• Pacho
    5.3k

Steta. 99 je bila lijepa godina kad je cetnike preorao NATO
  • San Lorenzo
    21.8k
    Čestitke Orši i Šunjiću prije svega na izbacivanju zmazanih četnika, a potom i na plasman u Ligu prvaka!
  • KtcGoat
    1.3k
    Steta. 99 je bila lijepa godina kad je cetnike preorao NATOPacho
    Odlicno zapazanje kolega, svaka cast!
  • Droljo
    21.1k
    Baš jučer razmišljam kako smo se zajebali sa oršom. Ide ko avion. Već sam zaboravio koliko je odgovoran u obrani. Šteta.
  • Nolifer
    12.6k
    Ma spor je on, nije to to, drugi povratak bi mu bio koban, gdje bi igrao pored Hoxhe ili Lisice...
  • Mladi Starac
    412
    je. meni je tak žao što ne nosi plavi dres opet... jbg... sretno mu u LP.

ma neznam, meni bi igrao umjesto hoxhe bez beda... ima neku posebnu prodornost. brzac je...
  • Nolifer
    12.6k

Sarkazam kolega, naravno da bi igrao umjesto nekih i bio bi opasniji po gol...
  • ElDorado
    5.9k
    Sule danas na naslovnoj Gazete. Strašno ga hvale.

Fabregas jako razočaran Baturininim fizikalijama
  • Crni86
    15.3k
    S danasnjeg aspekta, bila je pogresna odluka uzet pjacu ispred orse ono ljeto…

I danas bi bio idealan dio ove ekipe, sjeo bi ko budali samar i odlican mentor mladim deckima. Steta
  • Mr Anderson
    13.9k
    Gledao sam tekmu, Orša nije nešto posebno pokazao osim dosta trke i odgovornosti u obrani, ali zato Šunjić je stroj. Nije neki tehničar ni znalac ko Mišić, ali ne staje 90 minuta, pun ga je teren
  • Mladi Starac
    412
    odlican mentor mladim deckimaCrni86

tak je. potpuno se slažem. i ulazio bi s klupe i uvijek donosio razliku. to sam siguran.
  • Efes Pilsen
    12.8k
    Da je Orsic dosao nitko ne zna kako bi tekao njegov oporavak i integracija. Nadalje, mozda bi se utopio u senatorsko sivilo, a sigurno ne bi imao mali ugovor pa bi i on dobio vritnjak od Bobana. Mozda bi s druge strane izvukao titulu pa bi nam danas Vaflic dovodio nova strasna pojacanja.
  • Mladi Starac
    412
    i to je točno...
    ma meni je velim samo žao što nije više u našem dresu, ali jebiga. tak je kak je.
    još uvijek mi je drago vidjet ga da igra i uvijek cu navijat za njega.
    nadam se da su mu vrata repke još malo barem otvorena.

Orša <3
  • ElDorado
    5.9k
    Pretjerujete s Oršom. Jučer nije odigrao gotovo ništa prema naprijed. Jedan-dva centaršuta. Niti on kao ni Pjaca nema više tu brzinu i silinu. Ne ulazi u duele i driblinge. Obožavam ga ali vidi se da to nije više to jebatga.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.