• Masto
    86
    Sta kaze daliban
  • emilperska
    11.4k
    A onaj tko ne vidi talent za njega je slijep. Druga stvar je hoce li ga mali iskoristitirokikaciga

Samo u našem hrvatskom pa i zagrebačkom odnosno Dinamovom mentalnom sklopu su igrači s 21 godinom i dalje talenti i prodaju se interno na račun talenta koji se pumpa s milijun Olivarijevih članaka.
    Ali pošto je Fruk s punih 24 dobio nagradu za najboljeg mladog igrača lige, nisam šokiran.
  • rokikaciga
    4.9k
    Ne nego samo kod nas su decki s 18 godina premladi da zaigraju za prvu momcad a igraci s 21 godinom prestari da napreduju.

Mogu ti nabrojat barem 50 igraca koji su sa 21 godinom bili u "kukuruzistu" a sa 24-25 ili starije nosioci nekih dobrih ekipa. Dosta da spomenem Vardyja ili Dadu Prsu kao primjere.

Igraci se razvijaju do 25-27 godine realno tehnicko-takticki a mogu i poslije ako dodu Pepu ili nekom genijalcu pod ruke. A fizicki ostaju na vrhuncu (danas) do 32-33 godine ak se paze.

Previse smo zauzdani sa Yamalima, Varelama, Owenima i Ronaldima i inima koji osvajaju svijet sa 16,17, 18 godina kada je realnost da vecina igraca dode na vrhunac svojih mogucnosti sa 25 godina.

Krivaku su oduzete najvrednije godine za nogometji razvoj zbog uzasne ozljede. I svejedno se vidi da je najtalentiraniji igrac na terenu.

Jebote pricas kao da je Oliveras, da je jos potrgao dvaput krizne i debi za profi momcad ima tek sa 26 godina.
  • CastAway1986
    3.8k
    evo sad sam čuo s njim kaže da smo trebali uzeti Šotičeka kad je bilo vrijeme
  • emilperska
    11.4k
    Jebote pricas kao da je Oliverasrokikaciga

:heart:

P.S.

Sad sam malo pogledao statistiku njegovih nastupa za Loksu od ozljede. Skoro sve igra krilo..
    Zašto misliš da bi ga mi onda koristili kao veznjaka?
  • ElDorado
    5.6k
    Alo stručljaci Krivak od kad je usao u prvu Lokse igrao je samo krilo. A ak covjeku s potrganim kriznim, koji vjerojatno vise nisu potrgani, izmjere najvecu brzinu u ligi onda stvarno nemre igrat krilo. Prebrz je.
  • ElDorado
    5.6k
    ima kakvog bjelorusa?
  • CastAway1986
    3.8k
    slabo , ove bolje pokupili bugarski velikani..Ali ima u Rusiji par dobrih napadača samo je cijena paprena
  • rokikaciga
    4.9k
    Zašto misliš da bi ga mi onda koristili kao veznjaka?emilperska

Takav sam ja dojam stekao da je takav igrac za sredinu terena, u "žiži" zbivanja. Jer nije klasicno krilo koliko god brz bio. Tehnika, mozak, kretnje, okomitost. Sve mi smrdi na opasnu osmicu koja nepresusno napada protivnika a opet je fizicki dovoljno kvalitetan da moze gore dole.

Al mogu i ja nekad pogrijesiti :lol:
  • Crni86
    14.4k
    Krivak i lisica desno bi bili zanimljivi.
  • Teofil Kateran
    3.1k
    S Krivakom se definitivno isplati riskirati ako se radi otprilike o navedenim ciframa ispod milijun eura. Trenutno je gužva u kadru tako da bi bio idealan deal u kojem bi ga ostavili na posudbi u Loksi i da se priključi iduće sezone.

Sad na desnom krilu imamo Lisicu i po zamjenama se da zaključit da će Bakrar i Varela njemu biti rotacija. Dovođenjem Krivaka bilo bi 4 igrača koji konkuriraju za desno krilo, a o veznom redu da ne pričam.
  • Dzoni
    1.9k

Nema šanse da je istina, Forest ima Selsa kao prvog golmana i teško će se to promijenit, a doveli su Angusa Gunna kao drugog golmana za odštetu, ne znam koju, tako da ne bih rekao da to ima nekog temelja
  • don
    15.4k
    Tako da vjerujem da se moglo, doveli bi gaFazeN

ne bi, ko ti je god to reka taj nema veze sa realnošću
  • San Lorenzo
    21.3k
    Radije bih čekao zimu ili iduće ljeto, pa doveo Jagušića nego sad Krivaka...mlađi je, bolji je i ima čist zdravstveni karton.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.