• Zagi
    11.6k
    Krivak je mašina i mora ga se dovesti.
  • emilperska
    11.6k
    Krivak je mašinaZagi

Po čem?
    Statistici?
    Općem dojmu?
    Kretanju na terenu?
  • Masto
    165
    Di je krivak bio prošle godine
    Btw s obzirom kakvo je stanje na krilima ne bi imo ništa protiv da ga se dovede
    Samo nek se dovodi
  • OsamŠest
    6.1k
    Po čem?emilperska

Ja ću ti odgovorit.

Po svemu što sam gledao do sada u svim uzrastima, to je igrač koji će sigurno napraviti karijeru i Dinamo bi ga po svemu morao dovesti.

I nije krilo kao što navodiš, nego veznjak.
  • Tvrdica McTvrdi
    2.1k

Dobro si ovo na kraju rekao, rizik. Stvar je da igrača poput Krivaka ili Matkovića možemo potpisat sad, slično kao Kačavendu za tak 700k-1mil. Ne toliko veliko ulaganje uz rizik. Onog trenutka kada mi pričekamo da oni odigraju sezonu koja bi nas zadovoljila, već će imati ponude 3-4 mil eura i nekoliko klubova izvana. Osobno nisam nešto za dovođenje, ali razumio bih i jednu i drugu odluku (dovođenje ovog trenutka za neke male novce ili odustajanje od dovođenja)
  • Noel
    15.7k
    Da li je Krivak pojačanje za Dinamo ili ne neznam , ali znam da ga sutra dovede Hajduk ovdje neki koji pričaju da je on slab igrač bi pričali kako je on ozbiljno pojačanje za Hajduk.
  • CastAway1986
    4.1k
    Dinamo nije ni pokušao vratiti Livakovica
    Pitanje za Zonu , tko je bolji Krivak ili Šotiček i tko ima veći plafon od njih dvojice ?
  • emilperska
    11.6k
    Ja ću ti odgovorit.

Po svemu što sam gledao do sada u svim uzrastima, to je igrač koji će sigurno napraviti karijeru i Dinamo bi ga po svemu morao dovesti.

I nije krilo kao što navodiš, nego veznjak.
    OsamŠest

Ja ga ovu sezonu i ono sitno što je ranije igrao gledam kao krilo. Bliže mi je tome nego veznjaku.

A ako ga gledamo kao veznjaka onda pak još manje vidim smisla u dovođenju 8.veznjaka u momčad, a krila su nam Hoxha i Špikić u nastajanju.

Prilično sam siguran da ga u Loksi brendiraju kao neko krilo..

Općenito je problem da sve sto smo i doveli iz Lokse unazad 4 godine kao Kača i Stojke nema neku poziciju. Mozda su krila, mozda su vezni. Cilj tog kluba nije zapravo razviti i profilirati igrače nego nabildaj, malo zbigecaj i prodaj. Sve teška divljina od ofenzivne linije tamo..
  • ElDorado
    5.9k
    Čabraja je negdje rekao da je Krivak najveci talent kojeg je trenirao
  • hardek
    6.3k
    Ako neko ne vidi potencijal u Krivaku nek se prebaci na pikado. Za ove cifre koje se spominju u javnosti treba ga dovest još jučer
  • Pacho
    5.2k
    Uzet ga za smijesan iznos i ostavit tamo do kraja sezone. U najgorem slucaju ga proslijedimo dalje za slican iznos i postotak buduceg transfera. Low risk/high reward posao.
  • Keyser Soze
    16.1k
    Prije bih rekao da će Zulfić dobit priliku nego da ćemo kupovat novo krilo.
  • Izet Hajrović
    6.2k
    Krivak u ovom Dinamu nema mjesta jer je riječ o veznjaku kojih imamo dovoljno, možda i previše, nemojmo i od njega raditi kvazi krilo. Međutim, ako se može, zašto ga ne uzeti za smiješnu cifru koja se spominje i ostaviti ga na posudbi u Loksi? Talent nije sporan, daj Bože da nakon teške ozljede krene u smjeru u kojem je krenuo i Stojke. Treba pregaziti ponos ako je u interesu Dinama i potpisati pod cijenu da Šikić, Pripuz i oba Jelavića sjedila s druge strane na pregovorima. Čak bih ponudio i razmjenu Živković - Krivak + naša nadoplata od max. 750k.
  • rokikaciga
    5.6k
    Krivak stvarno nije krilo, pogotovo nakon potrganih kriznih. Tj moze bit kao Stojke ali to je onda posel za kurac.

A onaj tko ne vidi talent za njega je slijep. Druga stvar je hoce li ga mali iskoristiti
  • Masto
    165
    Sta kaze daliban
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.