbahce opet
  • Dinaminjo
    1.6k
    Betis kupio Antony iz Utd, sa 154 na 186
  • NORTE
    19.2k
    Ako nisi gledao sugeriram da pogledaš barem sažetke utakmica u Rotterdamu i Lisabonu pa ćeš vidjeti kako izgledaju. Nije njima golman bio problem, dapače. Obrana im je loša, neorganizirani su, bez ikakvih automatizama.scooniepenn

Gledao sam tekmu iz Lisabona, ali tad je bio Mourinho, a sad pričamo i o tri nova vrhunska pojačanja za Fener.

Doveli napadača Benfice:
    "Navijači najvećeg Fenerovog rivala sigurno su mu zamjerili ovaj transfer, ali još više će mu zamjeriti izjavu koju je dao nakon što je sletio u Istanbul te na sebe stavio šal svog novog kluba.

"Drago mi je što sam došao u najveći i najpoštovaniji klub u Turskoj. Došao sam našim navijačima donijeti naslov kojeg su tolik željni. I to ću im ovim putem obećati da ćemo napraviti, jer zbog toga sam i došao"

Na ruku nam definitivno ide činjenica da im je prvenstvo važnije od prve faze EL, a u prvenstvu već zaostaju.
  • scooniepenn
    5.5k

Vidjet ćemo tko će doći za trenera, ali u zadnjih 20 godina nisam niti jednog od turskih velikana vidio da igra na razini jedne Benfice, Porta ili Sportinga, a financijski bi trebali svakako biti taj rang. Dapače, jedan Olympiakos ih sa puno manjim ulaganjima redovito školuje. Vidjeli smo i lani kako su ih Young Boysi izbacili iz kvalifikacija, a onda su u Ligi prvaka Mladi dečki bili gotovo kanta za napucavanje. Jesu im ova dvojica pojačanja (vratar im s Livijem ionako nije bio problem), ali ako ne dođe neka ekstra klasa od trenera, a ni tada zbog mentaliteta to nije nikakva garancija napretka, za mene će Turci ostati Turci.
  • NORTE
    19.2k
    Prijava liste igrača za EL je do sutra 2.9.2025.

Fener će potpisati Asensia i Edersona, a spominje se i otpisani Zinchenko.
  • Navijač Dinama
    10.4k
    nikako mi ne ide u vugla to tursko krcanje strancima, zvijezdama, nerijetko i dosta često istrošenim imenima( otpadom) koji su nekad bile zvijezde u svojim ligama ali više nemaju mjesta i nisu za ozbiljnog nogometa. Pokušaji da sedlaju magarca, al da ide kao trkački konj. Galata i Fener se natječu u tome, onda iza njih Besiktas.

kemija im u ekipi nikakva, rezultati u europi obzirom na ogromna ulaganja i plate, kakve daju igračima(primjer Icardi 7-8 milja godisnje, Osimhen ima 10 milja godišne ako nije, Livi 2 milje, Džeko dok je bio tu nešto više od Livija, Tadić također) je realno preloše i ispodprosječno.

A onda recimo usporedimo HR( Dinamo) gdje najveća plaća je bila cca. 1.5 miliona (Petković).. pa šta bi mi, kao i ostali iz naše konkurencije ili evo lige, ili pgotovo još u BIH PL napravili da mogu i imaju za trošit novca koliko Turci, i da mogu plaćat šakom i kapom kao što oni mogu.
  • Mathiasovi Chageri
    6.3k
    Opta predviđa da će Dinamo biti 18. u ligaškom djelu Europske lige i da ima 53,5% za playoff:

• Progressive overload
    261
    I skoro 18 za top8, znači 2 od 3 puta prolazimo dalje.
  • marcio amoroso
    45.4k
    Rekao bih da je ovo dosta realna prognoza.
  • NitkoBitan
    31.1k
    Postavljeni su koeficijenti za prvu utakmicu protiv Fenerbahcea na Maksimiru.

2.85 - 3.70 - 2.20.

Fenerbahce je vrlo blagi favorit, a od Dinama je skuplji 6x po TM. Efekt Maksimira :cool:
  • Tvrdica McTvrdi
    1.9k
    Kolika je kofa da osvajamo?
  • Crusades
    18.6k
    Mislim da bi svi bez sekunde dvojbe popisali da budemo 18. i idemo dalje.
  • emilperska
    11.5k
    Za utakmicu u Malmo..
    Ako uzmemo let tamo i nazad za Kopenhagen. Jer nam se neda boravit u Islamabadu zvanom Malmo, da li je izvedivo da se poslije utakmice odmah vratimo u smjestaj u Kopenhagenu bez da spavamo u Malmo.
    Ima li netko iskustva?
    @Kujtim Shalla
  • marcio amoroso
    45.4k

Imaš vlakove. Možeš bez problema spavati u Kopenhagenu. Ja sam bio bar 50 puta u Malmoeu i čak sam kratko radio tamo.

Edit: vožnja traje nekih pol sata, a vlakovi voze u razmaku od pol sata do maksimum sat vremena.
  • The Undertaker
    8.6k
    Prema mojim informacijama, izvedivo je a čak i preporučljivo. Mi isto planiramo spavati u Kopenhagenu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet