Lakersi vode 2:0. Miami je drugu utakmicu igrao bez Adebaya i Dragića koji su ozlijeđeni, ne znam jel u pitanju ozbiljnija ozljeda, ako jeste, ovo finale je nažalost gotovo. — marcio amoroso
On nije gledao jer je osoba koja živi u oblacima. Ja živim dolje s mojim ljudima, s mojom vojskom koja će ga pojesti. On će doći sa mnom u ring jer ću osigurati to, a onda će se boriti protiv tisuća ljudi koje ja imam iza sebe. To je najveći meč koji se može dogoditi u povijesti Hrvatske. Imali smo velike boksače, no nikad nismo imali ovakav rivalitet. Ja ga uistinu ne volim. Mogu reći da ga mrzim, a i on mrzi mene. Cijela Hrvatska bi gledala taj meč", za kraj je dodao 29-godišnji boksač rodom iz Rovinja, koji je svakim mečem sve ubojitiji, ali i sve popularniji.
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.