• Kumerle
    1.6k
    Hvala.
    A ako se odlučimo ipak autocestom postoji li što dobro ili da radje spremimo za put?
  • R13S61
    417
    "kod Savića" više ne drži Savić :wink: ali klopa je i dalje ok...
  • javolimtebejako
    3.1k
    odakle se vracas? ima kod pirovca dobra janjetina
  • Droljo
    21.4k
    Ja sam jeo finog odojka tam u onom restoranu kad se popneš od Senja gore prema žutoj lokvi. Prije samog izlaza na autoput. Ne znam kakav je restać inače ali tad su taman skinuli odojka sa ražnja i bio je brutal.
  • Sajla
    13.6k
    tam u onom restoranu kad se popneš od Senja gore prema žutoj lokvi. Prije samog izlaza na autoput.Droljo

    hm, ima na tom potezu nekoliko mjesta. meni su rekli da je "Stric Luka" najbolji izbor. samo oprezno, vlasnika zovu Luka Jebalica :rofl:
  • Marley
    5k
    Jedan morski...
    IMG-20250822-WA0006.jpg

    A evo i predjela za popravit dojam :rofl:
    IMG-20250822-WA0003.jpg
  • Pacho
    6.1k
    Danas sam za utakmicu ovo skuhao po prvi put. Cochinita Pibil - tradicionalna mayanska/yucatanska svinjetina. Marinada od narance, limeta i lokalnih zacina, a prije kuhanja (u mom slucaju 7 sati u slow cookeru) se zamota u lisce banane koje sprjecava isparavanje. Tradicionalno bi se kuhala na drvima u iskopanoj rupi, a neki jos uvijek preferiraju taj nacin. Uglavnom, perverzija od jela u mislim da nikada nisam probao mekse meso. Ne da mi se slagati sve skupa u nesto fotogenicno pa cu iskoristiti slike s interneta.

    Cochinita-Pibil-Yucatan-Style-Yes-more-please.jpg

    Cochinita-Pibil-Recipe1.jpg
  • Marley
    5k
    Jbg opet ja s morskim plodovima i zelenjem :joke:

    IMG-20250829-WA0008.jpg
  • rokikaciga
    5.9k
    Jesam prigorec ali da mi netko ponudi da samo jedem plodove mora do kraja zivota pristao bih nakon kaj pojedem malo janjca
  • Pacho
    6.1k
    unnamed-1.jpg

    Svaki put kad sam u San Diegu se ubijam Pokeom, obicno sa tunom i lososom kao na gore prilozenoj slici. Poke je tradicionalno havajsko jelo sa sirovom ribom, a u 20. stoljecu ga se pocelo kombinirati sa japanskom kuhinjom zbog japanskih imigranata. Meni osobno u top 3 najdrazih jela.

    Sam grad San Diego je inace poznat po izvrsnoj ribi, ponajvise tuni, ali bez miomirisne kombinacije smrada iste i fekalija kao biser Mediterana - jadranski Bejrut.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.