• bobanzg
    21
    šta kad si nerealan i subjektivan, otvori oči
  • Zvonkec
    336
    Wow nevalja ništa, miške 0 ljubo 0 kova 0 malo vas je prebacilo ljudi
  • db-izbjeglica
    18.3k
    Kiks se kad tad morao dogoditi, nema razloga za previše kritike, pogotovo jer je varaždin teško gostovanje.

Međutim, mora se pronaći razlog pada u drugom poluvremenu, koji se nije dogodio prvi put ove sezone. Momčad je praktički nestala s terena.
    Zašto? Nemam pojma...
  • Thor
    689
    Bravo svima koji ste bili na tekmi i bodrili klub po ovom kiametu!
    SVAKA VAM CAST! :heart: :strong:
  • Efes Pilsen
    12.6k
    Evo ovako, ja jos cekam zalede McKenne. Poklonir Nevistica i Hoxhu kome god. Hoxha beskoristan, Neva dva suta 2 gola pa jebemti mater.
  • Thor
    689
    Ostalo necu komentirati vruce glave
  • E46
    1.8k
    Mi kao klub nakon ove utakmice moramo javno traziti linije ovog "zaleđa" i izuzimanje sudaca za nase utakmice koji su veceras sudili u var sobi.
  • Slepicka
    311
    Dominguezu kapa do poda, na kraju realan rezultat. Strucni stozer mora naci nacin da se ovakva ogromna razlika u poluvremenima ne dogadja vise kao i da prosiri roster, Hoxha nije igrac za klupu Dinama ,a kamoli za nesto vise, dok Nevistic, a sto reci, golman koji je prikovan za gol liniju je prosjecan golman, cak bih probao sa Filipovicem jer u ovakvoj utakmici gdje protivnik ima dva udarca moras obraniti nesto..uglavnom, idemo dalje
  • Dadox
    876
    Mišić i Goda meni danas odlični.Villar davio i usporio nas.Na kraju moramo biti zadovoljni bodom.Znali smo da nećemo sve dobiti,ali nismo izgubili pa eto…
  • San Lorenzo
    21.5k
    Negdje se moralo vratit za Jekyll i Hyde prezentacije, dogodilo se danas, predvidive zamjene, Ljubičić je igrao najgoru utakmicu otkad je došao, ali je svejedno zabetoniran unutra svih 90 minuta...za Varelu se napisalo da će danas dobit priliku, ok, nek je dobije ako je rezultat povoljan, ako ju nije dobio na 3-0 protiv Istre, nemora baš ni danas u ovakvoj utakmici...o Hoxhi je sve već napisano, a Nevistića neću komentirati.
  • Li d1986
    226
    Prije sezone smo vise manje svi ocekivali da ce ovoj ekipi trebati vremena i da ce biti oscilacija, ne znam cemu sad depresija. Prvo poluvrijeme super a drugo neprepoznatljivo ali nam je ponisten gol zbog dvojbenog zaledja i jos nekoliko gresaka suca kroz tekmu. Sta je tu je ajmo dalje. Uvjeren sam da na stanku idemo kao prvi na tablici
  • Maki2
    841
    To govorim jer se Valincic barem nalazi u posljednoj trecini jer je takav bek koji ce ti napravit milijun ponavljanja i prikljucit se gore kombinirat. Goda je defenzivan bek koji u utakmici 2-1 nema sta trazit na terenu.
  • BBB Mataa998
    2.7k
    Zanima me hocemo li i ovaj put sutiti na kriterij najboljeg domaceg suca? Hocemo se praviti da se ova smijurija sa varom i zaledjem nije dogodila? Ako cemo sutit onda zelim da nas jebu svako kolo jer nismo bolje ni zasluzili
  • DinoLeonix
    1.9k

Nema negative. Ignoriraš one koji lupaju gluposti.
    Činjenica je da smo u trećoj utakmici ove sezone gotovo pa razbijeni u drugom poluvremenu. Sad to vise nema veze s novom ili starom ekipom. Činjenice su jasne. Preko krila smo sterilni i čim protivnik prilagodi igru mi imamo slobodan pad u igri.
    Ovoj ekipi očajno nedostaje kvalitetno krilo.
    A za klub kao sto je Dinamo, imati igrača u rosteru kao sto je Hoxha je sramota.
  • Paggini
    67.4k
    Napisao sam prošlu utakmicu da treba oprez i nije me se slušalo.

Nije ovo dobro, nije nikako...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.