• db-izbjeglica
    18.3k
    jel nije bio davnih dana onaj Anži iz mahačkale u LP? jel može dalje od toga ali rusija je dio europe. nije bitno koliko ali je. i da nema rata, nitko nebi postavljao pitanje jel treba rusija bit u uefi.Ludovic IX

mahačkala je grad na kaspijskom jezer odmah iza gruzije.
    od mahačkale do almatya ima još brat-bratu 2500km.

također, ruski nogomet je uglavnom koncetriran na taj europski dio, mislim da nema ništa istočnije od kazana i to je koliko-toliko OK.
  • NitkoBitan
    30.9k
    Jedino bih izbacio Izrael jer oni nemaju dodira sa Europom a sad su normalizirali odnose sa većinom arapskih susjeda.The Undertaker

Dosta dobar razlog pored toga sto su ubili vise djece u Gazi nego Rusi civila u Ukrajini od pocetka rata.
  • The Undertaker
    8.6k
    To ne bih nikada uzimao kao razlog izbacivanja klubova iz UEFA natjecanja jer je politikanstvo. Vrijedi isto i za ruske klubove.
  • Ludovic IX
    9.7k
    mea culpa.. zabrijo sam da su skroz istočno.. neznam zasto mi to u glavi. sjećam se nečega da je postojao ožda klub u ruskoj ligi skroz na istoku i da je trebao ili bio u u europi
  • Tom Hanks
    4k
    klub u ruskoj ligi skroz na istokuLudovic IX

U Vladivostoku,ali nisu igrali europu
  • Tvrdica McTvrdi
    1.8k
    Kad smo već u ovoj raspravi, zna li netko kako ide to odlučivanje tko gdje smije ili ne smije igrati? Primjer tog Kazahstana, jesu li za to glasali predstavnici svih saveza, natpolovična većina, samo predsjednik UEFE odluči možete unutra? Ili sad ako bi se išlo da se izbaci Izrael? Ako se netko bolje kuži u taj pravni ustroj da objasni
  • Sibirski plavac
    5.8k
    Danas saznajemo zadnja 4 putnika za LP. Očekujem prolaz Benfice, Bruggea, Copenhagena i Qarabaga. Benfica Fener mi je najmrskiji okršaj jer nemrem smislit ni jedne ni druge. :rofl:
  • NORTE
    19k
    Toliko sam slavio ispadanje zvezde da sam i zaboravio da će naš Mislav Oršić igrati LP.
    Baš me veseli to što će pred kraj karijere igrati na najvišem mogućem nivou i nadam se izboriti i odlazak na SP.
  • Omake
    11.7k
    Keita u Ferencvarosu je savršen primjer da svi u hajdugu trebaju biti skeptični oko Guillamona
  • crophantom
    1.8k
    Šta je sad izvadio golman Qarabaga.
    nek izdrze jos par min pa smo jos jedno daleko gostovanje izbjegli.
  • Ijayi Atiemwen
    3.6k
    Nikad slabija liga prvaka po imenima
  • Danijel1990
    9
    Jel ima gdje sutra prijenos izvlačenja i u koliko je sati?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.