• cibona
    6.1k
    Pa ovdje se širio narativ da je nemoguće prodati Sučića za višu cijenu s obzirom na težinu njegove ozljede, odnosno "nitko nije dovoljno lud" da plati više od trenutnog iznosa.

U to vrijeme je većina bespogovorno branila prošlogodišnjeg grobara Dinama.
  • vjeko1701
    17.9k
    Upravo je transfer Sučića bio jedna od najpodjeljenijih tema prole sezone.
  • Crni86
    14.5k
    Tu se branila prodaja sucica da moramo prodat u velik klub kako bi stekli reputaciju… Dinamo Zagreb nakon xy velikih transfera i nakon xy velikih pobjeda u zadnjih 15,20 godina mora stec reputaciju…..
  • Pacho
    4.3k

To sam i tad pisao. Ako nakon Modrica, Kovacica, Gvardiola, Olma, Brozovica, itd, nakon velikih europskih pobjeda kroz zadnjih par sezona te nakon dvije medalje sa SP-a uvelike radi igraca koji su prosli kroz Dinamo reputacija nije dovoljno dobra, onda stvarno ne znam sta vise trebamo napraviti.

Uz to da si ovime, kao sto vidimo, potencijalno stvaras reputaciju kluba di se kupuje dobro, a jeftino. Svaka prodaja donekle postaje benchmark za buduce prodaje, a mi i dalje pristajemo na bazne iznose (ne ukljucujem postotke buducih prodaja) koji su bili dobri prije 15 godina. Zasto bi onda netko za nekog buduceg Sucica uletio sa ponudom od 30 milijuna?
  • NB86
    17.1k
    Trener paoka ovako o utakmici s nama prica, i onda netko danas pametuje jakiru nije trebalo otkaz dat, covjek je dobar trener al u dinamu je bio potrosen

"Utakmica s Dinamom je povijest. Bila je to lijepa priča, s jako lijepim uspomenama, ali pripada prošlosti. Možda ću, kad završim karijeru, sjesti i popiti čašu vina, zapaliti cigaru i prebirati po uspomenama na te utakmice."
  • Crusades
    18.3k
    Čovjek ima jedno 4-5 propisnih blamaža, treba znat na svakom malo jačem euro gostovanju popit po par komada. Svaka čast za odnos prema Dinamu nakon otkaza, ali nogometno to nije ta razina.
  • grba
    328
    Livi u prvih 11
  • Nousername
    822
    Pa tek se sad vidi sta smo sa Jakirom dobili/izgubili.Ja vise najginjem tome da je imao katastrofalni sportski sektor iza sebe i istrosene igrace od kojih je izvukao maksimum krajem pretprosle sezone kad je u najbitnijim tekmama sve zgazio
  • vlatkomarkovic
    1.8k
    Samo me zanima kako je Cordoba prošao nas ljecnicki, a tuđe pada….
  • Izet Hajrović
    6.2k
    objasnio je netko od upućenijih, došao je zdrav, a ozljedu zaradio kod nas.
  • Crusades
    18.3k
    Livi zicerčinu skinuo.
  • rokikaciga
    5k
    Ovo su ga stavili da se proda so 1.9
  • vlatkomarkovic
    1.8k

Ajmo biti iskreni, padali su banovi za vrijeđanje bivšeg radnika i za usporedbe s nekim drugim bivšim radnicima ponajviše zbog transfera Pere Sucica…
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.