• GeneralNapoleon
    1.9k
    Krivak do 1, 1.5m sa bonusima je brutalan posao po meni. Decko je stvarno vanserijski talent. Okomit, vidi se da drukcije udara loptu i ono najbitnije je to kaj kuzi nogomet. Treba ga skolovat pozicijski ali po meni top opcija za to nesretno desno krilo ove sezonerokikaciga

Od cijene do procijene se potpuno slazem. Cini mi se da je za razliku od Vidovica i dovoljno brz za krilo. Al u isto viijeme odlican dribling. Tak da bi nam bas super dosao.
  • Zagi
    11.3k
    Ak Krivak nije osmica, ja ne znam kaj je to.
  • Droljo
    20.7k

8 ko dvije ženske grudi.
  • Fatos Beqiraj
    48
    Ma na kraju krajeva, nije ni bitno koja je pozicija, nac ce mu nasi treneri poziciji. Bolje da ima talent a nema poziciju, nego obrnuto
  • hardek
    5.8k
    Krivak je za razliku od većine igrača iz Loksinog pogona taktički na jako visokoj razini. Kad na to dodaš elitnu brzinu za HNL i dobru tehniku dobiješ jako kompletnog mladog igrača. Još je ljevak
  • Keyser Soze
    15.8k
    i desno krilo.Haza

Sve pet, al meni on nije krilo nego čista osmica. Kad je igrao krilo je za klasu slabiji bio.
  • Zagreb1992
    2.6k
    Krivak u Dinamo onda , Cordoba kod njih haha ..Dogovorimo se sa nekom lječničkom ekipom da ga puste i to je to haha
  • Kujtim Shalla
    6.1k
    Nadam se da ce neko kad tad objavito sto je problem sa Cordobom pa pada na 2 ljecnicka . Kako Sam cuo ,trenira i nije mi Jasno ta spika
  • emilperska
    11.5k
    Nisam za ovaj transfer.

Je krilo, nije krilo. Je osmica, nije osmica. Je desetka, nije desetka.
    Ima potrgane križne i podosta smrdi na Kačavendu. A pomalo i na Stojkovića kojeg preodgajamo, školujemo i borimo se s njegovim koljenima i mušicama u glavi.

Uz to je taktički neškolovan kao i svi iz Lokse kojima je jedini trener u karijeri Čabraja.
    Ako nekog dovodimo, to mora biti pravo krilo.

Mišić, Ljubicic, Villar, Vidovic, Stojke, Soldo, Zajc, Mudrazija. Sve igrači sredine terena izvorno, koji ce nam kurac jos jedan koji se oporavlja od ozljede i ima 38 seniorskih prvoligaških nastupa u 21 godinu karijere. On u sredini nece igrat.

A za krilo je samo rotacija, rotacija s velikim rizikom ponovljenog ACLa.
  • Ludovic IX
    9.7k
    Ja sam za to da pokupimo sve najveće talente. Ne želim da propustimo nekog za pola milje I slične iznose. A krivak mi spada u tu kategoriju. I to ne od sad vec od prije dvije sezone kad je tek pocinjao. Činio mi se vec onda talentiraniji od stojketa i kace
  • Paggini
    66.9k
    taktički neškolovan kao i svi iz Lokse kojima je jedini trener u karijeri Čabraja.emilperska

Imaju ti argumenti rezona, kao i argumenti za dolazak, ali s ovim dijelom se ne bih slozio, u odnosu i na Kaca i na Stojketa, Krivak je puno takticki odgovorniji, to se vidjelo i prije ozljede
  • Mr Anderson
    13.7k
    Ne kužim pŕiče nekih, kaj su gledali. Krivak je desno krilo i najbolji je na toj poziciji. Ako ga uzmemo, trebamo ga i forsirati na krilo ko što i Stojkovića forsiramo na veznom.
  • Fatos Beqiraj
    48
    Brinete se ko da ga placamo 5 miliona, trenutno je jedan od najvecih talenata HNL naravno da ga treba dovest ako mozemo. Tek je napunio 20, polako ima vremena za njega
  • Pacho
    4.4k
    A koliki nam je tocno rizik ako ga mozemo uzeti za nekih 500-750k? I da ispadne flop ga mozemo valjda dalje proslijediti za slican iznos ili za nesto nizi uz postotak buduce prodaje. Uzeo bi i njega i Jagusica odmah.
  • Marcinko
    790
    Ja sam za transfer, jer smatram da nemamo toliku širinu, do sad su Lisicu na krilima mjenjali Mudražija, Bakrar i Varela svi u garbage timeu, tako da ne vidim kako je on viška na desnom krilu gdje bi ga Kovačević vjerojatno više koristio, iako ja smatram da mu u ovom našem sustavu idealno odgovara Ljubičićeva rola.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.