• Dragon1Warrior123
    4.6k
    Tomić bi trebao dobiti vremena, za Gregurinu nisam siguran da je kapacitet, ali moramo i priznati da ima PUNO lošiju momčad naspram prošle sezone.
  • FazeN
    1.6k
    Gregurina ako preživi reprezentativnu pauzu bit ću iznenađen
  • Fatos Beqiraj
    29
    Ocekujem jednog od dvojca Zekic ili Toplak
  • hardek
    5.7k
    Valjda treći ili četvrti put da pišem da Istra treba napenalit ovu prevaru Tomića i dovest Carevića. Svaki dan koji provede na klupi je izgubljeno vrijeme jer se vidi da je čovjeka pregazilo vrijeme i nema nikakav osjećaj za vlastitu ekipu.
  • Pacho
    4.1k
    Rebic mjesec dana out po novinarima. Mislim da ce biti i vise.
  • Jos-Optimus
    7.3k
    Ponavljam: Garcia je imao duplo bolju Istru prošle godine, a sad imaju i lošijeg trenera. Belupo? Belupo bi se i prošle godine borio za opstanak da nije došao Kova. Kova je čudo
  • Dadox
    805
    Kandidata za otkaz sa trenerske klupe ima nekoliko.Usput.Sopiću se isto trese stolica u Poljskog tako da ga očekujem u Hnl-u do zimske pauze.
  • crophantom
    1.7k
    ne želim to Sopi, nije ničim zaslužio, "naš" je, ali onaj pokvareni dio mene to želi Paušiću :D
  • veselko tenžera
    5.5k
    Dobar Rebić, dugo je izdržao bez ozljede. Čak je i Pero Bočkaj nagurao na 3 nastupa prije rupture.
    Inače, imam info od Rebićevog poznanika da je Antiša malo prije potpisa ugovora jasno rekao svom društvu: "Fizički sam ok spreman, ali ne da mi se više." Ako se po jutru dan poznaje (trud u Tirani i brza ozljeda) to je baš tako.
  • Crusades
    18.2k
    Ono kad je Petar Bočkaj spremniji od tebe.
  • rioda
    9.9k
    Rebić i Sigur ozljeđeni, Rebić ruptura mišića, sigurno propušta sljedeće dvije.Omake

Što bi tek bilo da se Rebić nije "jebački spremija". Ruptura mišića, ovisi kakva je, ali najmanje 3-4 tjedna neće igrati... Iako bih volio da igra, s obzirom na dosad prikazano :rofl:
  • NORTE
    18.8k
    Na dan utakmice Osijek-Hajduk stadion će se rasprodati jer je ostalo još vrlo malo ulaznica za južnu tribinu.

Na Osijek-dinamo u 1.kolu bilo je 11.502 gledatelja.

Jučer na dinamo-Istra je bilo 11.461 gledatelj.

Uz malo sreće mogli bi bit i najgledaniji ovo kolo, unatoč kiši.

Jedino što je 1.kolo odigrano 3.8., a danas se igra na 23.8. pa bi ipak trebalo biti punije jer sezona godišnjih odmora jenjava, a i Osijek u ovoj sezoni ima pad pretplata sa 6500 na 3500.
  • bbb medimurje
    4.3k
    ako je lagana ruptura nakon reprezentativen pauze trebao bi biti spreman
  • Jurki
    19.1k
    Šegov transfer je koloplet buducih postotaka prodaje.
    Da je isel van.. prodavali bi ga za milju i pol.. ovak je otisel za 400 keka jer pravednici su imali postotak.
    Kaj se Maresica tice nema izlazne klauzule.. jer takvog stopera dobiti za 200 keka je bagatela. Ne trebaju nam stoperi al za tu lovu bi ga uzel.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet