• Dr Hofmann
    4k
    Ma može se Istra lupat u dupe od sreće kaj nisu dobili šest komada. 10-0, 12/12. Daj Varaždin
  • Thor
    632
    Dobri,dobri...agresivni,jaki na lopti,jaki u duelu, tempo dizemo i sve dobro. To kaj nekih krivih paseva bude ili ode lopta nebitno,popravimo. Jos ce popraviti brza predaja lopte i ok. Decki se trude,zele,ginu jedni za druge. Nema izgubljene lopte. To je najbitnije!
    Obrana kao zeljezna kupola! Dominguez fenonenalan :love: takvig stopera nismo od Gvardiola imali,Schot isto. Ma top! Stojke ko navijen...Goda ko bedem,Miske procesor,klize,puca...ma top. :love:
    Dobri,smo, dobri :strong: :strong: ajmooo dinamooo
  • Orc123
    13.1k
    Realno ova Istra ce se boriti za opstanak zajedno sa Belupom i Vukovarom...
  • wolfgang14
    2.9k
    Realno ova Istra ce se boriti za opstanak zajedno sa Belupom i Vukovarom...Orc123

i osijekom ako sutra ne dobiju tovare
  • serbus
    5.3k
    Prošla sezona mi je donijela toliko trauma da na prognozi stavljam da primamo gol svaku a mi beton lučko iza.

Tko bi rekao kad i oni ispred obrane trče da u HNL ne možemo primiti gol.
  • db-izbjeglica
    18.1k
    Radostan sam zbog još jedne utakmice bez primljenog gola. Imam noćne more iz prošle sezone.

Jako zadovoljan, ajmo dalje...
  • plavi devet
    597
    Ljubičić ne staje trčati, ne bi volio biti u koži igraču koji ga mora čuvati jer konstantno negdje trči, ulazi u prazne prostore.

Nažalost to Sofa ne ocjenjuje pa onda mnogi misle da je Ljubo loš.

meni se čini da je on tebi baš veliki trn u oku
  • Davieboy86
    900
    Djouahra i Spikadona zabili u prvom kolu Portugalske lige.Igrali su jedan protiv drugog. Sto ti je snaga HNLa :rofl:
  • Krizy
    60.6k
    Nakon svakog Kulenovićevog gola na temi utakmice bude upisa kako je zabio s metar, dva ili tri.

Ako je to tako lako, zašto nitko drugi u HNL-u nije zabio 3 gola s 3m u 70 odigranih minuta?
  • emilperska
    11.4k
    Realno ova Istra ce se boriti za opstanak zajedno sa Belupom i Vukovarom...Orc123

Cijeli HNL osim Dinama, Rijeke i jogurta (te eventualno Osijeka ako se saberu) će se "boriti za ostanak." Ne postoji ekipa koja je jača ove sezone nego što je bila lani. Amaterizam od upravljanja i lige.
  • db-izbjeglica
    18.1k
    Jel se može napraviti zamjena sa jučerašnjim suparnikom, hoxa za vinka rozića?
  • Big Daddy
    1.6k
    prijelazni rok jos traje
  • Masto
    79
    Sad je rok pri kraju pa uvaljivat nekom tu sirovinu ne znam koliko se isplati jer zna od deset utakmica jednu dobro odigrat, ako se ne varam igra protiv jačih suparnika, di se dinamo brani, bolje
  • Istok stajanje
    1
    Kulenović zasad ima najbolji prosjek golova po utakmici u Europi.
  • Nemrem igra Dinamo
    4.1k

Kule je jako podcijenjen napadač. Možda nema vic i potez, ali ima nos za gol i ono kaj mi se najviše sviđa, gine za ovaj sveti dres.
    Pisao sam prošle godine prije početka sezone da će zabiti 20+ golova, a tako je i bilo.
    Siguran sam da bu tako i ove sezone, makar kao druga špica. Trpaj Kule :heart:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.