• Infinity
    19.4k
    Zapad na Grbavici ceka i cekat ce jos dugo, jer se spominju iznosi od oko 20 milijuna maraka, tj. spominjali su se kad se krenulo u izgradnju juga, a to je bilo prije 8-9 godina, sad je trosak vjerojano jos veci.

Oni zele na zapadu napraviti top tribinu, da bude elitna, te da ima sve sadrzaje. To i jest razlog zasto se ceka, nema para.

Meni je vise logike imalo to da na zapadu urade ipak nesto manju tribinu s nekih 1-2000 mjesta, ali s lozama i popratnim sadrzajom, te da stadion sutra moze dobiti cetvrtu kategoriju (bez juga), pa kad bude viska para da se ide u izgradnju novog zapada. To bi na neki nacin bila prica kojom su se vodili kod izgradnje istoka i sad juga, tj. da za malo para dobiju sto vise. Meni se to kod ostalih tribina ne svidja nesto pretjerano, ali bi mi za zapad imalo smisla, jer o stanju te tribine ti ovisi licenca.
  • agramZ
    2.8k
    novi gostujuci sektor preußen münstera u 2. bundesligi :love:
    IMG-0376.png
    IMG-0375.png
  • SAS1987
    18.5k
    Buenos Aires, stadioni Velez Sarsfielda, Huracana i Boce. Taj od Huracana mi je možda i bolji od La Bombonere :grin:

531723698_122229632504082495_151971918608965965_n.jpg?_nc_cat=109&ccb=1-7&_nc_sid=127cfc&_nc_ohc=-swLSL4C7JQQ7kNvwGfJ2Kg&_nc_oc=Adlm_UUeRpJIbtcun60wbKaSXsTWb4WkEVax024r3PUH-AEpDec2i3Ty9rrRmveyOJU&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent.flju3-1.fna&_nc_gid=PHVDywoiMC-J7qnXpZ8XiA&oh=00_AfWD9crNR_5jwH00RKe39MlfZhVQk6nmDlF89wXW0G1DpQ&oe=68A5E29C
  • jedan u nizu
    15.1k

Imam flashbackove cim netko spomene juznoamericke stadione :grimace:
  • prefontaine
    3.4k
    Na prvu pomislih da su LA BOMBU pomilovali
  • Ijayi Atiemwen
    3.6k
    Baš me zanima što će biti s Kantridom sada kad Ameri preuzmu kormilo u Rijeci.
  • Hnlovac
    3.2k
    tipujem da još 20 godina neće biti apsolutno ništa
  • dinamozivivjecno
    2.9k
    vjerojatno sam u manjini, ali ja uopce ne shvacam zasto bi gradili Kantridu, Rujevica je sasvim solidan stadion koji bi bio jos bolji kad bi sve tribine bile natkrivene i kad bi recimo nadogradili Istocnu tribinu gdje je ona rupa sa strane gdje je reflektor, to bi onda izgledalo pristojnije i nebi bilo potrebe za novim stadionom.
  • Infinity
    19.4k
    Rujevica ispunjava sve uslove koji su Rijeci potrebni za HNL i Europiu. Sad je samo pitanje koliko cesto im treba stadion veci od 8.000 mjesta. Nije da bi na Kantridi stadion imao 25.000, nisu li ga zamislili za nekih 12.000 ljudi? Koliko te 4.000 njima znace?

Kantrida bi sigurno bila modernija i s vise sadrzaja, ali mislim da pored Rujevice oni ne vide ekonomsku racunicu u Kantridi.
  • gledatelj
    1k
    Kantrida je potrebna da se ljudima lakše proda priča o neboderima koji će se graditi u sklopu stadiona. Jer su ljudi nostalgični i pate na stadion pod stijenama.
    A Rujevici osim krova fali i pošten parking jer je opći kaos tamo kad su tekme. Inače za Riječke potrebe i više nego dobar stadion.
  • Mathiasovi Chageri
    6.1k
    Dom Rijeke je Kantrida i tu sva priča prestaje, jednako kao što je dom Dinama Maksimir. Dosta Armade bojkotira odlazak na utakmice na Rujevicu i utakmice gledaju već skoro desetljeće na TV-u, mislim to se vidi i po sjevernoj tribini Rujevice, koja se teško puni i u najvećim derbijima, dok je na Kantridi njihova Zapadna tribina uvijek bila krcata.

