• Laugreano
    4.6k
    Ja nisam za taj transfer. Rađe bi da za par godina kad bude vrijedio 15m,jebemo mater Bobanu i upravi da su nesposobni jer smo ga mogli imat za sicu.
  • Goncalo Santos
    583
    A i otkud to da bi ga platili cca 1 mil eura, Haza kaze da ima ugovor do 2028., di se zuri Sikicu prodati ga, pogotovo Dinamu s kojim je zavrsena suradnja.

Vec se puno potrosilo ovaj rok, treba i zaraditi te novce nije ni 1 mil mala cifra.

Osim toga osmica imamo i previse i jos na to dodati npr. mladog Suntu koji trazi priliku ili nekog drugog juniora.

Sve sta smo dovodili iz lokomotive dolazi sa polomljenim ligamentima i bez definirane pozcije, znaci da je upitno i koliko oni dobro rade, a koliko samo zele sto prije izbacivati "talente" i na silu ih prodavati.
  • Roky
    40
    Krivaka uzet pod mus taj mali zna igrat nogomet
  • Fatos Beqiraj
    48
    Nema love Sikic navodno, zato mu se zuri
  • Dadox
    864
    Naši pikovi u HNL-u uvijek trebaju biti najveći talenti s potencijalom daljnje prodaje/zarade.U ovom trenutku u Hnl-u za mene su to Krivak,Jagušić i Rozić.
  • emilperska
    11.5k
    Ja nekako ne vjerujem da ista smisleno iz Lokse dolazi za manje od 1m. Doslovce polomljenog (fizicki je strgan bio) Kacavendu smo na kraju platili 750k + 150k naknada za posudbu + trosak operacije, oporavka koji je kod nas bio itd. Covjek je prvi nastup upisao godinu nakon dolaska, a prosli smo blago ispod milijun jer Loksa nije imala opcija.

Ako je Krivak takav Robben kako ga se hvali ne vjerujem da im je Dinamo jedina opcija i da cemo ga platiti 1m ili manje. To ne ide ispod 1,5-2m.
    Ne vidim logiku za njih. A nije da tamo ima uvjetovanja puno jer prostor u gepeku je uzak.

Ja nisam za taj transfer. Rađe bi da za par godina kad bude vrijedio 15m,jebemo mater Bobanu i upravi da su nesposobni jer smo ga mogli imat za sicu.Laugreano

Ovo se moze rec za svakog talenta. Mozemo odigrat polufinale EL i nakon 4 godine rec Bobanu da je sjebao jer Jagusic sad igra u Las Palmasu i kupit ce ga Atletico za 15 milijuna. To je rizik posla. Na taj nacin mozemo kupit sve koji ista vrijede u HNLu i rec jbg jedan ce uspjet.

Momcad nam je s obzirom na sve jako solidno sastavljena. Ovo je vise za drugu temu, ali kod jačine ove momčadi mene više brine što mislim da kad je naš predsjednik uzeo mač i krenuo u dugoočekivanu sječu glava je ipak kalkulirao s malo jačim raspadom konkurencije koja ce dat vise prostora ovoj djeci da se razviju.

Krivak nije momentalno pojacanje, nema ni definiranu poziciju. Na premalom uzorku utakmica je dokazao da je opce ozbiljan igrac za HNL, a kamoli za GNK.
    Ako ikog dovodimo, to mora biti igrac koji je ODMAH bolji od Lisice, Hoxhe, Spikica, Topica, Stojketa (krilo), Vidovic (krilo). A ne igrač koji je mozda bolji, mozda ce bit bolji od Spikica za 2 godine, mozda nece, mozda mu pukne križni.
    A budite sigurni da ce nas Šikić kao i svaki put probat sjebat s nečim.

Ali zivi bili pa vidjeli, sretno malom u Dinamu. Zelim si da govno pojedem s njim :)
  • Zg123
    2.4k
    Cavlina bi cak i mogao biti prva opcija u Comu, imaju nekog penzionera, a prvi vratar im statisticki bas i ne briljira tako da ce prilika sigurno biti za njega
  • CastAway1986
    3.9k
    Čavlina i službeno u Comu!
    Ako ga na kraju I otkupe to je top transfer
  • rokikaciga
    5.1k
    Cuj ovo zbraja se trosak operacije koji je 4 tisuce eura za operaciju kriznih kod najboljeg kirurga ortopeda u drzavi u njegovoj poliklinici. Nekad se stvarno pretjeruje.
  • Zagi
    11.4k
    Ako ikog dovodimo, to mora biti igrac koji je ODMAH bolji...emilperska
    Ma di to piše?
    Velika većina naših povijesno najboljih igrača nije to bila prve sezone.

Kupovanje zrelih igrača u našim cjenovnim mogućnostima vodi u stagnaciju.
  • CastAway1986
    3.9k
    Što se Krivaka tiče zar nije netko od insajdera rekao da mu ubrzo ističe ugovor ? Nek me netko ispravi ako zna
  • emilperska
    11.5k
    Cuj ovo zbraja se trosak operacije koji je 4 tisuce eura za operaciju kriznih kod najboljeg kirurga ortopeda u drzavi u njegovoj poliklinici. Nekad se stvarno pretjeruje.rokikaciga

Poanta je da smo tako tada polomljenog igraca dobili za 950k u totalu.

Vjerovati da cemo Krivaka koji je polomljen, ali trenutno zdrav i očito potentniji od Kačavende, dobiti za 1m EUR ili manje je smijesno i neozbiljno.
    Pa nije Šikić vesla sisao. Ako je takav talent da ga da za 1m EUR odnosno manje.

Cijela poanta funkcioniranja Lokse je prodaj, prepakiraj, uvaljaj igraca nekome, revitaliziraj karijeru.
  • rokikaciga
    5.1k
    Krivak nije polomljen. Mali je igracina i to vidi svatko tko ima dva zdrava oka i gledao je ga je barem pola sata ove sezone.
  • Ivdzo11
    8.2k
    Ugovor mu traje do 2028. godine, a ne 2026. godine kako piše TM.Haza
  • Tvrdica McTvrdi
    1.9k
    Naši pikovi u HNL-u uvijek trebaju biti najveći talenti s potencijalom daljnje prodaje/zarade.U ovom trenutku u Hnl-u za mene su to Krivak,Jagušić i Rozić.Dadox

Slažem se, jedino bih nešto dodao. Mislim da previše oduška dajemo to pitanje talenta. Kada netko kao navedeni već ima 22 godine (ili 21 i pol, nebitno), to su već gotovi igrači i ti ih onda još možeš izbrusit i ubacit u bolji sustav, ali očekivat od njih neke nositelje reprezentacije u budućnosti je uzaludno. Naravno, postoje iznimke, uvijek istaknem Ben Arfu kaj nije postojao do 27e i onda izdominirao Ligue 1 i igrao za reprezentaciju, ali to su anomalije.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.