• IceMan
    3.4k
    Konačno idem na tekmu nakon dvije godine a da mi sat ne javlja da sam pod velikom količinom stresa.

Čak i dok smo vodili 1-0 znao sam da je ovo jednosmjerna ulica.
  • Paggini
    66.4k
    Dečki polako

Treba oprez
  • gaTeDZG
    2k

Me:
    Dečki polako

Treba oprez

Inner me: JOŠ 32 CLEAN SHEETA
  • Paggini
    66.4k
    Inner me:gaTeDZG

36 x 3 = 108
  • dinamo u srcu
    2.3k
    Ekipa, svi U Varaždin, autima,busom,vlakom,biciklom...

Dečki su zaslužili rasprodan stadion jel ovo kako sada igraju i igrači u prvih 11 i sa klupe, nevjerojatmo je s obzirom kako je to izgledalo prošle godine.

Idemo u Varaždin po novu pobjedu.
  • Peškaman
    7.6k
    Super utakmica, komtrolirali i slavili.
    Krila su nam baš tanka, pogotovo dolaskom europskog nstjecanja bit' će to komplicirano.
    Munir el Haddadi je i dalje slobodan igrač, može i lijevo i desno krilo igrati :smile:
  • Mlađi referent
    13.9k
    Gradimo, gradimo, gradimo.

Kakvo osvježenje je vidit normalan, kompatibilan stoperski par u odnosu na ovo kaj smo gledali zadnje dvije sezone. Dimenzije koje nam ta dva momka iza otvaraju su strašne. Od branjenja gola, mirnoće i u trenucima greške, promjene dinamike u otvaranju. Fenomenalno za sad, i da ih ne ureknem.

Istaknuo bih još dvojicu, koji vidim da kupe kritike - Ljubičić i Lisica. Po meni su oni suprotnost od prosječnog HNL igrača. Konstantan rad, kretnje, ulazak u prostor, igranje u fazi obrane i napada. Igrači koji svojim radom i fizikalijama omogućuju fantazistima da mogu malo pustit nogu s gasa u potrošnji. Naravno, obojica će morati podić svoju igru u nekim segmentima - prvenstveno Lisica u end productu, ali ovo je i dalje tek četvrto kolo.

Ako moram potencirat i nešto negativno gdje još nismo svoji, po meni je to branjenje prostora i prečesto puštanje protivnika da nam ulaskom u te “džepove” dobiju jednostavno dodavanje i probiju linije.
    Druga stvar kaj je kolega istaknuo, povremeno zagušivanje strana i onda sporije teče napad, ali po meni je to klasična nuspojava prilagodbe na Kovačević nogomet koji voli igru na malom prostoru, jedan od simptoma da se radi i da igrači idu prema onom kako su Kovine momčadi uvijek igrale. Čak bih rekao da mi je drago vidit da nam je to jedan od problema u ovoj fazi sezone.

10/10 za sinoć.
  • Hnlovac
    3.2k
    Idemo rasprodat Varaždin!
  • Mikina lijeva kopačka
    209

Ne pratim te debile, al kaj nije to onaj balkan kurac kaj je ekipa pisala da je mamicev frendic?
  • znajdatevolimja
    1.6k

Ne znam puno o njemu i kaj je istina, a kaj nije.
    Jedino kaj znam je da je teška debilčina
  • rokikaciga
    4.9k
    Daj ne serajte tog mutavca na zoni
  • JMastermind
    1k
    Ko je napisao "čista plahta" na Zona FB, sunce li vam :lol:
  • T90d
    2.1k

Molio bih administratore da ove linkove odmah brišu, osobu opomenu i kod ponavljanja baniraju, ako ne napišu šta se nalazi na linku i tko je vidljiv. Skoro sam povratio kad sam vidio ovog ljigavca.

@Paggini@deda@vjeko1701@Eduardo@Papastrumf @I svi ostali administratori/moderatori
  • Masto
    79
    Isforsirana reakcija
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.