• emilperska
    11.5k
    Krivak nije polomljen.rokikaciga

Kako nije. Koliko je proslo?
    Koliki je rizik od ponavljanja s obzirom na povijest Lokse i njihovih ozljeda?
  • Sajla
    12.7k
    Samo neka Krivak dojde. Zagorec, rođen v Zaboku, morti nam opet zaigra "Suza za zagorske brege" na Maksimiru.

I btw. Krivak, Krivku, Krivka, isto kao Zagorac, Zagorcu, Zagorca.
  • skener
    6.1k
    ROBERT RAMŠAK (18) napustit će RB Leipzig i otići na posudbu u Eintracht Braunschweig, objavio je Florian Plettenberg. Nogometni insajder navodi da će Eintracht, njemački drugoligaš, imati opciju otkupa mladog napadača. Ramšak će u subotu obaviti liječnički pregled i potpisati za novi klub.
  • rokikaciga
    5.1k
    Ako je na terenu decko je 100% zdrav. Vec sam pisao, zadnjih 7-8-9 godina se radi nova tehnika gdje se stavlja tetiva iz zadnje loze koja je puno izdrljivija i jaca, posebno kod profi sportasa, umjesto potrganih prednjih kriznih. Nije to kao prije kad je R9 igrao pa covjek potrga iste krizne triput.

Danas ako se rehabilitacija odradi 100% profesionalno, u glavi si normalan i ne suzdrzavas se u duelima onda se vracas fizicki jaci nego prije. Danas je medicina cudo i realno nije problem to koljeno. A vidimo na terenu da se Krivak ne boji ic u kost, najbrzi je igrac na terenu itd

Ovo sve pricam kao osoba koja je prosla dvije operacije kriznih i jos uvijek ih nisam potrgao opet. A igrao sam x termina, turnira, trcim i vozim bicikl sve normalno i to kao osoba +10ak kila viska. I jos nemam savrsenu prehranu i rezim treninga kao profi sportasi. I jos ih nisam operirao s novom tehnikom vec sa starom.
  • Ludovic IX
    9.7k
    daj popi jednu, posevi nešto.. razveseli se malo. Nemoj bit toliko negativan. Ti i izet ste totalni antipodi vecini nas. Možda i trebamo takve da nas spuste nekad ali brate, smarate
  • Izet Hajrović
    6.2k
    Krivaka bi bilo najbolje kupiti i ostaviti u Loksi na posudbi i dovesti pošteno desno krilo. To bi bio idealan scenarij za mene. Talent je tu, opasnost od ponavljanja ozljede je tu, ali cifra koja se spominje je bagatela i to treba iskoristiti. On je više neka visoka osmica/desetka, nešto kao Jagušić, samo što nisu profilno skroz isti. S obzirom na trenutni kadar, on u vezi nema mjesta nikako i vjerojatno će doći na desno krilo, ako uopće dođe do transfera. S jedne strane mi je glupo forsirati te mlade igrače na pozicijama za koje nisu. Vidović nije pravo krilo, Krivak nije prirodno krilo, Lisica se više ponaša kao wing bek, nego krilo i onda od pravih krila ostajemo na Hoxhi i Vareli. S druge strane, bolje da dođe itko na to desno krilo kao konkurencija Lisici, nego da ne dođe nitko.

Kosa mi se diže kad netko kao argument uzima da je Stojković neškolovan igrač. Što znači neškolovan? Nekad se zaigra s loptom? Nekad se krivo postavi? Što ćemo s Dominguezom onda ako je Stojković neškolovan? On je protiv Osijeka otišao za krivim igračem gdje nas je sreća spasila da Omerović ne zabije zicera, bilo je u kasnijim utakmicama nekoliko pogrešaka koje nisu kažnjene, znači li to da smo iz Barcelone doveli neškolovanog igrača? Naravno da ne, to što igraju s više rizika, hrabriji su, ne znači da su neškolovani/divlji igrači. Da su barem svi neškolovani kao Stojković.
  • Jurki
    19.3k
    Nisam bas nekaj gledal Loksu, a i to malo kaj jesam.. Krivak je space shuttle sa atomskim pogonom za ostale panjcuge s kojima igra.

Ako ga se moze dopeljati za do milje eura.. top.. low risk, high reward.
    Kolke smo panjcuge preplatili, dali im velike place i nist dobili? Ovo je pickin dim, samo za usporedbu Peric bere godisnje malo manje nego kaj bi nas taj posel kostal.

Znam to je Loksa i tam odskace, al ak nismo sposobni pobrati i prebrati u Hnlu... onda u kurac sve. Gasi mjesalicu i motaj kabele.

