• ElDorado
    5.6k
    Pretjerujete s Oršom. Jučer nije odigrao gotovo ništa prema naprijed. Jedan-dva centaršuta. Niti on kao ni Pjaca nema više tu brzinu i silinu. Ne ulazi u duele i driblinge. Obožavam ga ali vidi se da to nije više to jebatga.
  • mali M
    8.5k
    A dobro momci, svima nam je drago radi Pere što mu ide sve bolje i bolje, al već malo smarate sa tim plakanjem nad Marićevim dubiozama.. Bilo pa prošlo, sad nam ostaje da se veselimo Perinim uspjesima i nadamo da će se jednom vratiti da pridonese nekoj novoj generaciji mladih Dinamovaca.

Baš jučer razmišljam kako smo se zajebali sa oršom. Ide ko avion. Već sam zaboravio koliko je odgovoran u obrani. Šteta.Droljo

ma čim sam vidio kuda vodi ova transfer politika (bar za sada) mi je bilo žao što ga nismo uzeli. Morali smo ga uzeti pod guzove u prvom mjesecu.. Al mislim da ti je bio problem što smo onda gledali kroz očale: tu su Ademi, Petko, Pjaca, KTC, Ristovski, Mišić, Zagorac pa da ne gomilamo "starčeke" koji su upitnog zdravstvenog kartona.. Na kraju sad i meni žao jer vidim da bi jako puno značio da ga sad imamo s ljeve strane..
  • Paggini
    66.7k
    Ma Oršić nema neke lude brojke u Pafosu, ne znam šta ste se raslinili toliko, ali Šunjić je žešći zajeb, to smo baš sjebali...
  • Ludovic IX
    9.7k
    ako im prvi golman ide u hajduk za sitnu lovu jer želi samo hajduk, valjda nebi bio problem dovuć šunjića da on to želi.. samo neznam jel i njegovi posteri vise po sobama klinaca na cijelom cipru
  • mali M
    8.5k
    ma dobro, briga me za brojke ako igra odgovorno obranu i ima brzinu. ali kužim, malo razglabamo svi. Za Šunjića ni meni nije jasno, stalno sam ga priželjkivao natrag, ali ekipa konstanto ga pljuje.. sad kad je ušao u formu sad svima žao, a sjećam se kako se ekipa tu izokretala na pomisao da nam dođe igrač kojeg su englezi i njemci izbacili iz momčadi..
  • Paggini
    66.7k
    valjda nebi bio problem dovuć šunjića da on to želi..Ludovic IX

A navodno je po medijima Boban zvao i rekli su 4 milijuna, ali sumnjam da je zvao i sumnjam da je takva cifra jbg.

igra odgovorno obranu i ima brzinumali M

Igra i koksa obranu i ima brzinu, pa evo tu smo di smo :lol: osobno ne mislim da ga se trebalo dovodit ni tada ni sada, a ne mislim ni da je gori igrač od Hoksxe, nego mislim da trebamo ciljati bolje od obojice, pa čak i za zamjenu
  • Tvrdica McTvrdi
    1.8k
    Definitivno Orša nije više onaj stari i da bi sad to bio neki veliki napredak. Imati njega ili Hoxhu zadnjih godinu i pol dana mislim da je jasan odgovor i to je zajeb
  • mali M
    8.5k
    mislim da trebamo ciljati bolje od obojicePaggini

ma to naravno.. nije tu ništa upitno...
  • Crni86
    14.5k
    Sunja je bas ono kaj nam je falilo zadnje dve sezone. Zvijer. Al opet imamo ljubu sada takvog profila, makar dva takva terijera imat ne bi bilo lose.

Kaj se orse tice, nema on neke fenomenalne brojke, al bas zato jer je nas, bas zato jer i dalje ide 100 na sat makar ga lopta vise ne ide bi ga rade gledao u rosteru u odnosu na hoxhu. Ne bi bio mozda prvi izbor, ali vjerujem da bi nam kao rotacija dobro doso, kako igracki tako i kroz odgoj novih klinaca itd. A svojom igrom se isto tako vise uklapa u Bobanovu viziju nego Pjaca.
  • vjeko1701
    17.9k
    A gle, za neke ultra defanzivne utakmice ne bi loše zvučalo Šunjić - Ljubičić - Mišić. Dvije radilice + defanzivno odgovoran kreativac koji šalje lopte s očima.

Al kaj je tu je. U trenutku kad su neki bili dostupni, situacija je bila takva kakva je bila.
  • db-izbjeglica
    18.3k
    ma oršić je igrač sa ugovorom, u klubu koji igra LP-a.

dinamo u kadru nema pošteno lijevo krilo...a pjaca je još uvijek bez kluba!

što se stvarno ne može staviti možebitne razmirice na stranu, sjesti i dogovoriti nešto?
    gospodski se naći na pola puta, realno pogledati sliku i napraviti nešto u interesu dinama i igrača?

nitko mi ne može reći da ne može pomoći, čak i prošle sezone je zabio neke bitne golove, podjelio bitne asistencije. možda premalo za lovu koju je dobio, al opet je bolji od hoxe 3 puta!

nema smisla biti tvrdoglavo magare, vrijedi za pjacu, vrijedi za ljude u klubu, navijače, sve.
  • Paggini
    66.7k
    Je, sad kad ga nitko ne želi, sad bi trebali se gospodski dogovorit.
  • vjeko1701
    17.9k
    Puno je tu ponosa i ega uključeno. Na kolko bi on sad trebao pristati? 300-400k ako već uračunamo pola ovogodišnje plaće koju je dobio za raskid. Mislim da će on prije bilo gdje drugdje u ovoj situaciji nego natrag u Dinamo za 1/3 prethodne plaće.
  • db-izbjeglica
    18.3k
    pa zašto ne?
    koji je argument protiv? osim tjeranja inata, što je inače svojstveno jednoj drugoj sorti, jednom drugom klubu iz hrvatske.

pjaca je igrač koji je prošle sezone (koja je bila užasna) zabio 9 golova i podjelio 9 asistencija.

koje bolje lijevo krilo dinamo može dovesti za 0 eura odštete i plaću?

valjda je i njemu sada jasno da nigdje ne može dobiti lovu koju je dobijao u dinamu prošlu sezonu.

suze sina razmetnog, ne budimo magarad!
  • vjeko1701
    17.9k
    Pa evo, ja nisam protiv, al ne vjerujem da bi to Pjaci bila opcija.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.