• Ritam Ulice
    1.8k
    Kako je moguc takav pad koncentracije po ko zna koji put? Tko je krivac? Zasto se ne reagira na vrijeme? Koje zamjene OPET nisu donijele ono sto se od njih ocekivalo? Ovaj nevistic izgubljen u vremenu i prostoru jebote.. daj nek se neko sabere tamo..
  • Masto
    109
    nestalo struje
  • KristijanHR
    178
    eh teško je ignorirati takve budalaštine...za krila se slažem!
  • NitkoBitan
    31.1k
    nestalo strujeMasto

To je fascinantno kako nestane struje bas u toj sobi a na stadionu sve ok.
  • Tongo Doumbia
    6.9k
    Kondicijska priprema? Fizičko stanje. Četvrti put u pet kola je jedno poluvrijeme očajno a drugo na kakvom- takvom ili dobrom nivou.
  • Ritam Ulice
    1.8k
    Na kraju smo imali samo srece da smo izvukli x.. ovo je bas sramotan pristup i podsjeca na onu bolikurcinu od prosle sezone
  • don
    15.5k
    Mi kao klub nakon ove utakmice moramo javno traziti linije ovog "zaleđa"E46

nećemo, može nas j** ko god oće.
  • Orc123
    13.1k
    Goda defanzivno dobar ali nama lijeva strana ne postoji....on se do zadnjih 10minuta nije prikljucio napadu, ni jedna kombinacija sa kerilom, ni jedno probijanje strane naprijed, ni jedan centarsut, uopce nije trazio dubinu...Opcenito ta lijeva strana nam je strasno sterilna. Nije ni Vidovic nesto odigrao i to od pocetka sezone tako. Hoxha danas opet kriminalan....Misic krivac za prvi gol. Kule donio energiju i miran realizator, po meni stoperi opet fantasticni, Ljubicic danas jako dobar, Bakrar jako lijepo okrenuo branica i fantasticna povratna kad smo iznudili penal.

I dalje kao sto sam reko jedino ne mogu shvatiti zasto Vinlof ne igra jer je miljama kvalitetnoji ofenzivno od Gode, a defanzivno nije los. Sazetak svega......na kraju dobar bod ali trebali smo ovo pobijediti! Strasan pad u 2. Pol opet ....

I da, kako je ino zaleđe McKenne bilo? Gdje su linije bile prikazane.....sramotno!
  • Mathiasovi Chageri
    6.2k
    Neću puno kenjat, ali ovakvu utakmicu smo prošle godine gledali barem 10 puta. Kovačević mora shvatiti da nije trener Slavena i da se nema potrebe postavljati Varaždinu kao da nas napadaju Bale-Benzema-Ronaldo.

Šablonske i zakašnjele izmjene, Hohxa i ispuhana ekipa u drugom poluvremenu u dvije od pet utakmica ove sezone. Skoro pa uzorak. Ajmo dalje, samo da ova sezona ne bude kao prošla, 4-1-0 pa znamo kako je završilo.
  • Paggini
    67.3k
    Četvrti put u pet kola je jedno poluvrijeme očajnoTongo Doumbia

Koje poluvrijeme osim Rijeke je bilo ocajno?
  • mosad
    1.7k
    nestalo im vode Dabogda
  • Str1nger Bell
    2.6k
    Ljubicic danas jako dobarOrc123

Meni osobno najgora tekma Ljubicica do sad.
  • jedan u nizu
    15.2k
    BOD BLIŽE TITULI!!!!
  • Crni86
    14.7k
    a brate razumijem ja tebe kad tebe to zivcira jer si ti normalan i uvijek nekak u sredini. Nisi pre kritican i gledas dosta realno, ali evo ova utakmica je lijepo pokazala kak odmah krece tesko rezanje zila, nista ne valja, bacaju se pod kamion zvone, kova ma svi.

I da prosjecni navijac dinama nije realan, samo zato jer zivi u nekom euforicnom svijetu i onda dobimo nakon ovakve utakmice tocno takve i reakcije.

Da smo dobili 2:3 isti ti bi dizali kovacevica, uzidali zvonu itd. Pretjeruje se kako god.
  • Masto
    109
    šteta što nije prije zaleđa nestalo, ne bi se trošilo vrijeme i hladili igraci onaj bi sviro zaleđe i sve pet
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.