Tržiše je preplavljeno podcastima i da niša od tog nije dobro je promašena izjava. — Majki2111
odlicno jer su neke teme uzas već s kolicinom spominjanja tovarije — Hnlovac
Ja ne mislim da se treba pricati o utakmici HAJDUK BELUPO na zona podcastu.
Ali kada igraju DINAMO RIJEKA onda se treba iskomentirati stanje u Rijeci, kako su odigrali kolo prije sa GORICOM, ili kako su u cetvrtak odigrali protiv NOAHa, ili tko im je novi trener i komentar o njihovom novom vlasniku, ili kako imaju tezak/lagan raspored ususret dvoboju sa nama. — jedan u nizu
Da, pricati o Belupu ako igramo s njima iduce kolo, da vidimo kakva je form — Paggini
čemu ćeš pričat 2 sata, ako je u planu da traje toliko? — don
Da postoji Zona hajduk podcast i da pricaju o Dinamo Varazdin 20 minuta — Paggini
Pa ne znam evo, ja skoro svaki dan mogu sjediti na cugi i pricati o dinamu satima, svi ljudi koje znam također mogu pričati jednako toliko, — Paggini
nego tipa kao što imaju oni Osječani, 5 min. za cijeli HNL kao stanje u HNL-u, detaljnije o budućem protivniku — Izet Hajrović
pa mogu i ja, ali razlika je pričat kako kažeš na cugi i u podcastu. — don
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.