Dok raznorazni Ajaxi, Benfice takve igrace kupuju doslovno "na kile" mi se tu jebemo za milju eura.

Kapari to i vozi.
  • veselko tenžera
    5.5k
    I btw. Krivak, Krivku, Krivka, isto kao Zagorac, Zagorcu, Zagorca.
    1h
    Sajla

Jesi siguran? Meni više izgleda kao Petrak, a Pertka, Petrku, ... mi zvuči nikako.
  • Mali Zeus
    19.2k
    Znam to je Loksa i tam odskace, al ak nismo sposobni pobrati i prebrati u Hnlu... onda u kurac sve. Gasi mjesalicu i motaj kabele.Jurki

Pa nije da je Boban do sada bio neodlučan i kenjkao oko transfera, zar ne?
  • Zagi
    11.3k
    Onaj Indexov linkani članak o Krivku je doslovno prepiska rasprave na Zoni.
    Šou program, mogli su bar supotpisati Hazu i ostale.
  • keppi
    438
    Čini se da je Krivak prema poziciji vrlo sličan Jagušiću koji je isto nešto između desnog krila i ofenzivnog veznog.
  • Sajla
    12.7k
    a zašto ti zvuči kao PeTRak ili ToPLak? KriVak - samo jedan suglasnik. Kao npr. ploVak ili staVak. Da, za prezime Novak bi rekli Novaku, Novaka, ali postoji i Zovak, pa Zovku, Zovka.
    Najbolje bi bilo pitati nekoga tko se preziva Krivak, ali kad se sjetim kak su kasapili moje prezime, pa sam pital dedu zakaj u selu govori na jedan način, a "službeno" na drugi, pa mi je odgovorio da su tak izgovarali oficiri u JNA... Jednostavno sam alergičan kad čujem npr. "Vugrineca" ili "Polovaneca", a Krivak je iz istog narječja. Ali sad smo debelo offtopic :smile:
  • Jurki
    19.3k
    Pa nije da je Boban do sada bio neodlučan i kenjkao oko transfera, zar ne?Mali Zeus

Najmanje sam mislil na Bobana, vec na ispisane stranice o tom transferu.. nisam ocekival da se bu potegnula takva rasprava o Krivaku.
  • GeneralNapoleon
    1.9k
    Nije mi jasno od kud sad od nekih tolka pljuvacina po Stojkovicu koji je proslu polusezonu imao 6 golova i 3 asista sa pozicije krila. Valjda najbolji ucinak jos od Ivanuseca.

Papogotovo ne kuzim tu spiku o neskolovanom igracu. To je valjda zbog one navodne izjave Bobana da je divlji igrac koji ne treba igrat. Ili zato jer ima nedefiniranu poziciju? Valjda je i Bayern treba odbacit Musialu jer moze igrat i krilo. Cak je igrao i 6icu.

Krivak bi nam super dosao da pojaca opcije u ofenzivnom dijelu sa krila. Problem je kaj ak u napadu ne ide imas dva krila spicu i desetku za zamjenit kao da bi dao ofenzivni impuls. Znaci krila cine 50% opcija za ofenzivni impuls a nama je trenutno opcija za to Hoxha. Mrsavo.

Krivak bi nam dao dodatnu opciju da zamjeni Lisicu. Mislim da se ne moze sve igrace koji igraju van pozicije gledat jednako. Vidovic je na primjer za krilo pre spor. Krivak to nije. A i Vidovic to moze odradit dobro.

Tak da ja sam za da ga se odmah dovede jer sam uvjeren da bi imao dobru minutazu a i dobar ucinak.
  • Carmichael
    221
    Tko god prati Krivaka dulje vrijeme, zna da je riječ o ozbiljnom talentu. Vrhunski igrač što tehnički, što taktički, od drugog dijela sezone 2021/2022 je involiran u seniorski nogomet prve HNL, a danas, 3 godine kasnije, ima 20 godina.

Za tako malu lovu, Dinamo se nema šta misliti, pogotovo kad alternative za Lisicu u klubu nema (da, Varela može pokriti ali je lijevo krilo po vokaciji. Da, Stojković je pokrivao, ali je sve samo ne desno krilo), a može pokriti i veznog igrača.

Tzv. no brainer transfer. Jedina problematika može biti ta ozljeda koju je imao, ali danas je 30% igrača bez ligamenata (lupio sam brojku naravno, ali razumijete poantu).

U najgoru ruku da ne uspije, opet će ga se kao mladog igrača lako negdje prepodati i neće se izgubiti na njegovom transferu nikakva lova.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.