• NVKOD
    7.1k
    Pročitao negdje komentar koji najbolje opisuje naš stoperski par :grin: :

Dominguez i McKenna bi obranili švedski stol od Jacquesa Houdeka
  • Gelipter
    4.3k
    TKO ŽIVI ZA ONO U ŠTO VJERUJE,
    NA KRAJU UVIJEK POBJEĐUJE!

Glasila je poruka sa sjevera jučer koja opisuje cjelokupnu dugogodišnju borbu navijača Dinama za pošten, građanski, kulturan, ponosan i jak klub. Kad se gledaju jučer tribine, ta brojnost, emocija i gušt, već je polako i teško prisjetiti se kaj se sve događalo u klubu još ne tako davno, kako se odnosilo prema najvjernijim navijačima, kako se išlo protiv njih svim mogućim sredstvima.

"Nisi više onaj isti, ne poznamo te. Uzeli su dušu tvoju, uzeli nam sve. Grad je već odavno od tebe odustao. Nekad svi su bili ovdje sve je grmilo."

Tekst ove pjesme je itekako bio realističan opis situacije predugo vremena. Gledajući iz tadašnje perspektive ova preobrazba na svim područjima u i oko Kluba djelovala je gotovo nestvarno.
    Dug je još put i ne treba bježati u nekakvu euforiju te zatvarati oči pred stvarima koje se još mogu popraviti ili gdje će se griješiti, a sigurno hoće, ali ogroman je i mukotrpan put prijeđen dosad i nadam se da dalje možemo ići samo još više naprijed svakim novim danom, svatko od nas koliko može doprinijeti Klubu jer on sada pripada nama.
    Dinamo - to smo mi! (napokon)
  • Dino
    4.3k
    Mislim da mi je ovo prva utakmica u zadnjih 2,3 godine, a da sam bio sto posto siguran da pobijedujemo i nisam se ni malo sekirao. Ova ekipa je konacno pokazala samopouzdanje, silnost u napadu i cvrstocu u obrani sto nismo vidjeli jos od negdje 2021 godine.
  • db-izbjeglica
    18.1k
    Nakon svakog Kulenovićevog gola na temi utakmice bude upisa kako je zabio s metar, dva ili tri.

Ako je to tako lako, zašto nitko drugi u HNL-u nije zabio 3 gola s 3m u 70 odigranih minuta?
    Krizy

Kule je koristan igrač, treba dinamu, voli dinamo, dinamo voli njega, treba ga zadržati, njegova volja i zalaganje ga može učiniti kultnim igračem, ali on nije igrač koji na duge staze može biti 1.napadač.

Trenutno je u formi i brutalno je efikasan, već se događalo, događat će se opet, ali isto tako...on je sinusoida. Doći će period kad ga neće ići ništa i trebat će ga istrpiti, bez kritika, bez pljuvanja, zviždanja,,ogorčenosti, jer će opet doći period kad će iz 4 dodira zabiti 3 gola.

Kule :heart:
  • Krizy
    60.7k
    Ja već dugo vremena pišem da je odličan drugi napadač i da Kange, Bakrari i slični ne mogu biti ispred njega.

Nisam napisao da treba biti prvi izbor :grin:
  • ElDorado
    5.5k
    Da li netko zna koga je na pomocnoj klupi Villar isao zagrliti nakon gola?
  • Sava Krpa
    600
    to sam i ja skontao i pomislio u ovome ima neka simbolika. Mozda netko iz stručnog stožera koji ga je poticao/pomogao u nečemu?!
  • veselko tenžera
    5.5k
    mislim da je to bio Bloudek. Znam da je visok pa mi je zbog toga glavni osumnjičeni, a govori 4-5 stranih jezika pa i po tome zaključujem da bi mogao biti netko s kim se Villar inače lakše sporazumijeva.
  • ElDorado
    5.5k
    ne bi rekao. Bloudek je onaj visoki pored Kove koji često ustaje i daje upute. Ovaj je bas sjedio na pomocnoj klupi.
  • Sajla
    12.7k
    ako se dobro sjećam, pisalo se da je u stručnom stožeru angažiran netko da radi s igračima na tehnici udarca? s obzirom da je ovo potegnuo opako dobro i to slabijom nogom, možda je to proslavio s tim čovjekom?
  • mlinchica
    3.8k
    Možda netko od kondicijskih jer su oni tamo pri kraju terena, s ovima koji se zagrijavaju.
    Ne znam tko im je u onom krugu kada izlaze na teren, prije 2. poluvremena? Onaj novi ritual koji imaju, kad se zajedno u krugu zagriju na par sec mi je top, super stvar.
  • don
    15.4k
    “zagriju”mlinchica

pa i zagriju se stvarno, nije bez razloga :sweat:
  • mlinchica
    3.8k
    evo, maknula sam navodnike :wink:
  • NORTE
    18.8k
    Munir el Haddadi je i dalje slobodan igrač, može i lijevo i desno krilo igrati :smile:Peškaman

Rakitićev bivši suigrač.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.