Rujevica je trening kamp koji je postao prisilno stalni stadion jer su ostali bez love za Kantridu, no Riječani nisu odustali od povratka na Kantridu, niti su zaboravili na nju. Zato i Miško stalno spominje Kantridu, traži lovu, žica po svijetu i dodaje zgrade, hotele i šetnice da bi investitorima bilo zanimljivije. Zna i on jako dobro da može osvojiti sto naslova, igrati Lige prvaka, ostvariti kakve god uspjehe ali ono što mu dolje neće nikad oprostiti je to što ih je odveo od doma i nikad nije vratio.
  • gledatelj
    1k
    Znači kako sam i rekao. Zbog nostalgije.
    A ovo da je na Kantridi zapad uvijek bio krcat je malo veća glupost, al dobro.
    Jebe se mišku šta će ljudi mislit, dodaje zgrade i hotele da zaradi lovu, a ne zato jer je dobrotvor pa želi stadion da mu ljudi ne zamjeraju.
  • Ljubo
    6
    @Mathiasovi Chageri skroz se slažem s tobom jer mislim da je kod nas u državi nakon Maksimira i Titove wc šolje to najkultniji stadion u državi. Opet šteta je da grad sa okolicom od 150k ljudi jedva puni stadion koji je po kapacitetu vise za gradove poput Šibenika i Varaždina. To je i nas najveći problem u državi kaj se svi stadioni pune samo kada mi i tovari dolazimo negdje. Nažalost još kod nas nema te kulture odlazaka na tekmu radi svog kluba, kaj se recimo kod nas opet počeli dešavati sto je top stvar.
  • Hnlovac
    3.2k
    ja sam podijeljen oko posjete u Hrvatskoj

Mi s ovakvim brojem stanovnika imamo veću prosječnu posjetu od Mađara te nešto manju od Grka i Čeha

Budimo realni, tovari su svoj posao tu itekako odradili, Osječanima je nekih 7,8,9 tisuća prosjek plafon, a mi imamo najveći prostor za rast

Da se u ovoj ligi drugim klubovima uopće ne promjeni posjeta a mi s novim Maksimirom dođemo na 20 000 prosjek, to je već 6500 ljudi prosječno što je za državu od 3,9 m stanovnika brutalno

Kad se sve zbroji, ovoj ligi trebaju 4 stvari
    - Šibenik na sređenom Šubićevcu
    - 1 klub s tradicijom umjesto Lokse
    - Dinamo na novom Maxu
    - Iskorak Vž ili Istre

3 od 4 točke su itekako ostvarive, i onda imamo ligu po mjeri
  • Ljubo
    6
    @Hnlovac definitivno se slazem s tobom po pitanju brojki s obzirom na broj stanovnika. Za mene je tu možda i veći problem kaj smo nogometna nacija sa rezultatitma kakve Grci, Česi i Mađari mogu sada samo sanjati. Opet se slazem s tobom po prosijeku gledatelja na tekmama ali isao sa vise u smjeru da bi bilo lijepo vidjeti i druge ekipe u ligi sa punijim stadionima. Vulovar me ove sezone pozitivno iznenadio sa brojkom na tekmama s obzirom da igraju u drugom gradu. Tu su mi najveci probelm Slaven sa jednom smjesnom tribinom kaj mi vise lici za drugu a ne prvu ligu i tandem Gorica-Loksa gdje je prosijek kad nisu Dinamo i Hajduk ispod 1000 i to debelo.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.