• Blueshadow86
    4k
    Kako se tovarima i ovo kolo otvorilo. Rijeka 3 dana prije tekme s njima natrpana s 5 komada. I ko za kurac, moraju putovat nazad iz Grčke i onda opet putuju dolje za St.
  • Juznjak
    4.4k
    Rijeka 3 dana prije tekme s njima natrpana s 5 komadaBlueshadow86

Bila je Rijeka natrpana i od Olimpije 3 dana prije utakmice s nama prošle sezone.
    Osim toga postoji i priča da će prespavat u Grčkoj i sutra lete za Split, tako da neće opet morat putovat.
  • Gringo
    481
    i mi smo mislili da ćemo ih natrpati nakon Olimpije pa je 1:1 završilo
    Ne bi ja Riječane otpisivao na protiv tovara
  • Paggini
    66.8k
    Dajte odma tog kurcevog Rieru ili Sancheza, ovaj analfabet nece kurca napraviti na titu
  • NORTE
    19k
    Bila je Rijeka natrpana i od Olimpije 3 dana prije utakmice s nama prošle sezoneJuznjak

Petarda kod Olimpije je i svakako veća sramota nego petarda kod Paoka.

S druge strane Rijeka gostuje na Poljudu, što im je teža situacija nego igrati doma na Rujevici.

Rijeka je ozbiljnija i kvalitetnija momčad od dosadašnjih Highdugovih suparnika, ali prvo se moraju fokusirat na defenzivu i posjed lopte.
  • Mathiasovi Chageri
    6.2k
    I ko za kurac, moraju putovat nazad iz Grčke i onda opet putuju dolje za St.Blueshadow86

Gledam da je čarter Rijeka-Solun jučer poletio iz Rijeke u 8:50 i sletio u Solun u 9:22. Dulje sam ja danas čekao semafor na križanju Vukovarske i Savske.
  • Mali dioničar
    17.9k
    čarter Rijeka-Solun jučer poletio iz Rijeke u 8:50 i sletio u Solun u 9:22Mathiasovi Chageri

Sat vremena je vremenska razlika.
  • Mali Zeus
    19.2k
    Kad se podvuče crta u 12,13 godina vladavine osvojili jedan pošteni naslov prvaka, prošle sezone sami ne znaju kako su došli do istoga i to se već sada vidi kakve rezultate imaju sa istom ekipom. Europskih uspjeha nemaju. Prevario Riječane, uvalio im ga sa Kantridom sazad, ostali bez doma, bez identiteta. Brzo se zaboravlja da ga se tjeralo iz kluba jedno deset puta, nije se smio pojavljivat izvan lože na stadionu.pešća

Što se ovod dogodilo, majko mila.
  • Blueshadow86
    4k
    Ako ostane ovaj mlatimudan Đalović, bojim se da će ih tovari napuniti ko paprike.
  • Mali Zeus
    19.2k
    ne bi bio ni prvi ni posljednji put da očekuješ od nekog visok poraz, a ovaj te poptuno iznenadi.
  • jedan u nizu
    15.1k
    Đalović će protiv Hajduka igrati za svoj ostanak, to je sigurno.

Ovako je 99% bivsi, pogotovo sa novim vlasnicima kada posnime situaciju do kraja.
    Ali objedom protiv tovara bi mogao pasti na samo 90% ili cak 80%.

A pozitivnim nizom nakon toga bi ucvrstio svoju poziciju.

Sumnjam da ce novi vlasnici htjeti promjenu na klupi tako brzo, dok ne snime situaciju, dok ne snime momcad, moguce odlaske, moguce dolaske i moguce novo trenersko ime.

Nije ni Boban odmah isao u smjene, trebalo je vremena.
    A ovi ce ipak dati svoj novac, pa sigurno nece raditi nista ishitreno.

U ned ocekujem derbi gdje cemo se svi pitati, zar je ovo krema hrv nogometa? Bit ce ocajna igra i sa jedne i sa druge strane, a pobjedu ce odnijeti neka losa reakcija obrane/golmana.
  • NitkoBitan
    31k
    Jos sam jednom isao provjerit za svaki slucaj tko je delegiran za utakmicu Hajduka i Rijeke, Dario Bel... majko mila. To je cirkus u najavi.
  • mniokl
    289
    Kolarić će suditi u Varaždinu a derbi Erceg.Imam kristalnu kuglu.
  • Navijač Dinama
    10.4k
    antinogometna propaganda u najavi.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention