• mali M
    8k
    Meni je bedasto ikoji novi stadion proglasiti ružnim ili nefunkcionalnim dok god mi imamo Maksimir kakav imamo.
  • Dino
    4k

A gle, ja na to gledam kao novi auto. Nijedan novi nije ruzan dok god vozim auto star 20 godina, ali kad dodem u situaciju da si mogu kupiti bolji, uzet cu si onaj koji mi je najbolji za lovu koju imam. S ovih spomenutih 120 milijuna ili koliko vec se moze napraviti nesto da ne bude bas dosadno i uobicajeno sto mozemo vidjeti "svugdje".
  • Sajla
    10.6k
    ma vozio ja trabanta ili mercedesa, fiat multipla je i dalje ružan auto :)
    tak i sa stadionom, ako je neki stadion objektivno meh, smijemo to reći iako je naš u ovom stanju
  • mali M
    8k
    ma to se slažemo svi... ja bi isto da ga naprave u skladu sa okolinom, definitivno bi uključio i Maksimirski park u temu.
  • SAS1987
    17.8k
    Stadion u Celju je u boljem stanju od Maksimira, nije to neko mjerilo :smile:

Ak smo se vec dotaknuli Maksimira i ak treba biti na dva nivoja onda svakako postoje bolja, kreativnija i funkcionalnija riješenja, npr:

Sultan Ibrahim (35k), bez one male tribine iznad "sjevera" i veća mala tribina iznad juga za goste i tjt.

sultan_ibrahim_stadium03.jpg

sultan_ibrahim_stadium13.jpg

Bankwest (30k), tribina iza gola na jedan nivo

western_sydney_stadium09.jpg
    western_sydney_stadium10.jpg
    western_sydney_stadium13.jpg

El Sadar (24k), za nas kapaciteta 35k, po uzoru na Juventus Arenu, sjever na jedan nivo.
    estadio_el_sadar27.jpg
    estadio_el_sadar44.jpg

Juventus Arena (40k), za nas kapaciteta 35k, sjever na jedan nivo
    juventus_stadium30.jpg

...
  • Pacho
    2.2k
    Novi stadion Inter Miamia koji ce biti gotov u 2026. Kapacitet 25k. Novitet su loze uz sam teren, naravno uz one "normalne"

cxvpeqrvcu8bgdwlrkrq.jpg

rtf445gqcsltnstkv1gj.jpg
  • Hnlovac
    2.6k
    vjerojatno će koštati 3 bazilijuna dolara znajući amere i njihove škude cijene gradnje
  • Pacho
    2.2k

350M za sam stadion, oko milijarda ako ubrojis popratne zgrade, terene, parkove, itd. Ovo mi je zanimljivo, jer se radi o ogromnom zemljistu gdje ima prostora za te ostale stvari kao i na Maksimiru.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.