• Droljo
    20.5k

Ti bi ostao na jednom desnom beku+ može to lisica odigrat?! Koji je jedino desno krilo u ekipi. Nemoj me zajebavat frende.
  • scooniepenn
    5.5k

Baš sam to htio komentirati. Dakle, na desnom krilu imamo samo Lisicu koji se tek treba dokazati. Imamo još manje na ovoj razini dokazanog Topića i Stojketa koji to može pokriti i sad će nominalno 1. krilo krpati desnog beka. Zašto me to podsjeća na RPG-a na lijevom beku lani. Što je sljedeće, da Goda izostanke Valinčića krpa. Ja se toplo nadam da te nebulozne eksperimente više nećemo raditi. Nitko normalan ne pušta RPG-a ako zamjena već ne čeka spremna potkraj ljetnog prijelaznog roka.
  • FazeN
    1.6k
    Haza je polovično u pravu, a polovično je bubnuo glupost.
    Vjerovatno barata informacijama da bi Dinamo prodao Gabriela da dođe ponuda od 3m i ja mislim da bi, snalazili bi se s Mikićem nekako ili doveli nekog beka brzo, ali ovaj drugi dio da nam Lisica igra beka, nikako.
  • mrgud
    502
    Mislim da Zvone poludi kada vidi da neko krpa neku poziciju koju ne igra i prvi on nebi dozvolio to
  • njurci10
    232
    A jel se nije razmišljalo da, RPG može biti alternativa Lisici?
    Mislim da bi mu ta pozicija iznimno odgovarala
  • emilperska
    11.4k
    Šta je s Cordobom?
    Nije vrag pa je i posudba u MLS propala?

Naš sin vjetra skautiran preko VHS kazeta :heart:
  • hardek
    5.7k
    Prilično sam siguran da je Bakrar 2. desno krilo u zamišljenoj hijerarhiji
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.